Finn billige fly til Ajaccio

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 21.9.
ti. 28.9.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ajaccio

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ajaccio fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ajaccio

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ajaccio

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Ajaccio (AJA)

Vanligvis er flyvninger til Ajaccio fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Ajaccio Campo Dell Oro, som i gjennomsnitt koster 3 089 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Ajaccio?

Ajaccio er en flott by å besøke året rundt, og når du bør reise hit avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Generelt sett er det best å reise til Korsika mellom mai og september, når det er solfylte dager og behagelige temperaturer. Hvis du reiser til Ajaccio for å gå turer og utforske naturen, bør du reise hit i mai, juni eller september for å unngå de verste hetebølgene. I disse månedene er det også færre turister her. Hvis du vil nyte sol og det varme vannet, kan du vurdere å reise hit i juli og august. Dersom du ser etter billig fly til Ajaccio bør du imidlertid reise hit utenom høysesongen, og månedene november til mars kan være en god tid å besøke byen på for de som reiser på budsjett. Imidlertid må du da være forberedt på at øya er svært rolig i denne perioden, og noen av turiststedene kan være stengt.

  • Hvilken flyvning til Ajaccio er den absolutt billigste?

    2 300 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Ajaccio. Denne flyvningen er fra Oslo, og er 51 % billigere enn de fleste flyvninger til Ajaccio. Du kan finne den billigste prisen til Ajaccio fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Ajaccio?

    Figari Figari-Sud Corse flyplass, Calvi Sainte Catherine flyplass eller Bastia Poretta flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Ajaccio.

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Ajaccio?

    Bastia Poretta flyplass har en gjennomsnittspris på 2 518 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Ajaccio. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Ajaccio

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ajaccio som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
14. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
16t 45m
2 stopp
AJA05:15Ajaccio Campo Dell Oro
17. nov.
AJA05:45Ajaccio Campo Dell Oro
12t 25m
2 stopp
OSL18:10Oslo Gardermoen
5 986 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL04:05Oslo Gardermoen
27t 10m
3 stopp
AJA07:15Ajaccio Campo Dell Oro
19. okt.
AJA02:55Ajaccio Campo Dell Oro
9t 45m
1 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
2 219 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL03:10Oslo Gardermoen
28t 05m
2 stopp
AJA07:15Ajaccio Campo Dell Oro
19. okt.
AJA02:55Ajaccio Campo Dell Oro
9t 45m
1 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
2 331 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL04:05Oslo Gardermoen
27t 10m
3 stopp
AJA07:15Ajaccio Campo Dell Oro
19. okt.
AJA03:30Ajaccio Campo Dell Oro
15t 45m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
2 288 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
15. okt.
OSL04:40Oslo Gardermoen
28t 55m
1 stopp
AJA09:35Ajaccio Campo Dell Oro
19. okt.
AJA10:10Ajaccio Campo Dell Oro
26t 30m
1 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
2 915 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ajaccio

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ajaccio, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France
Air France
OSLOslo Gardermoen
16t 45m
AJAAjaccio Campo Dell Oro

Flyplasser nære Ajaccio

Under finner du alle flyplassene i Ajaccio sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Ajaccio, ankommer du Ajaccio/Ajaccio Napoleon Bonaparte lufthavn. Herfra kan du enten komme deg inn til sentrum med buss, taxi, leiebil eller forhåndsbestilt transport. Det tar omtrent 20 minutter inn til sentrum, og det går én buss i timen fra flyplassen til bussholdeplassen i sentrum. I tillegg venter det taxier utenfor terminalen, og du kan leie egen bil dersom du ønsker å kjøre selv. Da har du også fleksibiliteten til å utforske Korsika på egenhånd, uten å være avhengig av noen andre. Alternativt kan du også forhåndsbestille privat transport før reisen din, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen og kjører deg til din endelige destinasjon.


Populære flybilletter til Ajaccio

Finn dine flybilletter til Ajaccio med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ajaccio
Raskeste flytid16t 45m
Billigst pris2 219 kr

Korsika er ikke kjent for å ha det beste offentlige transportnettverket, og det er ikke spesielt godt utviklet på øya. Derfor er ofte bil det beste transportmiddelet for å komme seg rundt på øya for å utforske den vakre naturen og de ulike attraksjonene som finnes her. Dersom du ønsker å holde deg til Ajaccio sentrum kan du enkelt komme deg rundt i byen til fots, eller leie en sykkel for å utforske byen fra sykkelsetet. Alternativt vil du også se at det går lokalbusser her, men som regel har disse relativt uregelmessige avganger og er vanskelige å stole på.


Du kan ikke fly til Ajaccio uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Det er også et krav i landet om at du skal kunne identifisere deg på forespørsel, så du må alltid ha enten passet eller en kopi av passet på deg. Du trenger ikke visum for å reise til Frankrike.


Start planleggingen av reisen til Ajaccio


Hva bør du se i Ajaccio?

Ajaccio er full av severdigheter du burde få med deg mens du er her. Blant annet er byen kjent som fødestedet til Napoleon, og du kan lære mye om den kjente militærlederens liv ved å besøke Maison Bonaparte, det tidligere hjemmet til Bonaparte-familien som nå er et nasjonalt museum. Ta også en rusletur i den sjarmerende gamlebyen, og bli med på en båttur til Iles Sanguinaires.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Ajaccio. Denne burde minimum dekke sykdom, hjemtransport ved sykdom, avbestilling, ulykker, reisegods og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Som hovedregel kan du drikke vannet fra springen de fleste steder i Frankrike, men mange turister velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.