Hotell Horten: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 12 hoteller i Horten, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Horten

Det er mange flotte hoteller i Horten, hva med et hotellopphold i et av disse?


Når bør du bestille hotell i Horten

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Horten
Lavsesong
November
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

31 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

25 %

forventet prisøkning

Pris
661 kr - 1 243 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
onsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

893 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 027 kr

snittpris over de siste to ukene


Horten reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Horten

Hva koster det for hotell i Horten?

Du finner hoteller og overnattingssteder i alle prisklasser i Horten. Bo på Sjømilitære Samfund midt på Karljohansvern hvis det frister med et stilfullt hotell med en kombinasjon av tradisjon, eleganse og moderne komfort. Dersom du ønsker et billig hotell i Horten, er det også flere budsjetthoteller tilgjengelig i området. Prisene varierer fra rundt 900 til 1500 NOK.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Horten?

Horten er en sjarmerende kystby året rundt. Imidlertid er det om sommeren at man virkelig får muligheten til å oppleve en ekte Vestfold-sommer. Båtferierende kommer tilbake år etter år, og det er lite som slår å sitte på en koselig kafé langs Oslofjorden og observere alle båtene som kommer og går. Om sommeren er det også mange muligheter for bading og fisking både fra land og fra båt, og det arrangeres utallige med utendørsaktiviteter både for barn og voksne.

Kan man reise til Horten på budsjett?

Horten er en ideell destinasjon for de som reiser på budsjett. Det er gode muligheter for å få rimelig overnatting i Horten, og det finnes flere budsjetthoteller i byen. Mange av attraksjonene er gratis å besøke, og du kan gjøre turen rimeligere ved å pakke med deg pikniklunsj og ta med i stedet for å kjøpe på kafeene i nærheten.

De beste transportmidlene i Horten

Det finnes flere rutebusser i Horten som tar deg rundt i byen og de nærliggende områdene. Ellers er båt og sykkel vanlige fremkomstmidler, som er både fleksible og praktiske. Og ikke minst morsomme!

Parkering i Horten

I Horten finner du offentlig regulerte plasser over hele byen, både avgiftspliktige og avgiftsfrie. Parkeringsplasser finnes blant annet på Horten stasjon, Strandpromenaden, Sjøsiden, Havnen, Vektergården og Horten Torg. Reguleringen er skiltet og må følges for å unngå parkeringsbøter. El- og hydrogenkjøretøy parkerer avgiftsfritt, og det finnes reserverte ladeplasser spredt utover i byen.


Hvor mye koster et hotell i Horten per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Horten med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Horten

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Horten
Horten Næringspark Hotell

Horten Næringspark Hotell

7,1

552 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Horten Brygge

Hotel Horten Brygge

1 028 kr

Vis hotelltilbud
Horten Apartment

Horten Apartment

8,3

677 kr

Vis hotelltilbud
Horten Budget Hotel

Horten Budget Hotel

7,5

694 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Horten

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Horten Næringspark Hotell

Horten Næringspark Hotell

7,1

552 kr

Vis hotelltilbud
Horten Budget Hotel

Horten Budget Hotel

7,5

694 kr

Vis hotelltilbud
Horten Apartment

Horten Apartment

8,3

677 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Horten

Når du skal velge hotell i Horten, bør du vurdere hva du ønsker å få ut av oppholdet ditt. Horten er ingen stor by, og dersom du bor i sentrum har du kort vei til alle de største hovedattraksjonene. Velg et rimelig hotell ved havnen dersom du reiser på budsjett sammen med familien og ønsker å bruke dagene på å titte på båter og rusle i byen, eller velg et mer luksuriøst alternativ på Karljohansvern med kort vei til de største museene om du skal på romantisk tur med kjæresten. Dersom du reiser med barn, kan det være en god idé å bo i nærheten av barnefavoritten Buggegården, med Teatergården som både har familieshow, leker og dyr. Dersom du reiser i en gruppe som er interessert i aktivitetspakker, tilbys dette på Tufte gård – både til vennegjenger, konfirmasjoner, bedrifter, bryllup etc. Hvis du er mest interessert i naturen og turmulighetene, kan du velge et hotell i Horten som ligger litt i utkanten, slik at du enkelt kan komme deg ut på koselige rusleturer i den vakre naturen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Horten

Mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør finner du den idylliske kystbyen Horten beliggende i historiske omgivelser. Horten byr på mange flotte natur- og kulturopplevelser, og har en historie som går tilbake til vikingtiden. Byen har til og med rester av bosetninger helt tilbake til steinalderen!

Et av de mest interessante stedene å besøke i Horten er Borreparken, som var Norges første nasjonalpark. Parken er på rundt 182 000 m2 og ligger mot Oslofjorden. Her finner du Nordens største vikinggravfelt, med en enorm samling gravhauger fra omkring år 600 til 900. Når du er i området bør du også ta turen innom Midgard historisk senter, som har som oppgave å formidle kunnskap om Vestfolds vikingtid. Videre bør du ta en spasertur til det nedlagte skipsverftet Karljohansvern like utenfor Horten sentrum, oppkalt etter Karl III Johan. En tur til Horten er heller ikke komplett uten en utflukt til den koselige kunstnerbyen Åsgårdstrand, der du kan besøke Edvard Munchs hus og rusle i de koselige gatene med idyllisk utsikt mot Oslofjorden.


Reiseinformasjon for Horten

Hvor mange dager tilbringer folk i Horten?

Folk som besøker Horten tilbringer typisk 1 natt der.

Hvor mye koster et hotell i Horten?

Prisen på et hotellrom i Horten vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 640 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Horten?

Hotell i Horten er billigst i November. Romprisen kan være hele 251 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Horten?

tirsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Horten. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Horten?

En gjennomsnittstemperatur på 8 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (112 mm) gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Horten.