Finn billige fly til Groningen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Groningen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Groningen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Amsterdam

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Groningen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Amsterdam (AMS)

Vanligvis er flyvninger til Groningen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Amsterdam Schiphol, som i gjennomsnitt koster 1 964 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Groningen?

Hvis du flyr fra Torp Sandefjord vil det ta omtrent seks og en halv time til Groningen lufthavn, med en rask mellomlanding. Flyr du fra Oslo Gardermoen vil turen til Groningen Airport Eelde, Nederland ta omtrent sju timer. Flyr du fra Bergen Flesland eller Stavanger Sola, så tar det også omtrent sju timer. Fra byer lengre nord i Norge, slik som for eksempel Tromsø, så vil flytiden være omtrent ni og en halv time, og fra Bodø tar det litt over ni timer frem til Groningen flyplass, Nederland. Du finner flere gode flytilbud og billige flybilletter på strekninger som dette via momondo.

Groningen har ingen direkteforbindelser med Norge eller Norden, slik at det letteste er enten å fly inn til Amsterdam Schiphol, eller å fly via den engelske kanaløya Guernsey. Rent tidsmessig vil det lønne seg å fly via Amsterdam Schiphol, hvor det finnes et solid utvalg av daglige flyreiser til norske flyplasser. Alternativt vil det også være mulig å fly til Rotterdam eller Eindhoven, som også ligger relativt tett på Groningen med hurtigtog.

Amsterdam Schiphol flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Groningen.Flyplasser nære Groningen

Under finner du alle flyplassene i Groningen sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Groningen lufthavn?

Det er enkelt å ta buss fra Groningen flyplass og inn til sentrum. Linje ni trafikkerer denne ruten kontinuerlig, og det er også mulig å ta en shuttlebuss som tar deg til deg Groningen Noord jernbanestasjon, like ved landsbyen Du Punt. Det finnes en annen rute som også tar deg inn til sentrum av Groningen, og det er linje 50. For deg som heller vil bruke kroppen og få litt trim etter en lang dag med reising, så er det fullt mulig å sykle hele strekningen fra flyplassen og inn til sentrum av Groningen. Det finnes en utmerket ekspress-sykkelsti som går parallelt med riksveien. Det finnes muligheter for utleie ved flyplassen, eller du kan benytte diverse app-baserte tjenester som tilbyr korttidsleie fra flyplassen og rundt omkring i Groningen. Det er også gode muligheter for reisende som vil benytte seg av drosje helt frem til sitt hotell eller leilighet. Det finnes et stort utvalg av drosjer utenfor terminalbygget, slik at det er enkelt å finne en taxi på kort varsel. Du finner priser og informasjon om de ulike tilbudene med en gang du kommer ut av terminalområdet.


Visumkrav for Groningen

Groningen og Nederland stiller ingen innreisekrav til nordmenn eller andre EU-borgere som vil reise til byen. Det eneste norske reisende behøver er et gyldig pass eller annen form for identifikasjon.


Start planleggingen av reisen til Groningen


De beste tingene å se og gjøre i Groningen

Groningen er for mange kjent som en av de viktigste studentbyene i Nederland, men det finnes langt mer enn studentbarer og billige takeaway-spisesteder i denne byen som er rik på kultur og tradisjoner. Groningen er hjem til flere moderne skyskrapere som skiller seg ut i mengden av klassiske nederlandske byhus. En av de mest kjente er Kempkensberg, som er en høyreist bygning rett utenfor sentrum. De lokale kaller ofte denne bygningen Cruiseskipet, på grunn av dens uortodokse form. Du finner også en rekke kjente og stilige museer like i nærheten, slik som Groninger Museum, som er hjem til en stor samling av banebrytende arkitektur og kunst. Dette museet er av mange regnet som et av de beste moderne museene i Europa innenfor arkitektur og kunst. En annen unik opplevelse for hele familien eller vennegjengen er et elvecruise i byen. Her får du komme tett på kanalene og de historiske bygningene i sentrum. Det finnes flere ulike dagscruise, og forskjellige selskaper tilbyr disse turene – perfekt for en varm og solfylt dag i byen.


Finn fly til andre byer i Nederland

Groningen har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Groningen for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Groningen.

Ja. momondo kan spore flypriser for Groningen og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.