Finn billige fly til Batumi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 4.10.
ti. 11.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Batumi flyinnsikt og trender

Se innsikt for Batumi-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Batumi er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Batumi fra Tallinn fant flyvninger som er 65 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Batumi. Du kan finne den billigste prisen til Batumi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
See prices from:

Hvor lang tid tar det å fly til Batumi?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Batumi (Batumi), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 16t 40m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Batumi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Batumi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Batumi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Batumi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Batumi (BUS)

Vanligvis er flyvninger til Batumi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Batumi, som i gjennomsnitt koster 5 226 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BATUMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar50 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Batumi koster i gjennomsnitt kun 2 411 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BATUMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember82 % dyrereDet koster ca. 8 727 kr for flyvninger til Batumi fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BATUMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember288 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Batumi fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Batumi

Hvor lang tid tar det å fly til Batumi?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det i overkant av 10 timer til Alexander Kartveli Batumi International Airport, som ligger i den vestlige delen av Georgia med grense mot Svartehavet. Hvis du flyr fra Stavanger lufthavn Sola, så vil turen til Batumi ta litt over 11 timer. Fra Bergen lufthavn Flesland er det mulig å komme seg til Batumi lufthavn på omtrent 11 timer. Det er også mulig for reisende som befinner seg lenger nord i landet å komme seg til Batumi på litt over 11 timer, slik som fra Trondheim lufthavn Værnes. Fra Bodø tar det nærmere 12 timer, og fra Tromsø vil det ta omtrent 12 og en halv time. For flere gode flytilbud og billige flybilletter, så kan du sjekke ut momondo sine nettsider.

Hvor kan du fly direkte til Batumi fra?

Du kan dessverre ikke fly direkte til Batumi fra hverken Norge eller andre steder i Nord-Europa. Det enkleste er å mellomlande i Istanbul eller Dubai for deg som starter turen i Norge. Begge disse flyplassene har gode forbindelser til Oslo lufthavn Gardermoen gjennom en rekke ukentlige flygninger. Hvis du starter din reise ved Trondheim lufthavn Værnes eller Stavanger lufthavn Sola, så er det likevel enkelt å komme seg til Batumi ved å først mellomlande i Oslo, for så å mellomlande i Istanbul, og derfra sette seg på et fly i retning Batumi.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Batumi. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 411 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Batumi i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Desember i stedet. Flyvninger til Batumi i Desember er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 309 kr.

De som skal fly til Batumi kan potensielt finne bedre priser for Kutaisi flyplass (91 km fra sentrum i Batumi), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Kutaisi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Batumi, med en gjennomsnittspris på 2 152 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Batumi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Batumi som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Batumi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Batumi

Hvilke flyselskaper flyr til Batumi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Batumi

Hvilke flyselskaper flyr til Batumi?

Turkish Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Batumi med. Wizz Air og airBaltic er også populære valg ved reiser til Batumi from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Batumi jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Turkish Airlines til Batumi

Det går 1 fly med Turkish Airlines til Batumi under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Istanbul, og den beste billettprisen med Turkish Airlines som er funnet på momondo, kostet 5 373 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Batumi). Turkish Airlines har en score på 8,0 basert på 147 brukervurderinger på momondo.


Flyplasser nære Batumi

Under finner du alle flyplassene i Batumi sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Batumi lufthavn?

Du finner shuttlebusser og lokale matrushka, som er minibusser, ved flyplassen. Disse vil kjøre deg til ditt overnattingssted for en billig penge, og du finner et stort antall minibusser utenfor terminalområdet. For deg som heller vil benytte deg av drosje, så er det også gode muligheter for det ved flyplassen. Du finner et stort antall ventende drosjer utenfor ankomstområdet, fra en rekke ulike drosjeselskaper.


Populære flybilletter til Batumi

Finn dine flybilletter til Batumi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Batumi
Raskeste flytid16t 40m
Laveste pris5 320 kr

Visumkrav for Batumi

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Batumi?

For deg som er norsk borger og skal reise til Georgia og Batumi, er det ikke krav om visum for opphold opp til ett år. Du må for øvrig medbringe et pass som har minst seks måneders gyldighet.


Start planleggingen av reisen til Batumi


De beste tingene å se og gjøre i Batumi

Hva kan du se og gjøre i Batumi?

Batumi er kjent som en viktig badeby, med sitt behagelige klima like ved Svartehavet. Byen er også kjent for sine glamorøse kasinoer. I byen finner du et sentrum som kombinerer lekre og moderne høyhus med sjarmerende gamle kirker og smågater. Et godt sted for besøkende som er interessert i planteliv og blomster er den vakre botaniske hagen, som ligger i Batumi. Du finner det enorme anlegget på en stor klippe like ovenfor Svartehavet, med flott utsikt utover. Den botaniske hagen byr på mange forskjellige planter og sjeldne blomster som er perfekte for et lengre dagsbesøk, noe som bør oppleves av alle som kommer til byen. Like i nærheten finner du også Medea-statuen, som er et kjent landemerke i Batumi, og som er et must for alle som tar turen. For alle som er glad i dyreliv, og særlig delfiner, så finnes det et eget Dolphinarium like ved vannkanten, som har daglige show. Her kan du se på delfiner og andre sjødyr opptre – en unik opplevelse som er særlig fin for barnefamilier. Tett på stranden og restaurantene langs vannkanten finner du også det arkeologiske museet i byen, som har en enorm utstilling av antikke gjenstander som mynter, keramikk, vaser og mye annet. For en deilig middag etter en travel dag med sightseeing i Batumi, så kan restauranten San Remo sjekkes ut. Dette er et utmerket sted som serverer deilig georgisk mat, med en fantastisk beliggenhet rett ved vannkanten.


Finn fly til andre byer i Georgia

Batumi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Batumi for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Batumi, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Batumi, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Batumi og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.