Leiebil Marrakech - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Marrakech? Start søket her

fre.. 13.9.
12:00
lør.. 14.9.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Marrakech bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Marrakech nylig funnet av momondo-brukere
Sportage
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
222 NOK
29. des. - 4. jan.
Marrakech
Marrakech Menara Ap
222 NOK
29. des. - 4. jan.

Oversikt over bilutleiefirmaer i Marrakech

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
sovoy Mest populære Sovoy Sovoy gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
addcarrental De fleste steder ADDCAR RENTAL ADDCAR RENTAL gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 7 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Marrakech

Alle større selskaper som leier ut biler i Marrakech
$self.agencySymbol
diRENT
Fantastisk - 9,6 (1 vurdering)
3 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 9,2 (1 vurdering)
1 sted
$self.agencySymbol
Autounion Car Rental
Fantastisk - 9,0 (2 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
AutoEurope
Fantastisk - 8,9 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
1First Car Rental
Fantastisk - 8,8 (3 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Budget
Fantastisk - 8,4 (6 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Marrakech

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Marrakech Menara flyplass
RAK

Leiebil i Marrakech

Marrakech er en perle av en by i Marokko med gode shoppingmuligheter, fristende restauranter og historiske bygninger. Hvis du i tillegg velger å bestille en billig leiebil i Marrakech, kan du enkelt kjøre til de vakre innsjøene i nærheten for å bade og slappe av. Du finner mange aktuelle bilutleiere å velge mellom på momondo, blant annet Hertz, Budget, Dollar og Europcar. Det anbefales å booke online i god tid for å finne frem til gode tilbud og leie bekvemme biler til en rimelig pris. Du får ofte fri kilometer og nødvendige forsikringer med i prisen. Prisen for å leie bil en dag avhenger blant annet av størrelsen på bilen og hvilke egenskaper du ønsker. Det koster for eksempel litt ekstra om du ønsker kjøretøy med toppmoderne utstyr og automatgir. Det koster fra ca. 150 NOK og oppover for en liten bil og 1000 NOK og oppover for en stor bil.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Marrakech?

Du må som regel være minst 21 år gammel for å leie bil i Marrakech, men det kan variere etter hvilken type bil du vil ha og det enkelte selskapet. Det anbefales å sjekke betingelsene for billeie nøye, ettersom det kan være at du må betale ekstra hvis du er en ung sjåfør under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Trafikken kan være ganske kaotisk og uoversiktlig i Marrakech sentrum, men leiebilen kommer til god nytte når du vil ut og utforske distriktet. Fartsgrensen er som regel 40 km/t og opp i byer, 100 km/t på landeveien og 120 km/t på motorvei. Du må ofte betale bompenger for å kunne benytte motorveier, særlig dem som går mellom større byer. Promillegrensen i Marokko er 0,2. Det anbefales å bruke kjørelys på dagtid.

Parkering

Det er billig å parkere i Marrakech, men boten er svært dyrt. Det kan virke som om mange setter fra seg bilen hvor de selv ønsker inne i sentrum, men det kan koste deg mange penger hvis du parkerer slik at du hindrer trafikken eller der det tydelig står parkering forbudt. Mange synes at det er tryggere å benytte byens parkeringshus som for eksempel Parking Et Lavage La Koutoubia og Riad mokha. Elbilen kan lades i Douar El bacha, Avenue Annakhil og enkelte andre steder.

Utfluktsmål i og rundt Marrakech

Selv om de største veiene har blitt utbedret i seinere år, kan det være lurt å leie en bil i Marrakech med firehjulsdrift om du skal opp i fjellene eller ut i landlige omgivelser. Du trenger ikke å kjøre langt for å oppleve den vakre naturen i Marokko. Det kan være herlig å unnslippe byen på varme og kaotiske dager for å kjøle deg med en dukkert i elvene og slappe av i en idyllisk landsby. Ourika Valley er det rette stedet for å nyte god mat på restauranter ved elven, og du er også en kort spasertur unna til vakre fossefall. En av de mest populære dagsutfluktene er nok Ouzoud-fossefallene. Ikke bare kan du spasere ganske tett på de mektige fossene og få en fantastisk utsikt, men du kan også kjøle deg ned med en svømmetur i Al Abid-elven og spise lunsj i en av de pittoreske landsbyene på veien. Det kan også hende at du treffer på ville aper i løpet av dagen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Mange bilutleiere inkluderer nødvendige og lovpålagte forsikringer i prisen, men det anbefales å dobbeltsjekke at du har ansvars- og selvrisikoforsikringer. Kollisjons- og tyveriforsikring sørger for at du kun betaler egenandel ved kollisjon og tyveri, men du må være obs på at ikke alle skader er dekket. Hvis du synes at egenandelen for høy, kan du tegne ekstra forsikringer som fjerner den. Det bør allikevel nevnes at enkelte kredittkortselskap tilbyr denne typen forsikring gratis om du betaler med kortet ditt.

Kan man bruke det norske førerkortet i Marrakech, eller må man ha et internasjonalt?

Det anbefales å søke om internasjonalt førerkort når du skal leie bil i Marokko.

Hvor i Marrakech kan man hente og levere leiebilen?

Du velger selv om du vil hente og levere leiebilen på Menara internasjonale lufthavn eller i sentrum. Enkelte selskap lar deg hente og levere bilen på ulike utleiestasjoner, men det kan være at du må betale ekstra for denne tjenesten. Du spesifiserer selv ønskede utleiestasjoner når du bestiller leiebilen på nett. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Finn hotell og fly til Marrakech