Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget i Washington, D.C.

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget i Washington, D.C.

Sjåførens alder: 26–65
fr. 26.7.
fr. 2.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Budget i Washington, D.C. i Washington, D.C.

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

419 kr - 1 170 kr

Alle biltyper

419 kr - 1 073 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Washington, D.C. i Washington, D.C. på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 419 kr per dag. 419 kr per dag er 40 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 694 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Budget i Washington, D.C.. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Budget i Washington, D.C., er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Mellomstor hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Budget i Washington, D.C. i Washington, D.C. på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 419 kr per dag. 419 kr per dag er 40 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 699 kr for en leiebil av type SUV hos Budget i Washington, D.C.. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Budget i Washington, D.C., er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen SUV hos Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget sine utleiesteder i Washington, D.C.

Nedenfor finner du informasjon om Budget sine utleiesteder for leiebiler i Washington, D.C., inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Budget

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,2

Informasjon om leierbiler fra Budget i Washington, D.C.

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Budget i Washington, D.C. i august?

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Budget i Washington, D.C. ligger på i gjennomsnitt 1 386 kr per dag i august. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 792 kr per dag hos Budget i denne perioden i Washington, D.C.. 9 705 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Budget i august når du er i Washington, D.C..

Har Budget et utleiested på Washington, D.C. R Reagan Nat flyplass?

Ja, Budget har 1 utleiested på Washington, D.C. R Reagan Nat flyplass som som er å finne på følgende adresse: 2600 Richmond Highway.

Tilbyr Budget gratis avbestilling av leiebil i Washington, D.C.?

Ja, Budget har gratis avbestilling av leiebil i Washington, D.C.. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Budget til en av deres Washington, D.C. avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Budget når man er i Washington, D.C. i august?

Brukerne våre som leier biler hos Budget i Washington, D.C. i august, foretrekker leiebiler av typen SUV. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen SUV i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 1 343 kr/dag i gjennomsnitt, og 792 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Budget i Washington, D.C.?

Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Budget, bør du vurdere å leie en SUV – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Washington, D.C.. Leie av SUV hos Budget koster i gjennomsnitt 1 343 kr per dag, noe som er 37 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 50 % av brukerne våre valgt å leie en SUV hos Budget for å spare penger på reisen sin til Washington, D.C..

Hvor mange bilutleiesteder har Budget i Washington, D.C.?

Budget har 6 utleiesteder i Washington, D.C.. Ifølge brukerne våre befinner Budget sitt mest populære utleiested i Washington, D.C. på følgende adresse: 1908 L Street Northwest. 56 % av brukerne våre som leide bil hos Budget i Washington, D.C. i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Washington, D.C. fra biler sist?

Pris for Washington, D.C. fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Washington, D.C. fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 60 tilbydere å velge mellom fra Washington, D.C. biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Washington, D.C.?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Washington, D.C.. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Washington, D.C.?

For å leie en bil i Washington, D.C. må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Washington, D.C. på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 26.7.
12:00
fr. 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Washington, D.C.

Populære leiebiltyper i Washington, D.C.