Finn billige flyvninger til Rijeka fra 1 280 kr

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Rijeka

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Rijeka

Beste pris på enveisbillett

1 280 kr

Raskeste flytid

4t 00m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Rijeka fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 280 kr (Oslo Gardermoen til Rijeka).
Den kjappeste flyvningen til Rijeka fra Norge tar 4t 00m (Oslo Gardermoen til Rijeka).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Rijeka, deriblant Lufthansa, Eurowings og Ryanair.

Rijeka flyinnsikt og trender

Se innsikt for Rijeka-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Rijeka?

Hvor lang tid tar det å fly til Rijeka?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Rijeka Du flyr fra. Som eksempel tar det 2t 30m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Zagreb Franjo Tuđman. På den annen side tar det å fly fra Bergen Flesland til Zagreb Franjo Tuđman i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rijeka

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rijeka fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Zagreb

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rijeka

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Zagreb (ZAG)

Vanligvis er flyvninger til Rijeka fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Zagreb Franjo Tuđman, som i gjennomsnitt koster 1 759 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Rijeka

Den varmeste tiden å reise til Rijeka på er i sommermånedene. Det kan bli ganske travelt i juli-august, ettersom soltørste turister strømmer til byen for å nyte late dager på stranden og livlige kvelder på byen. Torgene og gatehjørnene fylles opp av musikanter som holder konserter på kveldstid i sommermånedene, og det holdes mange spennende arrangement rundt i byen. Du bør heller vurdere å booke flybilletter til Rijeka om våren eller høsten om du foretrekker litt lavere temperaturer og mindre folkemengder. Temperaturen pleier å være ganske behagelig fra mai-oktober. Selv om det er kaldere på vinterstid, bør du allikevel vurdere å ta deg en tur til Kroatia allikevel. Ikke bare har du svært gode sjanser for å booke billige flybilletter til Rijeka, men du kan delta på morsomme arrangementer som karneval og dra på sightseeing uten så mange andre turister rundt deg.

Hvilken flyvning til Rijeka er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Rijeka for 383 kr/person, noe som er 70 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Rijeka. Du kan finne den billigste prisen til Rijeka fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Rijeka?

Pula flyplass, Zagreb Franjo Tuđman flyplass eller Zadar flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Rijeka.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Rijeka?

Med en gjennomsnittspris på 1 275 kr per person, er det Pula flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Rijeka. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Rijeka flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Rijeka flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Rijeka flyplass fra flyvninger?

Det er 1 tilbyder fra Rijeka flyplass flyvninger fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Rijeka flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Rijeka flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Rijeka flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Rijeka flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Rijeka

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rijeka som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
OSLOslo Gardermoen
5t 05m
RJKRijeka

Finn de billigste enveisflyvningene til Rijeka

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Rijeka, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Eurowings, Lufthansa og Ryanair
Eurowings
27. okt.
OSL16:30Oslo Gardermoen
16t 20m
1 stopp
RJK14:50Rijeka
1 280 kr
Finn lignende
Ryanair
8. okt.
OSL16:15Oslo Gardermoen
15t 30m
2 stopp
RJK13:45Rijeka
1 366 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. okt.
OSL02:00Oslo Gardermoen
30t 50m
3 stopp
RJK14:50Rijeka
2 011 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Rijeka?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rijeka

Hvilke flyselskaper flyr til Rijeka?


Populære flybilletter til Rijeka

Finn dine flybilletter til Rijeka med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Rijeka
Raskeste flytid5t 05m
Laveste pris4 807 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Rijeka

Det er ganske billig å reise rundt i Rijeka, enten du velger å ta buss eller taxi. Det går en buss ca. hvert 15. minutt fra tidlig morgen til seint på kvelden. Billettene kjøpes i kiosker, og de må valideres når du går ombord på bussen. Det er også mulig å kjøpe billett av sjåføren, men da koster det litt mer. Byen er ganske sykkelvennlig, og et godt alternativ er å leie en tohjuling når du skal besøke alle severdighetene. Du kan også spasere rundt i sentrum, og det er snakk om ganske små avstander mellom populære attraksjoner. Taxiholdeplasser finner du ved torget Jelacic, busstasjonen og togstasjonen.


Visumkrav for Rijeka

Du kan ikke fly til Rijeka uten pass, ettersom Kroatia ikke er med i Schengen-avtalen. Det er derfor passkontroll ved alle grenseoverganger og på alle flyplassene i landet. Norske statsborgere trenger derimot ikke å tenke på visum eller tillatelse for å oppholde deg i landet i opptil tre måneder. Du må kontakte politiet om du ønsker å forbli i Kroatia lengre enn det.


Start planleggingen av reisen til Rijeka


De beste tingene å se og gjøre i Rijeka

Hva bør oppleves i Rijeka?

Rijeka har noen helt spektakulære historiske bygninger som tar deg århundrer tilbake i tid. Du bør derfor unne deg et besøk til severdigheter som Trsat Castle, gamlebyen, Shrine of Our Lady of Trsat og Trsat Franciscian Monastery mens du er i byen. Byens livlige marked er også å anbefale, særlig for foodies som er ivrige etter å smake herlig sjømat.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ha gyldig reiseforsikring når du skal reise til Rijeka, til tross for at europeisk helsetrygdekort er gyldig i Kroatia.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Du kan helt fint drikke vann rett fra springen, selv om det kan inneholde kalk.

Hvor bør jeg dra på shopping?

Fra bymarkeder til store kjøpesentre, Rijeka har mange shoppingmuligheter med noe for enhver smak. ZTC og Tower Center Rijeka er et par av byens mest populære kjøpesentre, og her finner du enkelt frem til alt fra klær til underholdning. Det anbefales også å ta en handlerunde rundt i bykjernen, ettersom mange spennende butikker holder til i sentrum.


Finn fly til andre byer i Kroatia

Rijeka har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Rijeka?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Rijeka med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Rijeka for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Rijeka?

Når alle potensielle Rijeka flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Rijeka akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Rijeka nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Rijeka og gi deg beskjed når de endres.


En enklere måte å administrere reisen til Rijeka på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.