Leiebil Marrakech, Marokko - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Marrakech, Marokko? Start søket her

Marrakech, Marokko
15. apr. — 22. apr.
Samme leveringssted
Marrakech, Marokko
to. 15.4.
middag
to. 22.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Marrakech

Alle større selskaper som leier ut biler i Marrakech, Marokko
Byråets vurdering: Fantastisk 9.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.9

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 5.4

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 2.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 2.1

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Informasjon om reisen din til Marrakech

Marrakech er en perle av en by i Marokko med gode shoppingmuligheter, fristende restauranter og historiske bygninger. Hvis du i tillegg velger å bestille en billig leiebil i Marrakech, kan du enkelt kjøre til de vakre innsjøene i nærheten for å bade og slappe av. Du finner mange aktuelle bilutleiere å velge mellom på momondo, blant annet Hertz, Budget, Dollar og Europcar. Det anbefales å booke online i god tid for å finne frem til gode tilbud og leie bekvemme biler til en rimelig pris. Du får ofte fri kilometer og nødvendige forsikringer med i prisen. Prisen for å leie bil en dag avhenger blant annet av størrelsen på bilen og hvilke egenskaper du ønsker. Det koster for eksempel litt ekstra om du ønsker kjøretøy med toppmoderne utstyr og automatgir. Det koster fra ca. 150 NOK og oppover for en liten bil og 1000 NOK og oppover for en stor bil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Marrakech?

Du må som regel være minst 21 år gammel for å leie bil i Marrakech, men det kan variere etter hvilken type bil du vil ha og det enkelte selskapet. Det anbefales å sjekke betingelsene for billeie nøye, ettersom det kan være at du må betale ekstra hvis du er en ung sjåfør under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Trafikken kan være ganske kaotisk og uoversiktlig i Marrakech sentrum, men leiebilen kommer til god nytte når du vil ut og utforske distriktet. Fartsgrensen er som regel 40 km/t og opp i byer, 100 km/t på landeveien og 120 km/t på motorvei. Du må ofte betale bompenger for å kunne benytte motorveier, særlig dem som går mellom større byer. Promillegrensen i Marokko er 0,2. Det anbefales å bruke kjørelys på dagtid.

Parkering

Det er billig å parkere i Marrakech, men boten er svært dyrt. Det kan virke som om mange setter fra seg bilen hvor de selv ønsker inne i sentrum, men det kan koste deg mange penger hvis du parkerer slik at du hindrer trafikken eller der det tydelig står parkering forbudt. Mange synes at det er tryggere å benytte byens parkeringshus som for eksempel Parking Et Lavage La Koutoubia og Riad mokha. Elbilen kan lades i Douar El bacha, Avenue Annakhil og enkelte andre steder.

Utfluktsmål i og rundt Marrakech

Selv om de største veiene har blitt utbedret i seinere år, kan det være lurt å leie en bil i Marrakech med firehjulsdrift om du skal opp i fjellene eller ut i landlige omgivelser. Du trenger ikke å kjøre langt for å oppleve den vakre naturen i Marokko. Det kan være herlig å unnslippe byen på varme og kaotiske dager for å kjøle deg med en dukkert i elvene og slappe av i en idyllisk landsby. Ourika Valley er det rette stedet for å nyte god mat på restauranter ved elven, og du er også en kort spasertur unna til vakre fossefall. En av de mest populære dagsutfluktene er nok Ouzoud-fossefallene. Ikke bare kan du spasere ganske tett på de mektige fossene og få en fantastisk utsikt, men du kan også kjøle deg ned med en svømmetur i Al Abid-elven og spise lunsj i en av de pittoreske landsbyene på veien. Det kan også hende at du treffer på ville aper i løpet av dagen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Mange bilutleiere inkluderer nødvendige og lovpålagte forsikringer i prisen, men det anbefales å dobbeltsjekke at du har ansvars- og selvrisikoforsikringer. Kollisjons- og tyveriforsikring sørger for at du kun betaler egenandel ved kollisjon og tyveri, men du må være obs på at ikke alle skader er dekket. Hvis du synes at egenandelen for høy, kan du tegne ekstra forsikringer som fjerner den. Det bør allikevel nevnes at enkelte kredittkortselskap tilbyr denne typen forsikring gratis om du betaler med kortet ditt.

Kan man bruke det norske førerkortet i Marrakech, eller må man ha et internasjonalt?

Det anbefales å søke om internasjonalt førerkort når du skal leie bil i Marokko.

Hvor i Marrakech kan man hente og levere leiebilen?

Du velger selv om du vil hente og levere leiebilen på Menara internasjonale lufthavn eller i sentrum. Enkelte selskap lar deg hente og levere bilen på ulike utleiestasjoner, men det kan være at du må betale ekstra for denne tjenesten. Du spesifiserer selv ønskede utleiestasjoner når du bestiller leiebilen på nett. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Marrakech, Marokko til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Marrakech Menara flyplass

Leiebiler i Marrakech

88 brukere har sett etter leiebiler i Marrakech med momondo i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Marrakech for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis, Sixt og Dollar er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Marrakech. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Marrakech som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Marrakech har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Marrakech er Locationauto med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 338 kr fra 2 utleiesteder i Marrakech. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Locationauto i Marrakech med en pris på 104 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Marrakech, Marokko?

Alle leiebilselskapene i Marrakech har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Marrakech inkluderer Avis, Sixt og Dollar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Marrakech har flest utleiesteder?

ADDCAR RENTAL er veldig populær i Marrakech, Marokko ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 8 utleiesteder i Marrakech, Marokko, og du kan forvente deg å betale ca. 299 kr/dag for leiebilen din i Marrakech, Marokko.

Hva er fartsgrensen i Marrakech, Marokko?

Fartsgrensen i Marrakech er 60 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Marrakech er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvordan er været i Marrakech, Marokko i april?

I april har Marrakech vanligvis en nedbørsmengde på 30 mm og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Marrakech ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Ettersom Marrakech vanligvis opplever høye temperaturer i april med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Marrakech representativt for resten av Marrakesh-Safi?

De som ønsker å leie bil i Marrakech for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Marrakesh-Safi i løpet av april vanligvis har temperaturer på 17 °C med en forventet nedbørsmengde på 30 mm.


Leiebiler i andre byer i Marokko

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Tangier, Nador og Casablanca i Marokko

Leiebiler på flyplasser i Marrakech

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Marrakech

Finn hotell og fly til Marrakech