Finn billige fly til Ajaccio

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Ajaccio

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ajaccio

Beste pris på tur/retur-billett

3 140 kr

Raskeste flytid

11t 45m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Ajaccio fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 140 kr (Oslo Gardermoen til Ajaccio Campo Dell Oro).
Den kjappeste flyvningen til Ajaccio fra Norge tar 11t 45m (Oslo Gardermoen til Ajaccio Campo Dell Oro).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Ajaccio, deriblant Air France.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ajaccio?

Ajaccio er en flott by å besøke året rundt, og når du bør reise hit avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Generelt sett er det best å reise til Korsika mellom mai og september, når det er solfylte dager og behagelige temperaturer. Hvis du reiser til Ajaccio for å gå turer og utforske naturen, bør du reise hit i mai, juni eller september for å unngå de verste hetebølgene. I disse månedene er det også færre turister her. Hvis du vil nyte sol og det varme vannet, kan du vurdere å reise hit i juli og august. Dersom du ser etter billig fly til Ajaccio bør du imidlertid reise hit utenom høysesongen, og månedene november til mars kan være en god tid å besøke byen på for de som reiser på budsjett. Imidlertid må du da være forberedt på at øya er svært rolig i denne perioden, og noen av turiststedene kan være stengt.

134 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Ajaccio. Denne flyvningen er fra Bordeaux, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Ajaccio. Du kan finne den billigste prisen til Ajaccio fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Ajaccio fra Norge på, er september. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 3 149 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Ajaccio i løpet av september, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av august i stedet. Flyvninger til Ajaccio i august er ikke like billige som de i september, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 470 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Ajaccio fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 4 448 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Ajaccio med en prislapp på kun 3 140 kr.

Figari-Sud Corse flyplass, Calvi Sainte Catherine flyplass eller Bastia Poretta flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Ajaccio.

Ajaccio Campo Dell Oro flyplass har en gjennomsnittspris på 3 127 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Ajaccio. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Ajaccio

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ajaccio som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
27. aug.
OSL03:00Oslo Gardermoen
25t 20m
2 stopp
AJA04:20Ajaccio Campo Dell Oro
3. sep.
AJA03:00Ajaccio Campo Dell Oro
12t 40m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
3 140 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
OSL04:00Oslo Gardermoen
11t 45m
1 stopp
AJA15:45Ajaccio Campo Dell Oro
18. sep.
AJA02:00Ajaccio Campo Dell Oro
16t 00m
2 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
3 626 kr
Finn lignende
Air France
15. sep.
OSL02:25Oslo Gardermoen
15t 35m
2 stopp
AJA18:00Ajaccio Campo Dell Oro
18. sep.
AJA09:35Ajaccio Campo Dell Oro
27t 05m
2 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
3 645 kr
Finn lignende
Air France
15. sep.
OSL02:25Oslo Gardermoen
12t 05m
1 stopp
AJA14:30Ajaccio Campo Dell Oro
18. sep.
AJA02:00Ajaccio Campo Dell Oro
10t 40m
1 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
4 374 kr
Finn lignende
Air France
27. aug.
OSL02:25Oslo Gardermoen
13t 25m
1 stopp
AJA15:50Ajaccio Campo Dell Oro
3. sep.
AJA06:45Ajaccio Campo Dell Oro
12t 30m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
4 996 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. sep.
OSL18:25Oslo Gardermoen
21t 40m
3 stopp
AJA16:05Ajaccio Campo Dell Oro
18. sep.
AJA09:35Ajaccio Campo Dell Oro
27t 05m
2 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
5 365 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ajaccio

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ajaccio, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
3t 10m
AJAAjaccio Campo Dell Oro

Hvilke flyselskaper flyr til Ajaccio?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ajaccio

Hvilke flyselskaper flyr til Ajaccio?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Ajaccio fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Norwegian og Air France. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Ajaccio jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Ajaccio

Under finner du alle flyplassene i Ajaccio sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Ajaccio, ankommer du Ajaccio/Ajaccio Napoleon Bonaparte lufthavn. Herfra kan du enten komme deg inn til sentrum med buss, taxi, leiebil eller forhåndsbestilt transport. Det tar omtrent 20 minutter inn til sentrum, og det går én buss i timen fra flyplassen til bussholdeplassen i sentrum. I tillegg venter det taxier utenfor terminalen, og du kan leie egen bil dersom du ønsker å kjøre selv. Da har du også fleksibiliteten til å utforske Korsika på egenhånd, uten å være avhengig av noen andre. Alternativt kan du også forhåndsbestille privat transport før reisen din, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen og kjører deg til din endelige destinasjon.


Populære flybilletter til Ajaccio

Finn dine flybilletter til Ajaccio med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ajaccio
Raskeste flytid3t 10m
Laveste pris3 285 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Ajaccio

Korsika er ikke kjent for å ha det beste offentlige transportnettverket, og det er ikke spesielt godt utviklet på øya. Derfor er ofte bil det beste transportmiddelet for å komme seg rundt på øya for å utforske den vakre naturen og de ulike attraksjonene som finnes her. Dersom du ønsker å holde deg til Ajaccio sentrum kan du enkelt komme deg rundt i byen til fots, eller leie en sykkel for å utforske byen fra sykkelsetet. Alternativt vil du også se at det går lokalbusser her, men som regel har disse relativt uregelmessige avganger og er vanskelige å stole på.


Visumkrav for Ajaccio

Du kan ikke fly til Ajaccio uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Det er også et krav i landet om at du skal kunne identifisere deg på forespørsel, så du må alltid ha enten passet eller en kopi av passet på deg. Du trenger ikke visum for å reise til Frankrike.


Start planleggingen av reisen til Ajaccio


De beste tingene å se og gjøre i Ajaccio

Ajaccio er full av severdigheter du burde få med deg mens du er her. Blant annet er byen kjent som fødestedet til Napoleon, og du kan lære mye om den kjente militærlederens liv ved å besøke Maison Bonaparte, det tidligere hjemmet til Bonaparte-familien som nå er et nasjonalt museum. Ta også en rusletur i den sjarmerende gamlebyen, og bli med på en båttur til Iles Sanguinaires.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Ajaccio. Denne burde minimum dekke sykdom, hjemtransport ved sykdom, avbestilling, ulykker, reisegods og dødsfall.

Som hovedregel kan du drikke vannet fra springen de fleste steder i Frankrike, men mange turister velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Ajaccio.

Flyreiser til Ajaccio med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Ajaccio. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Ajaccio flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Ajaccio

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Ajaccio

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.