Leiebiler fra Hertz i Frankfurt am Main

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Frankfurt am Main

Frankfurt am Main, Tyskland
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Frankfurt am Main, Tyskland
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Frankfurt am Main

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Frankfurt am Main, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,2

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

7,6

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

9,2

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Frankfurt am Main

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Frankfurt am Main under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Hertz i Frankfurt am Main under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Hertz har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Har Hertz et utleiested på Frankfurt am Main flyplass?

  Ja, Hertz har 1 utleiested på Frankfurt am Main flyplass som som er å finne på følgende adresse: Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Frankfurt am Main?

  Ja, Hertz har gratis avbestilling av leiebil i Frankfurt am Main. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Hertz til en av deres Frankfurt am Main avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Frankfurt am Main i oktober?

  Ifølge dataene våre er Premium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Hertz når de er på ferie i Frankfurt am Main i oktober. Basert på prisene for billeie hos Hertz i oktober i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Premium ligger på 627 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 627 kr/dag sist oktober, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Frankfurt am Main?

  Hertz eier 6 bilutleiesteder i Frankfurt am Main. Utleiestedet med adressen Rhein-main A/p,terminal T1/t2 i Frankfurt am Main er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 60 % av brukerne som leide bil hos Hertz i Frankfurt am Main å hente leiebilen sin ved utleiestedet på Rhein-main A/p,terminal T1/t2.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Tyskland