Leiebiler i Penang, Malaysia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Penang, Malaysia? Start søket her

Penang, Malaysia
19. mai — 26. mai
Samme leveringssted
Penang, Malaysia
on. 19.5.
middag
on. 26.5.
middag
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Penang

Alle større selskaper som leier ut biler i Penang, Malaysia
10,0
Fantastisk
1 vurdering1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
0,0
Forferdelig
1 utleiested
0,0
Forferdelig
1 utleiested
0,0
Forferdelig
1 utleiested
0,0
Forferdelig
1 utleiested
0,0
Forferdelig
1 utleiested
0,0
Forferdelig
1 utleiested
0,0
Forferdelig
1 utleiested

Avstand fra Penang, Malaysia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Penang internasjonale lufthavn flyplass

Leiebiler i Penang

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Penang for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Sixt, Hertz og Thrifty er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Penang. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Penang som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Penang, Malaysia?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Penang ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Penang. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hva er fartsgrensen i Penang, Malaysia?

Fartsgrensen i bysonen i Penang er 70 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Penang ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Penang, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Penang, Malaysia i mai?

I mai har Penang vanligvis en nedbørsmengde på 241 mm og en gjennomsnittstemperatur på 27 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Penang ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Selv om temperaturene er varmere enn det som er normalt i mai, er det fortsatt mulighet for regn. momondo anbefaler at du leier en bil med klimaanlegg for å holde deg avkjølt i det varme klimaet i Penang.

Er været i Penang representativt for resten av Delstaten Penang?

Klimaet i Delstaten Penang i mai innebærer vanligvis temperaturer på 27 °C og en forventet nedbørsmengde på 234 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Penang til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Malaysia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Kuala Lumpur, George Town og Langkawi i Malaysia

Start planleggingen av reisen til Penang