Finn billige fly til Yangon

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 6.12.
ma. 13.12.

De billigste flyvningene til flyplassene i Yangon

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Yangon fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Yangon

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Yangon

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Yangon (RGN)

Vanligvis er flyvninger til Yangon fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Yangon Mingaladon, som i gjennomsnitt koster 6 612 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL YANGON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Yangon koster i gjennomsnitt kun 5 918 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL YANGON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember20 % dyrereDet koster ca. 7 927 kr for flyvninger til Yangon fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL YANGON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember509 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Yangon fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Yangon?

Den beste tiden å reise til Yangon på, er fra november til januar, når det er både kjøligere temperaturer, sammenlignet med sommermånedene, og mindre regn i byen. Vær imidlertid oppmerksom på at dette også er høysesongen for turister, spesielt rundt kinesisk nyttår, og det kan være vanskelig å finne billig overnatting og billige flybilletter til Yangon i denne perioden. Dersom du reiser på budsjett og ønsker å prioritere billig fly til Yangon fremfor hvilken sesong du reiser i, bør du vurdere å reise hit i perioden mellom juni og november. Dette er regnsesongen i Yangon, men regnbygene er ofte kortvarige.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Yangon?

    Den billigste måneden å fly til Yangon fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 5 918 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Yangon i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Yangon i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 6 181 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Yangon?

    De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 60 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Yangon. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 612 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Yangon

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Yangon som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. jan.
OSL07:05Oslo Gardermoen
40t 40m
2 stopp
RGN23:45Yangon Mingaladon
24. jan.
RGN17:10Yangon Mingaladon
27t 25m
2 stopp
OSL20:35Oslo Gardermoen
66 430 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. jan.
OSL12:00Oslo Gardermoen
35t 45m
3 stopp
RGN23:45Yangon Mingaladon
24. jan.
RGN17:10Yangon Mingaladon
27t 25m
2 stopp
OSL20:35Oslo Gardermoen
68 176 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Yangon

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Yangon, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates
Emirates
OSLOslo Gardermoen
40t 40m
RGNYangon Mingaladon

Hvilke flyselskaper flyr til Yangon?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Yangon
  • Hvilke flyselskaper flyr til Yangon?

    Thai Airways er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Yangon med. Emirates, Singapore Airlines og Aeroflot er også populære valg ved reiser til Yangon from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Yangon jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Yangon

Under finner du alle flyplassene i Yangon sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Yangon, ankommer du Yangon/Yangon internasjonale flyplass. Herfra kreves det som regel litt planlegging for å komme seg inn til sentrum. Den nærmeste togstasjonen ligger 2,5 km unna flyplassen, og du kan enten velge å gå hit eller ta en taxi. Toget går til Yangon sentralbanestasjon, men de fleste velger å ta taxi helt inn til byen. Alternativt kan du leie egen bil dersom du ønsker å komme deg inn til sentrum på egen hånd, og du kan bestille bil i forkant av reisen din. Det er også vanlig å forhåndsbestille transport før reisen, slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Yangon

Finn dine flybilletter til Yangon med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Yangon
Raskeste flytid40t 40m
Billigst pris66 430 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Yangon

Det er enkelt å komme seg rundt i Yangon sentrum til fots, og dette er også den beste måten å oppleve byen på. Dersom du skal til spesielle steder utenfor sentrum, som Shwedagon Pagode eller Inya Lake, i tillegg til noen museer, restauranter og barer, må du som oftest ta en taxi. Taxier er den mest populære, og generelt den enkleste måten for turister å komme seg rundt i Yangon på. Uansett når på dagen du skal reise, er de enkle å finne og generelt svært rimelige. Vær imidlertid obs på at det er mye trafikk i byen i rushtiden. Det finnes også offentlige busser her, men det kan være vanskelig å orientere seg i buss-systemet som turist.


Visumkrav for Yangon

Når du har bestilt flybilletter til Yangon, er det på tide å ordne visum. For å reise hit trenger du enten et turistvisum som er gyldig i fire uker, eller et forretningsvisum som er gyldig i ti uker. Du kan heller ikke reise til Myanmar uten pass, og passet må være gyldig i minst seks måneder etter innreise.


Start planleggingen av reisen til Yangon


De beste tingene å se og gjøre i Yangon

Hva bør du se i Yangon?

I Yangon er det mange spennende severdigheter du bør få med deg, og spesielt er det flere buddhistiske templer du bør dra innom under ditt opphold her. Noen av de viktigste er Shwedagon Paya, Chaukhtatgyi Paya, Meilamu Paya, Ngahtatgyi Paya og Botataung Paya. En tur til Yangon er heller ikke komplett uten å ha besøkt People’s Park – en idyllisk park med vakre blomsterhager, fontener og dammer.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring under hele ditt opphold i Yangon, og reiseforsikringen bør dekke utgifter i forbindelse med sykdom, ulykker, skader, hjemtransport og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Yangon. Kjøp heller vann på flasker som er forseglet, og unngå isbiter og mat som er skylt springvann.

Gir du tips?

Det forventes ikke at du tipser på restauranter i Yangon, men dersom du er fornøyd med servicen kan du gjerne gi 10 % ekstra. Det er også vanlig å tipse guider og sjåfører.