Leiebiler i Florø, Sogn og Fjordane

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Florø, Sogn og Fjordane? Start søket her!

Florø, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Florø, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Florø

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Florø

Hvilket leiebilselskap er billigst i Florø?

De billigste leiebilene i Florø finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 470 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Florø er 470 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Florø

Det anbefales å leie bil i Florø for å få full frihet til å utforske denne fantastiske delen av Sogn og Fjordane. Området er rik på severdigheter og spektakulære naturopplevelser, men det kan være snakk om store avstander. Du kommer deg enkelt fra sted til sted med egen bil tilgjengelig. Du finner enkelt frem til gode tilbud på billige leiebiler i Florø ved å sammenligne priser på nett. Avis, Budget og Hertz Bilutleie er et par av alternativene dine. Å leie bil en dag kan koste fra ca. 750 NOK til 1700 NOK. Prisen avhenger av om du vil ha en rimelig liten personbil eller en stor og kraftig SUV. Du har også flere alternativer å velge mellom når du skal booke billeie, for eksempel automatgir, klimaanlegg eller 4 eller flere dører. Veiforbindelsene er gode, takket være Riksvei 5 som går gjennom byen og videre til E39. Derfra kommer du enkelt videre til Ålesund eller Bergen.

Reglene for å leie bil i Florø er de samme som Norge forøvrig, og du må som regel ha hatt førerkort i minimum 12 måneder sammenhengende. Du regnes som ung sjåfør om du er mellom 19-25. Det betyr i praksis at leiebilselskapene kan innføre restriksjoner og ekstra gebyrer. Det er ikke sikkert at du får lov til å leie nettopp den bilen du ville ha. Det lønner seg å sjekke grundig opp i den totale kostnaden om du er under 25 år. Du bør også være oppmerksom på at du ikke nødvendigvis har tilgang til alle typer forsikringer heller.

Det finnes tre soner i Florø sentrum, og du får opplyst om detaljene på betalingsautomatene. Du kan som regel betale med mynt eller kort, og enkelte steder kan du også bruke mobilen. Du kan bruke appen til easyPark eller betale via SMS om du ikke vil betale på automatene. Kvartalet, Hans Blomgate, Markegata og Florø lufthavn er noen av plassene hvor du kan parkere. Byen har i tillegg ladestasjoner for elbil, for eksempel ved Coop Extra. Det hender at hotell og overnattingssteder tilbyr gratis parkering til sine gjester, og du kan undersøke om dette gjelder deg. I så fall kan du la bilen stå ved hotellet når du skal ut og spise, shoppe eller utforske sentrum.

Florø er et lite sted som oser av småbyidyll, omringet av skjærgård og store fjell. Inne i byen kan du besøke by-akvariet Florafauna eller spasere opp Brandsøyåsen for å nyte utsikten over sentrum. Det finnes også nok av utflukter i området som du enkelt kan begi deg ut på om du har en leiebil tilgjengelig. Du kan for eksempel kjøre til vakre sandstranden Grotlesanden i Bremanger, utforske øyen Kinn med Kinnakirken som stammer fra middelalderen eller kjøre til Førde for å besøke Sogn og Fjordane Kunstmuseum.


Tilbud på Florø, Sogn og Fjordane bilutleie

Finn leiebil i Florø som passer for deg

Liten Leiebiler

470 kr - 4 599 kr

Alle biltyper

470 kr - 4 599 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Florø, Norge er 1 331 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Florø, Norge er i juni. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 470 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Florø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Florø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Florø

Alle større selskaper som leier ut biler i Florø, Sogn og Fjordane

Avis

4 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Florø

Nedenfor er de mest populære hotellene i Florø

Kjøre med en leiebil i Florø - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Florø, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Reisende som leier en bil i Florø må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Florø er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvis du ser etter en leiebil i Florø for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juni, er det viktig at du vet at resten av Sogn og Fjordane vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 63,5 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Florø

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Florø

Start planleggingen av reisen til Florø


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Florø kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Florø ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.