Hoteller i Horten, Norge

Finn tilbud på 7 hoteller i Horten, Norge

Horten, Norge
1. des. — 2. des.2
fr. 2.12.
ti. 6.12.

De beste hotellene i Horten

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Horten
Pris
kr447
kr1553
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Horten

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Horten
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 375 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
682 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Horten

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Horten

Laveste hotellpris

448 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

47
Den rimeligste prisen for et rom i Horten funnet siste 7 dager er 448 kr/natten. Denne prisen fås hos Nyoppusset hybel sentralt Horten.
Det er er 47 hoteller i Horten i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.

Horten reisetips

Du finner hoteller og overnattingssteder i alle prisklasser i Horten. Bo på Sjømilitære Samfund midt på Karljohansvern hvis det frister med et stilfullt hotell med en kombinasjon av tradisjon, eleganse og moderne komfort. Dersom du ønsker et billig hotell i Horten, er det også flere budsjetthoteller tilgjengelig i området. Prisene varierer fra rundt 900 til 1500 NOK.

Horten er en sjarmerende kystby året rundt. Imidlertid er det om sommeren at man virkelig får muligheten til å oppleve en ekte Vestfold-sommer. Båtferierende kommer tilbake år etter år, og det er lite som slår å sitte på en koselig kafé langs Oslofjorden og observere alle båtene som kommer og går. Om sommeren er det også mange muligheter for bading og fisking både fra land og fra båt, og det arrangeres utallige med utendørsaktiviteter både for barn og voksne.

Horten er en ideell destinasjon for de som reiser på budsjett. Det er gode muligheter for å få rimelig overnatting i Horten, og det finnes flere budsjetthoteller i byen. Mange av attraksjonene er gratis å besøke, og du kan gjøre turen rimeligere ved å pakke med deg pikniklunsj og ta med i stedet for å kjøpe på kafeene i nærheten.


Hvor mye koster et hotell i Horten per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Horten med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 748 kr

Gjennomsnittlig 973 kr

Dyrest 1 421 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Horten

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Horten

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Horten

Disse hotellene i Horten har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Horten

Når du skal velge hotell i Horten, bør du vurdere hva du ønsker å få ut av oppholdet ditt. Horten er ingen stor by, og dersom du bor i sentrum har du kort vei til alle de største hovedattraksjonene. Velg et rimelig hotell ved havnen dersom du reiser på budsjett sammen med familien og ønsker å bruke dagene på å titte på båter og rusle i byen, eller velg et mer luksuriøst alternativ på Karljohansvern med kort vei til de største museene om du skal på romantisk tur med kjæresten. Dersom du reiser med barn, kan det være en god idé å bo i nærheten av barnefavoritten Buggegården, med Teatergården som både har familieshow, leker og dyr. Dersom du reiser i en gruppe som er interessert i aktivitetspakker, tilbys dette på Tufte gård – både til vennegjenger, konfirmasjoner, bedrifter, bryllup etc. Hvis du er mest interessert i naturen og turmulighetene, kan du velge et hotell i Horten som ligger litt i utkanten, slik at du enkelt kan komme deg ut på koselige rusleturer i den vakre naturen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Horten

Mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør finner du den idylliske kystbyen Horten beliggende i historiske omgivelser. Horten byr på mange flotte natur- og kulturopplevelser, og har en historie som går tilbake til vikingtiden. Byen har til og med rester av bosetninger helt tilbake til steinalderen!

Et av de mest interessante stedene å besøke i Horten er Borreparken, som var Norges første nasjonalpark. Parken er på rundt 182 000 m2 og ligger mot Oslofjorden. Her finner du Nordens største vikinggravfelt, med en enorm samling gravhauger fra omkring år 600 til 900. Når du er i området bør du også ta turen innom Midgard historisk senter, som har som oppgave å formidle kunnskap om Vestfolds vikingtid. Videre bør du ta en spasertur til det nedlagte skipsverftet Karljohansvern like utenfor Horten sentrum, oppkalt etter Karl III Johan. En tur til Horten er heller ikke komplett uten en utflukt til den koselige kunstnerbyen Åsgårdstrand, der du kan besøke Edvard Munchs hus og rusle i de koselige gatene med idyllisk utsikt mot Oslofjorden.


Informasjon om opphold i Horten

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Horten

Prisen på et hotellrom i Horten vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 874 kr per natt.

Hotell i Horten er billigst i Desember. Romprisen kan være hele 45 % billigere enn de travleste månedene.

søndag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Horten. Den høyeste prisen bruker å være på onsdag.

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Horten i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 66 mm.


Start planleggingen av reisen til Horten


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Horten. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan finne et flott sted å bo i Horten ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.