Finn billige fly til Sibiu

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Sibiu flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sibiu-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Sibiu er den absolutt billigste?

282 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sibiu. Denne flyvningen er fra London, og er 92 % billigere enn de fleste flyvninger til Sibiu. Du kan finne den billigste prisen til Sibiu fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Sibiu?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Sibiu (Cluj Napoca), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 11t 30m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sibiu

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sibiu fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sibiu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sibiu

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cluj (CLJ)

Vanligvis er flyvninger til Sibiu fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cluj Napoca, som i gjennomsnitt koster 2 922 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SIBIU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober45 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sibiu koster i gjennomsnitt kun 1 976 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SIBIU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni66 % dyrereDet koster ca. 5 936 kr for flyvninger til Sibiu fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SIBIU FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli370 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sibiu fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Sibiu

Hvis du ikke har lyst til å besøke Sibiu i oktober, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 2 553 kr.

De som skal fly til Sibiu kan potensielt finne bedre priser for Tirgu Mures flyplass (77 km fra sentrum i Sibiu), eller Cluj Napoca flyplass (115 km fra sentrum i Sibiu), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Sibiu, er vanligvis Tirgu Mures flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 265 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Sibiu

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Sibiu

Hvilke flyselskaper flyr til Sibiu?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sibiu

Hvilke flyselskaper flyr til Sibiu?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Sibiu from Norge are Lufthansa, LOT, Austrian Airlines and KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Lufthansa til Sibiu

Det går 11 fly med Lufthansa til Sibiu under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Munchen Franz Josef Strauss, og den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo, kostet 2 165 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Sibiu). Lufthansa har en score på 7,1 basert på 445 brukervurderinger på momondo.


Start planleggingen av reisen til Sibiu


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Sibiu når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Sibiu, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Sibiu med denne policyen.

Når alle potensielle Sibiu flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Sibiu flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.