Leiebiler fra Dollar i Frankfurt am Main

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Frankfurt am Main

Frankfurt am Main, Tyskland
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Frankfurt am Main, Tyskland
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Dollar sine utleiesteder i Frankfurt am Main

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Frankfurt am Main, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,5

Gjennomsnittlig

4,6

Henting/levering

4,6

Valuta for pengene

4,9

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Frankfurt am Main

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Frankfurt am Main under COVID-19-pandemien?

  Dollar sine utleiesteder i Frankfurt am Main har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Dollar gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Frankfurt am Main:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Har Dollar et utleiested på Frankfurt am Main flyplass?

  Ja. Dollar har 1 utleiested på Frankfurt am Main flyplass, og disse finner du på følgende adresser: Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Frankfurt am Main?

  Dollar tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Frankfurt am Main. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Dollar for mer informasjon. Frankfurt am Main retningsnummer for Dollar finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Frankfurt am Main i oktober?

  Den mest populære bilen å leie hos Dollar i Frankfurt am Main i løpet av oktober, er leiebiler av typen SUV. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 220 kr per dag for leiebiler av typen SUV i oktober, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 220 kr per dag.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Frankfurt am Main?

  Dollar har 4 utleiesteder i Frankfurt am Main. Ifølge brukerne våre befinner Dollar sitt mest populære utleiested i Frankfurt am Main på følgende adresse: Rhein-main A/p,terminal T1/t2. 78 % av brukerne våre som leide bil hos Dollar i Frankfurt am Main i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.