Fly Asia Myanmar Yangon

Finn billige fly til Yangon

fre.. 24.1.
fre.. 31.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Yangon?

13 040 kr
10 430 kr
7 830 kr
5 217 kr
Pris
5 217 kr - 11 385 kr

Den beste tiden å reise til Yangon på, er fra november til januar, når det er både kjøligere temperaturer, sammenlignet med sommermånedene, og mindre regn i byen. Vær imidlertid oppmerksom på at dette også er høysesongen for turister, spesielt rundt kinesisk nyttår, og det kan være vanskelig å finne billig overnatting og billige flybilletter til Yangon i denne perioden. Dersom du reiser på budsjett og ønsker å prioritere billig fly til Yangon fremfor hvilken sesong du reiser i, bør du vurdere å reise hit i perioden mellom juni og november. Dette er regnsesongen i Yangon, men regnbygene er ofte kortvarige.


Hvilke flyselskaper flyr til Yangon?

Du kan ikke fly til Yangon direkte fra Norge, og som regel får du ett eller to stopp både på utreise og retur. Thai Airways flyr til Yangon med én mellomlanding i Bangkok, mens med British Airways, Cathay Pacific og Cathay Dragon får du et stopp i London og et i Hong Kong. Flyreisen tar alt fra 14-27 timer, avhengig av lengden på mellomlandingene.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Yangon, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Yangon Mingaladon
5 km fra sentrum

Når du flyr til Yangon, ankommer du Yangon/Yangon internasjonale flyplass. Herfra kreves det som regel litt planlegging for å komme seg inn til sentrum. Den nærmeste togstasjonen ligger 2,5 km unna flyplassen, og du kan enten velge å gå hit eller ta en taxi. Toget går til Yangon sentralbanestasjon, men de fleste velger å ta taxi helt inn til byen. Alternativt kan du leie egen bil dersom du ønsker å komme deg inn til sentrum på egen hånd, og du kan bestille bil i forkant av reisen din. Det er også vanlig å forhåndsbestille transport før reisen, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Yangon

Finn dine flybilletter til Yangon med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Yangon
Raskeste flytid
22t 55m
Billigste pris
6 368 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Yangon?

Det er enkelt å komme seg rundt i Yangon sentrum til fots, og dette er også den beste måten å oppleve byen på. Dersom du skal til spesielle steder utenfor sentrum, som Shwedagon Pagode eller Inya Lake, i tillegg til noen museer, restauranter og barer, må du som oftest ta en taxi. Taxier er den mest populære, og generelt den enkleste måten for turister å komme seg rundt i Yangon på. Uansett når på dagen du skal reise, er de enkle å finne og generelt svært rimelige. Vær imidlertid obs på at det er mye trafikk i byen i rushtiden. Det finnes også offentlige busser her, men det kan være vanskelig å orientere seg i buss-systemet som turist.


Kan man reise til Yangon uten pass eller visum?

Når du har bestilt flybilletter til Yangon, er det på tide å ordne visum. For å reise hit trenger du enten et turistvisum som er gyldig i fire uker, eller et forretningsvisum som er gyldig i ti uker. Du kan heller ikke reise til Myanmar uten pass, og passet må være gyldig i minst seks måneder etter innreise.


Kombiner fly til Yangon med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Yangon?

I Yangon er det mange spennende severdigheter du bør få med deg, og spesielt er det flere buddhistiske templer du bør dra innom under ditt opphold her. Noen av de viktigste er Shwedagon Paya, Chaukhtatgyi Paya, Meilamu Paya, Ngahtatgyi Paya og Botataung Paya. En tur til Yangon er heller ikke komplett uten å ha besøkt People’s Park – en idyllisk park med vakre blomsterhager, fontener og dammer.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring under hele ditt opphold i Yangon, og reiseforsikringen bør dekke utgifter i forbindelse med sykdom, ulykker, skader, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Yangon. Kjøp heller vann på flasker som er forseglet, og unngå isbiter og mat som er skylt springvann.

Gir du tips?

Det forventes ikke at du tipser på restauranter i Yangon, men dersom du er fornøyd med servicen kan du gjerne gi 10 % ekstra. Det er også vanlig å tipse guider og sjåfører.

*Flypriser til Yangon er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.
Fly Asia Myanmar Yangon