Leiebiler i Marrakech, Marokko

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Marrakech, Marokko? Start søket her

Marrakech, Marokko
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Marrakech, Marokko
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Marrakech, Marokko bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

112 kr - 404 kr

Alle biltyper

221 kr - 691 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Marrakech i Marokko, koster 155 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Marrakech i Marokko, er i januar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med en pris på kun 112 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 46 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marrakech. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Marrakech kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Marrakech funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Marrakech i Marokko, koster 122 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Marrakech i Marokko, er i november. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 203 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 57 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marrakech. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Marrakech kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Marrakech funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Marrakech i Marokko, koster 376 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Marrakech i Marokko, er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 521 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 25 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marrakech. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Marrakech kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Marrakech funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Marrakech i Marokko, koster 259 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Marrakech i Marokko, er i desember. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med en pris på kun 215 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marrakech. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Marrakech kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Marrakech funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Varebil i Marrakech i Marokko, koster 216 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Varebil i Marrakech i Marokko, er i november. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med en pris på kun 140 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Marrakech. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Marrakech kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Varebil i Marrakech funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Marrakech

Alle større selskaper som leier ut biler i Marrakech, Marokko
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,8

Valuta for pengene

9,2
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

5,0

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

5,0
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0
9 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Marrakech

Marrakech er en perle av en by i Marokko med gode shoppingmuligheter, fristende restauranter og historiske bygninger. Hvis du i tillegg velger å bestille en billig leiebil i Marrakech, kan du enkelt kjøre til de vakre innsjøene i nærheten for å bade og slappe av. Du finner mange aktuelle bilutleiere å velge mellom på momondo, blant annet Hertz, Budget, Dollar og Europcar. Det anbefales å booke online i god tid for å finne frem til gode tilbud og leie bekvemme biler til en rimelig pris. Du får ofte fri kilometer og nødvendige forsikringer med i prisen. Prisen for å leie bil en dag avhenger blant annet av størrelsen på bilen og hvilke egenskaper du ønsker. Det koster for eksempel litt ekstra om du ønsker kjøretøy med toppmoderne utstyr og automatgir. Det koster fra ca. 150 NOK og oppover for en liten bil og 1000 NOK og oppover for en stor bil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Marrakech?

Du må som regel være minst 21 år gammel for å leie bil i Marrakech, men det kan variere etter hvilken type bil du vil ha og det enkelte selskapet. Det anbefales å sjekke betingelsene for billeie nøye, ettersom det kan være at du må betale ekstra hvis du er en ung sjåfør under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Trafikken kan være ganske kaotisk og uoversiktlig i Marrakech sentrum, men leiebilen kommer til god nytte når du vil ut og utforske distriktet. Fartsgrensen er som regel 40 km/t og opp i byer, 100 km/t på landeveien og 120 km/t på motorvei. Du må ofte betale bompenger for å kunne benytte motorveier, særlig dem som går mellom større byer. Promillegrensen i Marokko er 0,2. Det anbefales å bruke kjørelys på dagtid.

Parkering

Det er billig å parkere i Marrakech, men boten er svært dyrt. Det kan virke som om mange setter fra seg bilen hvor de selv ønsker inne i sentrum, men det kan koste deg mange penger hvis du parkerer slik at du hindrer trafikken eller der det tydelig står parkering forbudt. Mange synes at det er tryggere å benytte byens parkeringshus som for eksempel Parking Et Lavage La Koutoubia og Riad mokha. Elbilen kan lades i Douar El bacha, Avenue Annakhil og enkelte andre steder.

Utfluktsmål i og rundt Marrakech

Selv om de største veiene har blitt utbedret i seinere år, kan det være lurt å leie en bil i Marrakech med firehjulsdrift om du skal opp i fjellene eller ut i landlige omgivelser. Du trenger ikke å kjøre langt for å oppleve den vakre naturen i Marokko. Det kan være herlig å unnslippe byen på varme og kaotiske dager for å kjøle deg med en dukkert i elvene og slappe av i en idyllisk landsby. Ourika Valley er det rette stedet for å nyte god mat på restauranter ved elven, og du er også en kort spasertur unna til vakre fossefall. En av de mest populære dagsutfluktene er nok Ouzoud-fossefallene. Ikke bare kan du spasere ganske tett på de mektige fossene og få en fantastisk utsikt, men du kan også kjøle deg ned med en svømmetur i Al Abid-elven og spise lunsj i en av de pittoreske landsbyene på veien. Det kan også hende at du treffer på ville aper i løpet av dagen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Mange bilutleiere inkluderer nødvendige og lovpålagte forsikringer i prisen, men det anbefales å dobbeltsjekke at du har ansvars- og selvrisikoforsikringer. Kollisjons- og tyveriforsikring sørger for at du kun betaler egenandel ved kollisjon og tyveri, men du må være obs på at ikke alle skader er dekket. Hvis du synes at egenandelen for høy, kan du tegne ekstra forsikringer som fjerner den. Det bør allikevel nevnes at enkelte kredittkortselskap tilbyr denne typen forsikring gratis om du betaler med kortet ditt.

Kan man bruke det norske førerkortet i Marrakech, eller må man ha et internasjonalt?

Det anbefales å søke om internasjonalt førerkort når du skal leie bil i Marokko.

Hvor i Marrakech kan man hente og levere leiebilen?

Du velger selv om du vil hente og levere leiebilen på Menara internasjonale lufthavn eller i sentrum. Enkelte selskap lar deg hente og levere bilen på ulike utleiestasjoner, men det kan være at du må betale ekstra for denne tjenesten. Du spesifiserer selv ønskede utleiestasjoner når du bestiller leiebilen på nett. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Marrakech, Marokko til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Marrakech Menara flyplass

Leiebiler i Marrakech

8 brukere har sett etter leiebiler i Marrakech med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Marrakech for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget, Dollar og Hertz er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Marrakech. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Marrakech som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Marrakech har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Marrakech er Locationauto med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 347 kr fra 2 utleiesteder i Marrakech. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Locationauto i Marrakech med en pris på 107 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Marrakech, Marokko?

Alle leiebilselskapene i Marrakech har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Marrakech inkluderer diRENT, Budget og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Marrakech har flest utleiesteder?

ADDCAR RENTAL er veldig populær i Marrakech, Marokko ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 8 utleiesteder i Marrakech, Marokko, og du kan forvente deg å betale ca. 306 kr/dag for leiebilen din i Marrakech, Marokko.

Hva er fartsgrensen i Marrakech, Marokko?

Fartsgrensen i Marrakech er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Marrakech er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Marrakech, Marokko i september?

I september har Marrakech vanligvis en nedbørsmengde på 0 mm og en gjennomsnittstemperatur på 26 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Marrakech ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom Marrakech vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Marrakech representativt for resten av Marrakech-Safi?

De som ønsker å leie bil i Marrakech for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Marrakech-Safi i løpet av september vanligvis har temperaturer på 26 °C med en forventet nedbørsmengde på 0 mm.


Leiebiler i andre byer i Marokko

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Tangier, Nador og Casablanca i Marokko

Leiebiler på flyplasser i Marrakech

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Marrakech

Start planleggingen av reisen til Marrakech