Leiebiler i Florø, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Florø, Norge? Start søket her

Florø, Norge
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Florø, Norge
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Florø

Alle større selskaper som leier ut biler i Florø, Norge
4 utleiesteder
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Florø

Det anbefales å leie bil i Florø for å få full frihet til å utforske denne fantastiske delen av Sogn og Fjordane. Området er rik på severdigheter og spektakulære naturopplevelser, men det kan være snakk om store avstander. Du kommer deg enkelt fra sted til sted med egen bil tilgjengelig. Du finner enkelt frem til gode tilbud på billige leiebiler i Florø ved å sammenligne priser på nett. Avis, Budget og Hertz Bilutleie er et par av alternativene dine. Å leie bil en dag kan koste fra ca. 750 NOK til 1700 NOK. Prisen avhenger av om du vil ha en rimelig liten personbil eller en stor og kraftig SUV. Du har også flere alternativer å velge mellom når du skal booke billeie, for eksempel automatgir, klimaanlegg eller 4 eller flere dører. Veiforbindelsene er gode, takket være Riksvei 5 som går gjennom byen og videre til E39. Derfra kommer du enkelt videre til Ålesund eller Bergen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Florø?

Reglene for å leie bil i Florø er de samme som Norge forøvrig, og du må som regel ha hatt førerkort i minimum 12 måneder sammenhengende. Du regnes som ung sjåfør om du er mellom 19-25. Det betyr i praksis at leiebilselskapene kan innføre restriksjoner og ekstra gebyrer. Det er ikke sikkert at du får lov til å leie nettopp den bilen du ville ha. Det lønner seg å sjekke grundig opp i den totale kostnaden om du er under 25 år. Du bør også være oppmerksom på at du ikke nødvendigvis har tilgang til alle typer forsikringer heller.

Parkering

Det finnes tre soner i Florø sentrum, og du får opplyst om detaljene på betalingsautomatene. Du kan som regel betale med mynt eller kort, og enkelte steder kan du også bruke mobilen. Du kan bruke appen til easyPark eller betale via SMS om du ikke vil betale på automatene. Kvartalet, Hans Blomgate, Markegata og Florø lufthavn er noen av plassene hvor du kan parkere. Byen har i tillegg ladestasjoner for elbil, for eksempel ved Coop Extra. Det hender at hotell og overnattingssteder tilbyr gratis parkering til sine gjester, og du kan undersøke om dette gjelder deg. I så fall kan du la bilen stå ved hotellet når du skal ut og spise, shoppe eller utforske sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Florø

Florø er et lite sted som oser av småbyidyll, omringet av skjærgård og store fjell. Inne i byen kan du besøke by-akvariet Florafauna eller spasere opp Brandsøyåsen for å nyte utsikten over sentrum. Det finnes også nok av utflukter i området som du enkelt kan begi deg ut på om du har en leiebil tilgjengelig. Du kan for eksempel kjøre til vakre sandstranden Grotlesanden i Bremanger, utforske øyen Kinn med Kinnakirken som stammer fra middelalderen eller kjøre til Førde for å besøke Sogn og Fjordane Kunstmuseum.

Hvilke forsikringer trenger man?

De mest nødvendige forsikringene pleier som regel å være inkludert i prisen når du skal leie bil i Norge og Europa ellers. Det er for eksempel lovpålagt med ansvarsforsikring, og denne dekker skader på andres kjøretøy og eiendeler. Selvrisikoforsikring dekker skader ved kollisjon og uhell, og du må i så fall kun betale egenandel. Du bør undersøke hvor høy egenandelen er. Det finnes forsikringer som fjerner egenandelen, men du bør selv vurdere om du ønsker den eller ikke. Hvis du synes at egenandelen er for høy, kan denne typen forsikringen gi deg ekstra trygghet. Det bør allikevel sies at mange kredittkortselskaper tilbyr denne typen forsikring automatisk om du betaler for leiebilen med kortet ditt.

Hvor i Florø kan man hente og levere leiebilen?

Du kan velge å hente leiebilen på Florø lufthavn eller ved utleiestasjonen i sentrum. Du får opp alle de aktuelle alternativene når du skal bestille, og du kan samtidig opplyse om du ønsker et annet leveringssted. Hvis du ønsker et annet tidspunkt enn åpningstidene, må du avtale dette med bilutleieselskapet når du bestiller. Det er også svært viktig at du gir beskjed hvis du må hente på et senere klokkeslett enn det du opplyste om i bestillingen.


Avstand fra Florø, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ålesund Vigra flyplass

Leiebiler i Florø

Hva er fartsgrensen i Florø, Norge?

Reisende som leier en bil i Florø må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Florø er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Florø i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Florø.

Er været i Florø representativt for resten av Sogn og Fjordane?

Hvis du ser etter en leiebil i Florø for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Sogn og Fjordane vanligvis har en temperatur på 6 °C, og en forventet nedbørsmengde på 171 mm.


Start planleggingen av reisen til Florø