Leiebiler i Johannesburg, Sør-Afrika

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Johannesburg, Sør-Afrika? Start søket her

Johannesburg, Sør-Afrika
22. jun. — 29. jun.
Samme leveringssted
Johannesburg, Sør-Afrika
ti. 22.6.
12:00
ti. 29.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Johannesburg, Sør-Afrika bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Cars

98 kr - 279 kr

All Car Types

124 kr - 758 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Johannesburg i Sør-Afrika, koster 97 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Johannesburg i Sør-Afrika, er i april. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Johannesburg. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Johannesburg kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Johannesburg funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Johannesburg i Sør-Afrika, koster 124 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Johannesburg i Sør-Afrika, er i mars. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Johannesburg. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Johannesburg kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Johannesburg funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Johannesburg i Sør-Afrika, koster 225 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Johannesburg i Sør-Afrika, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Johannesburg. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Johannesburg kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Johannesburg funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Johannesburg

Alle større selskaper som leier ut biler i Johannesburg, Sør-Afrika
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

8,1

Valuta for pengene

8,5
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,1

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,1
9 utleiesteder
7 utleiesteder
7 utleiesteder
5 utleiesteder
5 utleiesteder

Avstand fra Johannesburg, Sør-Afrika til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Johannesburg OR Tambo flyplass

Leiebiler i Johannesburg

Så langt i juni har det vært 36 søk på momondo for leiebiler i Johannesburg.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Johannesburg for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Johannesburg har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder, som Avis og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Johannesburg. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Johannesburg har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Johannesburg tilbys av Hertz som har 6 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 108 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Johannesburg fra Hertz ligger på 309 kr/dag.

Hvilken type leiebile er best å leie i Johannesburg i juli?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Johannesburg i juli. Johannesburg har i gjennomsnitt 0 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 13 °C i juli. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Johannesburg vil koste deg i gjennomsnitt 311 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Johannesburg har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Johannesburg, Sør-Afrika. De har 6 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 309 kr i Johannesburg, Sør-Afrika.

Hva er fartsgrensen i Johannesburg, Sør-Afrika?

Hvis du leier et kjøretøy i Johannesburg, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 40 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Johannesburg ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Johannesburg, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Johannesburg, Sør-Afrika i juni?

Temperaturen i Johannesburg i juni ligger normalt på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 0 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Været i Johannesburg i løpet av juni vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Johannesburg. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Johannesburg, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Class Compact SUV og Chevrolet Spark.

Er været i Johannesburg representativt for resten av Gauteng?

De som ønsker å leie bil i Johannesburg for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Gauteng i løpet av juni vanligvis har temperaturer på 10 °C med en forventet nedbørsmengde på 0 mm.


Leiebiler i andre byer i Sør-Afrika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Cape Town, Port Elizabeth og Durban i Sør-Afrika

Leiebiler på flyplasser i Johannesburg

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Johannesburg

Start planleggingen av reisen til Johannesburg