Søk etter og finn billige fly til Namibia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Namibia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Namibia

Beste pris på enveisbillett

3 828 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 953 kr

Raskeste flytid

13t 10m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Namibia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 828 kr (Oslo Gardermoen til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Namibia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 953 kr (Oslo Gardermoen til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Den kjappeste flyvningen til Namibia fra Norge tar 13t 10m (Oslo Gardermoen til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Namibia, deriblant Lufthansa, SWISS og Austrian Airlines.

Namibia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Namibia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Namibia?

Du kan finne flybilletter til Namibia helt nede i 5 340 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Namibia til rundt 11 781 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Namibia, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 11 640 kr eller mindre.
See prices from:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Namibia?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Namibia. Den mest populære byen å reise til i Namibia er Windhoek, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 377 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Namibia er Walvis Bay og Luderitz.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Namibia?

Flyvningen fra Norge til Namibia avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Windhoek Hosea Kutako Int'L (den mest populære flyplassen i Namibia), er flytiden 16t i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Windhoek Hosea Kutako Int'L, er flytiden i snitt 19t 05m.

Hvilke flyselskaper flyr til Namibia?

Det er totalt 6 flyselskaper som har flyruter til Namibia, og Lufthansa er det mest populære alternativet. Det er estimert at 43 % av de som flyr til Namibia velger å fly med Lufthansa. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Lufthansa, er Ethiopian Air og KLM også populære flyselskaper å fly med.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Namibia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Namibia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Namibia fra Norge
Windhoek
Windhoek

Nyttig informasjon om flyvningen din til Namibia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Namibia

De billigste flyvningene til Namibia som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 2 662 kr med Air Namibia, 2 716 kr med South African og 2 956 kr med Airlink.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Namibia

Finn flyvninger til disse populære byene i Namibia fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Namibia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Namibia

Billige flybilletter til Namibia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Namibia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloWindhoek16t 00m4 953 kr
BergenWindhoek19t 05m4 963 kr
StavangerWindhoek20t 00m8 283 kr

De beste tingene å se og gjøre i Namibia

Turistvennlige Namibia blir ofte sett på som «Afrika for nybegynnere», og er et perfekt sted å starte eventyret ditt på dette unike kontinentet. Med 300 soldager i året og en uslåelig skjønnhet, er det få andre land i Afrika som kan måle seg med Namibia. Her finner du langstrakte ørkenområder, en vakker kystlinje, storslåtte fjellformasjoner og flotte elver. De fleste som besøker Namibia reiser hit for å se både ville dyr og det vakre landskapet, og dette er et av Sør-Afrikas beste steder å reise til for å dra på safari. Her kan du se elefanter, svarte neshorn og de store kattedyrene i tillegg til utallige andre afrikanske ville dyr. Dra på ørkensafari for å se de sjenerte ørkenelefantene og ørkenløvene, reis til Skjelettkysten, se den kjente selkolonien med Cape Fur Seals ved Cape Cross, og dra nordøstover til Twyfelfontein Damaraland med landets eldste folkeslag. Mulighetene er uendelige! Når du flyr til Namibia, ankommer du sannsynligvis landets hovedstad, Windhoek. Byen ligger vakkert til i en dal på 1650 meters høyde, og har omtrent 230,000 innbyggere. De fleste turister som reiser til Namibia starter ferien sin her, og det er gode muligheter for både overnatting og transportmuligheter for å reise videre.

Namibia er en flott turistdestinasjon året rundt, og det er generelt lite nedbør i landet. April og mai er varme og tørre måneder, perioden juni til august kan ha kjølige kvelder, og september og oktober er ideelle måneder for å dra på safari. På denne tiden er det mindre vegetasjon i landet, og dyrene samles ved vannhullene. Regnsesongen er fra november til mars, og dersom du ønsker billige flybilletter, et billig overnattingssted og generelt lavere priser, er dette den ideelle tiden å besøke landet på. Med momondo kan du raskt og enkelt sammenligne flypriser på nett slik at du finner flyreiser som passer til ditt budsjett. Her kan du booke flybilletter til Namibia fra Norge, velge å bestille reisen med hotell, og til og med reservere flysete dersom du ønsker det. Alt gjøres online!

Hvilke flyselskap flyr direkte til Namibia

Det er ingen flyselskaper som flyr til Namibia direkte fra Norge. Vanligvis flyr du fra Oslo/Oslo Lufthavn til Windhoek/Windhoek Hosea Kutako internasjonale lufthavn med to mellomlandinger hver vei. Det er flere flyselskaper som flyr disse ulike strekningene, blant annet Emirates, Air Namibia, British Airways, Virgin Atlantic og SAS.

Når er det best å reise til Namibia?

Når du velger å reise på tur til Namibia, avhenger av hva som er hovedformålet med turen din. Som andre afrikanske land, har Namibia en tørkesesong og en regnsesong. Tørkeperioden er fra april til oktober, og dette er også landets høysesong. I denne perioden er det ideelt å besøke landet, spesielt dersom du skal på safari. Generelt er det ikke spesielt mye regn i Namibia sammenlignet med andre afrikanske land, men hvis du planlegger å reise til Kalahari-området i øst, kan du oppleve et ekstremt klima med voldsomme regnskyll om sommeren, som omgjør savannen til et nettverk av innsjøer og elver.

Hvor lang tid tar det å fly til Namibia?

Hvor lang tid det tar å fly til Namibia avhenger av hvor du mellomlander og hvor lange disse stoppene er. Som regel må du regne med omtrent 22-30 timer hver vei. En god tommelfingerregel er at jo kortere den totale reisetiden er, dess dyrere er reisen. Imidlertid finnes det selvsagt unntak, så følg med på momondos nettside for å sikre deg de beste prisene og flytidene!

Kan man reise til Namibia uten pass eller visum?

Norske borgere trenger ikke å søke om visum på forhånd før besøk til Namibia. Du kan få besøksvisum kostnadsfritt ved innreise, med en gyldighet på inntil tre måneder. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter utreise, og dette er det eneste gyldige ID-dokumentet for nordmenn i utlandet. Du må også være forberedt på å måtte fremvise bevis på at du har tilstrekkelige midler (kredittkort og kontanter), gyldig returbillett, vaksinasjonsattest og fødselsattest for barn under 18 år.


Internasjonale flyreiser til Namibia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Stavanger til Windhoek
Raskeste flytid20t 00m
Laveste pris8 283 kr
Flyvninger fra Oslo til Windhoek
Raskeste flytid16t 00m
Laveste pris4 953 kr
Flyvninger fra Bergen til Windhoek
Raskeste flytid19t 05m
Laveste pris4 963 kr

Finn flyvninger til Namibia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Namibia


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Namibia. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Namibia på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når alle potensielle Namibia flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Namibia. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.