Hoteller i Santa Barbara

Hoteller i Santa Barbara i CA

Finn tilbud på 76 hoteller i Santa Barbara i CA

Santa Barbara, CA, USA
8. mar. — 9. mar.2
sø. 3.3.
to. 7.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Santa Barbara

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Santa Barbara
Pris
kr1568
kr6233
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Santa Barbara


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Santa Barbara

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Santa Barbara
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
25 %forventet prisnedgang
20 %forventet prisøkning

Pris

3 591 kr–5 990 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
3 857 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
5 017 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Santa Barbara på er: 1-2 stjerne, 90 dag før. 3 stjerne, 66 dag før. 4-5 stjerne, 72 dag før.

1-2 stjerne

1 442 kr–4 261 kr

3 stjerne

2 396 kr–6 657 kr

4-5 stjerne

2 798 kr–8 236 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Santa Barbara

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Santa Barbara

Laveste hotellpris

848 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Ritz-Carlton Bacara, Santa Barbara

Hoteller i nærheten av flyplassen

8954
Den rimeligste prisen for et rom i Santa Barbara funnet siste 7 dager er 848 kr/natten. Denne prisen fås hos Town and Country Inn, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Ritz-Carlton Bacara, Santa Barbara, det mest populære 5-stjerners hotellet i Santa Barbara(7,9/10 rating - basert på 196 anmeldelser).
Det er er 8 954 hoteller i Santa Barbara i nærheten av Los Angeles Intl. 2br Furn Home - Safe/Quiet/Clean So Bay Nr Bch/Lax med kortest avstand på 1,3 km fra denne flyplassen.

Santa Barbara reisetips

Det beste tidspunktet å besøke Santa Barbara på

Santa Barbara opplever milde temperaturer på ca. 60 til 70 grader Fahrenheit året rundt, så når som helst er en god tid å besøke stedet. Fra mars til mai og september til november er det mindre travelt her, og hotellprisene har en tendens til å være rimeligere. Juni til august er høysesong når de fleste av byens årlige arrangementer finner sted. Hvis du besøker stedet fra desember til februar, husk å ta med en paraply. Uansett når du besøker området bør du kle deg i flere lag siden morgenen og kvelden har en tendens til å være mye kjøligere enn på dagtid.

Kom deg rundt i Santa Barbara

De fleste av de populære attraksjonene, shoppingområdene og spisestedene i Santa Barbara ligger innenfor en radius på 3 km i sentrum. Det er lett å komme seg rundt til fots. Byen er stolt av sine miljøvennlige programmer som bilfrie soner og grønne transportmuligheter som sykkelstier og sykkeldrosjer. Prisene for sykkeldrosker avhenger av antall passasjerer og avstanden det skal sykles. MTD opererer flere bussruter i byen, og tilbyr også en Downtown-Waterfront elektrisk transport. Standard enveis pris for busser og transport er 1,75 dollar, mens et dagspass koster 6 dollar. For en morsom og naturskjønn måte å utforske byen på, bestill en trikketur med Santa Barbara Trolley Company. En voksenbillett koster 2 dollar og tillater ett barn under 12 år å kjøre gratis. Trikken stopper ved alle store steder og attraksjoner, og når du kjøper en billett, har du muligheten til å hoppe på og hoppe av trikken et antall ganger gjennom dagen.


Hvor mye koster et hotell i Santa Barbara per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Santa Barbara med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Santa Barbara

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Santa Barbara

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Santa Barbara

Disse hotellene i Santa Barbara har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Santa Barbara

Steder å bo i Santa Barbara

Med frodige grønne og gylne åssider som speiler seg i glitrende farvann og røde tak som skaper en strålende kontrast med klar blå himmel, er Santa Barbara verdig sitt kallenavn "den amerikanske rivieraen". Det er flere nabolag og små byer i Santa Barbara, og hvert av områdene tilbyr en unik opplevelse og livsstil. Velg hvor du vil bo basert på den typen erfaring du ønsker å ta med hjem.

Santa Barbara sentrum – Cosmopolitan

Santa Barbara sentrum er et fotgjengervennlig område som viser sin spanske arv. De kule kafeene, butikkene, restaurantene og den spanske arkitekturen med klassiske røde hustak, hvitkalkede vegger og fargerike fliser, kommer alle sammen for å skape en sjarmerende pakke. I hjertet av sentrum bor du på luksuriøse rom på Kimpton Canary Santa Barbara, et hotell i spansk stil med et overbærende basseng på taket og flere kostnadsfrie fasiliteter. Sjekk ut Upham Hotel, et 1871-datert historisk landemerke, og det eldste driftshotellet i Sør-California. Dette lille boutique-hotellet ligger midt i sentrumsområdets shopping- og spisesteder. Hotellet har komfortable rom og suiter med redwood-verandaer.

Santa Barbara Waterfront – eventyr

Santa Barbara Waterfront-området er perfekt med utsikt over den berømte kystlinjen, strender med palmetrær, uberørte strender og Santa Ynez-fjellene i bakgrunnen. Sykling og turstier går parallelt med strendene, noe som gjør det enkelt å slikke sol og nyte naturen samtidig. Nyt uhindret utsikt over den naturskjønne kystlinjen og fjellene fra hotellrommet på Santa Barbara Inn, et eksklusivt hotell på East Beach, bare en 9-minutters spasertur fra Santa Barbara Zoo. Sjekk ut de luksuriøse rommene i spansk kolonistil med smijernsbalkonger med utsikt over havet på Ritz-Carlton Barcara, Santa Barbara. Dette luksuriøse hotellet er den eneste eiendommen i området med direkte tilgang til stranden.

Funk Zone – friskt og funky

Området mellom havet og Highway 101 har dukket opp i et moderne nabolag med kunstnerisk teft. Gatene er fylt med boutique-smaking rom, trendy kafeer og kunstgallerier. Du finner også flere butikker i ombygde varehus dekorert med graffiti veggmalerier, selger vintage og moderne varer. Spirende kokker, bryggere og vinprodusenter praktiserer sin håndverket i denne delen av byen. Hotel Indigo Santa Barbara ligger i hjertet av Funk-sonen, og har velutstyrte rom, solfylte terrasser og et kunstbibliotek og museum som inspirerer fra sine kreative omgivelser.

Presidio – Historie

Presidio er hvor du kan oppleve Santa Barbara sin unike historie. Dette området er hjem til museer, historiske hjem, butikker og spisesteder som blander kyststil med en europeisk setting. Sjekk ut Simpson House Inn, et 1874-datert viktoriansk herskapshus omgjort til et raffinert B & B, som tilbyr suiter i landlig stil og lyse, luftige hytter. Du kan også vurdere unikt innredede rom og suiter i Cheshire Cat Inn, et familiedrevet B&B som ligger i 2 hjem i viktoriansk dronning Anne-stil og Craftsman-stil hytter.

Goleta – The Good Land

Goleta har kallenavnet «The Good Land», og er et herlig sted med surfevennlige strender, gårdsmat, lokale håndverksbryggerier og vingårder. Dette området er også hjem til en blomstrende techindustri, flere golfarenaer, og University of California i Santa Barbara. Du kan nyte moderne rom, moderne bekvemmeligheter og innredning i middelhavsstil på Courtyard by Marriott Santa Barbara Goleta, som ligger under 1,5 km fra universitetet. Sjekk ut den tradisjonelle og romslige 1-romsovernattingen i Pacifica Suites, et klassisk hotell med suiter, bare 2 km fra Goleta Beach.

Montecito – luksus møter fritid

Montecito, som betyr «lite fjell», er fullt av kjendiseide eiendommer og herregårder, luksuriøse feriesteder og et bredt utvalg av eksklusive butikker og restauranter. Området utstråler en uanstrengt chic-atmosfære, og den utalte regelen er at ingen gjør noe ut av å møte kjendiser her. Nyt landlige hytter og suiter innredet med persiske tepper og krystallysekroner på San Ysidro Ranch, et 1893-utdatert luksuriøst feriested som ligger på en 500 hektar stor ranch ved foten av Santa Ynez-fjellkjeden.

Billige hoteller i Santa Barbara

I Santa Barbara er det ikke vanskelig å finne billig overnatting i sentrum eller langs vannkanten. Flere sjarmerende vertshus og familiedrevne B&B tilbyr rimelig overnatting med gode fasiliteter. Agave Inn ligger i hjertet av Santa Barbara, og tilbyr rom i retro-stil med fargerik innredning. Sjekk ut de smakfullt innredede rommene på A White Jasmine Inn, en sjarmerende B & B som ligger i et rolig boligområde i teaterdistriktet. I West Beach-området, bare en 3-minutters spasertur fra stranden, har du Eagle Inn, et komfortabelt boutiquehotell med unikt innredede rom. Casa Del Mar Inn ligger en 12-minutters spasertur fra Stearns Wharf, og tilbyr elegante rom og suiter, et hotell i spansk stil, omgitt av utmerket shopping, spisesteder og underholdning.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Santa Barbara

Den nydelige byen Santa Barbara tilbyr en naturskjønn opplevelse og en avslappet livsstil som inkluderer vingårder, hager, gatefestivaler, musikk og dans. Din reiserute lover å være fullpakket med sandstrender, turstier, kunstgallerier, museer, vinturer og rikelig med shopping og underholdning. Her er noen forslag som du kanskje vil inkludere i din liste over ting å gjøre.

  • Nyt den rolige East Beach, den fargerike West Beach og Leadbetter Beach som har en flott havn.
  • Spaser langs State Street, Santa Barbara sin mest berømte avenue som går fra sentrum til vannkanten, full av massevis av butikker, restauranter, gallerier, teatre og museer.
  • Se på de intrikate mosaikkene, frodige hagene, og den imponerende utsikten over byen og havet fra den 1929-bygde Santa Barbara County Courthouse.
  • Sett pris på permanente samlinger av amerikansk, europeisk og asiatisk kunst, inkludert skulpturer, malerier og trykk og keramikk på Santa Barbara Museum of Art..
  • Nyt naturstier og pikniklunsjer i Santa Barbara sin botaniske hage.
  • Lær om byens historie og tidlige opprinnelse på Old Mission Santa Barbara.
  • Møt maurslukere, leoparder, gorillaer, pingviner, innfødte kaliforniakondorer og snøleoparder på den lille, men flotte Santa Barbara Zoo.
  • Ta en kreativ spasertur for å beundre fremtredende kunstverk og kunstinstallasjoner langs den lange strandkanten på Cabrillo Boulevard. På søndager kan du beundre lokale kunstverk, prate med inspirerende kunstnere og ta med hjem en minneverdig suvenir fra Arts and Crafts Show.
  • Prøv ferske lokale råvarer og kjøtt, inkludert villsvin, tomater, eskogots og viltkjøtt med pepper på Bouchon bakeri.
  • Bestill en vintur hos en av de lokale vingårdene som Claiborne & Churchill Winery, Edna Valley Vineyard, eller Rancho Sisquoc.

Informasjon om opphold i Santa Barbara

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Santa Barbara

Hvor mange dager tilbringer folk i Santa Barbara?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Santa Barbara er 19 netter.

Hvor mye koster et hotell i Santa Barbara?

4 338 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Santa Barbara. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Santa Barbara?

Hoteller i Santa Barbara er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 25 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Santa Barbara?

For øyeblikket er det søndag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Santa Barbara, og torsdag som er den dyreste.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Santa Barbara?

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og forventet nedbørsmengde på 70 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Santa Barbara.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Santa Barbara fra hoteller?

Fra og med februar 2024, er det 776 tilbydere å velge mellom fra Santa Barbara hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Santa Barbara fra hoteller sist?

Priser for Santa Barbara fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Santa Barbara

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Santa Barbara

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Santa Barbara gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere Santa Barbara hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Santa Barbara?

Når alle alternativene for overnatting i Santa Barbara er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Santa Barbara på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Santa Barbara

Populære byer i USA
Populære overnattingssteder basert på klikk de siste 7 dagene på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Santa Barbara
sø. 3.3.
to. 7.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post