Leiebiler fra Global Rent A Car i Frankfurt am Main

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Global Rent A Car i Frankfurt am Main

Frankfurt am Main, Tyskland
2. nov. — 9. nov.
Samme leveringssted
Frankfurt am Main, Tyskland
ti. 2.11.
12:00
ti. 9.11.
12:00
Sjåførens alder:

Global Rent A Car sine utleiesteder i Frankfurt am Main

Nedenfor finner du informasjon om Global Rent A Car sine utleiesteder for leiebiler i Frankfurt am Main, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder

Informasjon om leierbiler fra Global Rent A Car i Frankfurt am Main

 • Er det trygt å leie en bil hos Global Rent A Car i Frankfurt am Main under COVID-19-pandemien?

  Global Rent A Car ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Frankfurt am Main føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har Global Rent A Car innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Frankfurt am Main. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Global Rent A Car i Frankfurt am Main i November?

  Leie av bil i Frankfurt am Main hos Global Rent A Car i November koster i gjennomsnitt 234 kr per dag. Sist November fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 142 kr per dag hos Global Rent A Car, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Frankfurt am Main i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 1 640 kr for en leiebil fra Global Rent A Car.

 • Har Global Rent A Car et utleiested på Frankfurt am Main flyplass?

  Ja, Global Rent A Car har 1 utleiested på Frankfurt am Main flyplass (Frankfurt am Main).

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Global Rent A Car når man er i Frankfurt am Main i November?

  Den mest populære bilen å leie hos Global Rent A Car i Frankfurt am Main i løpet av November, er leiebiler av typen Standard. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 389 kr per dag for leiebiler av typen Standard i November, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 306 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Global Rent A Car i Frankfurt am Main?

  Det å leie en Mini gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Global Rent A Car i Frankfurt am Main. Leie av Mini hos Global Rent A Car koster i gjennomsnitt 185 kr/dag (4 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 29 % av brukerne våre valgt en Mini for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Frankfurt am Main.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Global Rent A Car i Frankfurt am Main?

  Global Rent A Car har 4 utleiesteder i Frankfurt am Main. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Frankfurt am Main (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 66 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Global Rent A Car i Frankfurt am Main benyttet seg av utleiesedet med adressen Frankfurt am Main.


Leiebiler fra Global Rent A Car i andre byer i Tyskland

Finn tilbud på leiebiler hos Global Rent A Car i andre populære byer i Tyskland, f.eks. Munchen, Hamburg og Berlin