Finn billige fly til Kuwait

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 1.4.
lø. 8.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Kuwait flyinnsikt og trender

Se innsikt for Kuwait-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Kuwait?

Den billigste måneden å fly til Kuwait fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 284 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kuwait i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 661 kr.

Hvilken flyvning til Kuwait er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Kuwait?

Flytiden fra Norge til Kuwait varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Kuwait Intl (en av de mest populære rutene), tar det 13t 20m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Kuwait er fra Bergen Flesland til Kuwait Intl, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Kuwait?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Kuwait fra Norge er 60 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 5 446 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kuwait

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kuwait fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kuwait

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kuwait

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kuwait (KWI)

Vanligvis er flyvninger til Kuwait fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kuwait Intl, som i gjennomsnitt koster 5 456 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KUWAIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Kuwait koster i gjennomsnitt kun 4 284 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KUWAIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli26 % dyrereDet koster ca. 6 850 kr for flyvninger til Kuwait fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KUWAIT FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar904 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Kuwait fra Oslo Gardermoen flyplass i februar enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Kuwait

Kuwait flytilbud er bra, og reisetiden på din flygning dit er avhengig av hvor du reiser fra, samt eventuelle mellomlandinger. Fra Oslo lufthavn Gardermoen kan du beregne i underkant av ti timer som raskeste flyreise dit. For deg som reiser fra Bergen lufthavn Flesland, nærmer du deg 12 timer som kjappeste alternativ. Flyr du fra Tromsø lufthavn Langnes er raskeste tur fort oppe i en 13 timer. Hvor lang tid flyreisen tar, går altså rett og slett ut på mellomlandinger og ventetid til neste fly. Du kan fort få en lengre reisetid enn de ovennevnte, og noen ganger kan du også finne raskere flygninger.

Per i dag er det dessverre ikke noe direkte flytilbud til Kuwait by fra Norge. Som regel må du påregne en mellomlanding ved større utenlandske knutepunkter, som for eksempel Frankfurt eller München. Noen ganger, når du reiser fra andre flyplasser i Norge, må du innom Oslo før du reiser videre ut og bort. Det er derimot liten grunn til å la dette være et hindrer – det er som regel større flyplasser du mellomlander på, som har alt av tilbud og enkel merking til neste gate og fly.


Flotte tilbud på flyreiser til Kuwait

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Kuwait som nylig ble funnet av brukere på momondo
British Airways
OSLOslo Gardermoen
13t 20m
KWIKuwait Intl

Finn de billigste enveisflyvningene til Kuwait

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Kuwait, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av British Airways
British Airways
OSLOslo Gardermoen
13t 20m
KWIKuwait Intl

Andre kabinklasser for flyvninger til Kuwait

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kuwait

Hvilke flyselskaper flyr til Kuwait?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kuwait

Qatar Airways har ca. 18 flyvninger til Kuwait i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Doha Hamad, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Qatar Airways, kostet 6 207 kr (Oslo Gardermoen til Kuwait). Brukere har gitt de en score på Qatar Airways 7,8/10 basert på 356 vurderinger på momondo.

Turkish Airlines (7,7/10, 210 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Kuwait, med tilbud fra så lite som 5 447 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 28 Turkish Airlines flyvninger i uken til Kuwait, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Populære flybilletter til Kuwait

Finn dine flybilletter til Kuwait med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Kuwait
Raskeste flytid13t 20m
Laveste pris5 719 kr

Visumkrav for Kuwait

Norske statsborgere må ha pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til Kuwait. Det er også behov for et turistvisum, men dette utstedes der og da i passkontrollen. Skulle du ønske å ha det på forhånd, så kan dette enten anskaffes over internett, eller du kan kontakte den kuwaitiske ambassaden i Stockholm, Sverige. Merk at nødpass, provisorisk pass og liknende ikke aksepteres som innreisedokumenter i Kuwait.


Start planleggingen av reisen til Kuwait


De beste tingene å se og gjøre i Kuwait

Det er en rekke fascinerende opplevelser som venter på deg som har flybilletter til Kuwait. Se historiske artefakter ved Tareq Rajab-museet, og se utviklingen i muslimsk kultur fra starten og fram til i dag. Det er også et eget rom med utsøkte artefakter fra før-islamsk tid, noe som er sjeldent og vel verdt besøket alene. Ta også en tur til speilhuset, det eneste huset i verden som er dekt i speil-mosaikk. Eller, dersom du ønsker mer bevegelse og friluftsliv, så hopp i havet med dykkerutstyr og utforsk de krysstallklare sjøområdene utenfor Kuwait. Er du mer glad i land? Hva med en tur inn i ørkenen på ørkensafari? Dette er et tilbud fra flere aktører, og kan som oftest nytes mellom oktober og mars, der får du en autentisk opplevelse i sanddyner og beduintelt. Dersom du vil ta en shoppingtur, så er få steder bedre enn Kuwait, det være seg for moderne kjøpesentre eller noe mer tradisjonelt, som Souq Al-Mubarakiya. Dette er et av Kuwaits eldste markeder, og er fremdeles en levende opplevelse. Sist, for litt mer kultur, så kan du ta turen til Kuwait nasjonalmuseum, og lære alt som er om stedets historie. Kuwaits flytilbud er gode, og med flybilletter til denne fascinerende delen av verden er du klar til å oppleve alt fra ørkenens romantikk til en moderne storby – kontrastene er store i Kuwait.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kuwait når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kuwait, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Kuwait med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.