Finn billige fly til Rijeka

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rijeka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rijeka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zagreb

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rijeka

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Zagreb (ZAG)

Vanligvis er flyvninger til Rijeka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Zagreb Franjo Tuđman, som i gjennomsnitt koster 2 062 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Rijeka?

Den varmeste tiden å reise til Rijeka på er i sommermånedene. Det kan bli ganske travelt i juli-august, ettersom soltørste turister strømmer til byen for å nyte late dager på stranden og livlige kvelder på byen. Torgene og gatehjørnene fylles opp av musikanter som holder konserter på kveldstid i sommermånedene, og det holdes mange spennende arrangement rundt i byen. Du bør heller vurdere å booke flybilletter til Rijeka om våren eller høsten om du foretrekker litt lavere temperaturer og mindre folkemengder. Temperaturen pleier å være ganske behagelig fra mai-oktober. Selv om det er kaldere på vinterstid, bør du allikevel vurdere å ta deg en tur til Kroatia allikevel. Ikke bare har du svært gode sjanser for å booke billige flybilletter til Rijeka, men du kan delta på morsomme arrangementer som karneval og dra på sightseeing uten så mange andre turister rundt deg.

 • Hvilken flyvning til Rijeka er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Rijeka for 93 kr/person, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Rijeka. Du kan finne den billigste prisen til Rijeka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rijeka?

  Pula flyplass, Zagreb Franjo Tuđman flyplass eller Zadar flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Rijeka.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rijeka?

  Med en gjennomsnittspris på 2 025 kr per person, er det Zadar flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Rijeka. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Rijeka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rijeka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
OSLOslo Gardermoen
38t 50m
RJKRijeka

Finn de billigste enveisflyvningene til Rijeka

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rijeka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian
Norwegian
OSLOslo Gardermoen
38t 50m
RJKRijeka

Hvilke flyselskaper flyr til Rijeka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rijeka
 • Hvilke flyselskaper flyr til Rijeka?

  På flyreiser fraNorge til Rijeka, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, Norwegian og Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Rijeka

Under finner du alle flyplassene i Rijeka sammen med avstanden til sentrum

Du kan velge mellom buss og taxi når du skal komme deg fra flyplassen til sentrum. Bussrutene kan variere fra måned til måned, og det anbefales å sjekke opp i busstidene før avreise. Billetter kjøpes direkte av sjåføren ombord på bussen. Det er forholdsvis rimelig å ta taxi i Kroatia, og du finner som regel mange ledige biler utenfor terminalen. Alle taxiene bør ha en gyldig lisens fra flyplassen, og det er forbudt å ta taxier som ikke kan fremvise tillatelse. I tillegg holder mange bilutleieselskaper til på flyplassen, og du kan enkelt forhåndsbestille en bil og hente den når du lander med flyet på Rijeka lufthavn.


Populære flybilletter til Rijeka

Finn dine flybilletter til Rijeka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Rijeka
Raskeste flytid38t 50m
Billigst pris4 730 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Rijeka

Det er ganske billig å reise rundt i Rijeka, enten du velger å ta buss eller taxi. Det går en buss ca. hvert 15. minutt fra tidlig morgen til seint på kvelden. Billettene kjøpes i kiosker, og de må valideres når du går ombord på bussen. Det er også mulig å kjøpe billett av sjåføren, men da koster det litt mer. Byen er ganske sykkelvennlig, og et godt alternativ er å leie en tohjuling når du skal besøke alle severdighetene. Du kan også spasere rundt i sentrum, og det er snakk om ganske små avstander mellom populære attraksjoner. Taxiholdeplasser finner du ved torget Jelacic, busstasjonen og togstasjonen.


Visumkrav for Rijeka

Du kan ikke fly til Rijeka uten pass, ettersom Kroatia ikke er med i Schengen-avtalen. Det er derfor passkontroll ved alle grenseoverganger og på alle flyplassene i landet. Norske statsborgere trenger derimot ikke å tenke på visum eller tillatelse for å oppholde deg i landet i opptil tre måneder. Du må kontakte politiet om du ønsker å forbli i Kroatia lengre enn det.


Start planleggingen av reisen til Rijeka


De beste tingene å se og gjøre i Rijeka

Hva bør oppleves i Rijeka?

Rijeka har noen helt spektakulære historiske bygninger som tar deg århundrer tilbake i tid. Du bør derfor unne deg et besøk til severdigheter som Trsat Castle, gamlebyen, Shrine of Our Lady of Trsat og Trsat Franciscian Monastery mens du er i byen. Byens livlige marked er også å anbefale, særlig for foodies som er ivrige etter å smake herlig sjømat.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha gyldig reiseforsikring når du skal reise til Rijeka, til tross for at europeisk helsetrygdekort er gyldig i Kroatia.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Du kan helt fint drikke vann rett fra springen, selv om det kan inneholde kalk.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Fra bymarkeder til store kjøpesentre, Rijeka har mange shoppingmuligheter med noe for enhver smak. ZTC og Tower Center Rijeka er et par av byens mest populære kjøpesentre, og her finner du enkelt frem til alt fra klær til underholdning. Det anbefales også å ta en handlerunde rundt i bykjernen, ettersom mange spennende butikker holder til i sentrum.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Rijeka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?