Leiebiler i Johannesburg, Sør-Afrika

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Johannesburg, Sør-Afrika? Start søket her

Johannesburg, Sør-Afrika
27. sep. — 4. okt.
Samme leveringssted
Johannesburg, Sør-Afrika
ma. 27.9.
12:00
ma. 4.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Johannesburg, Sør-Afrika bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

102 kr - 291 kr

Alle biltyper

129 kr - 792 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Johannesburg i Sør-Afrika, koster 102 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Johannesburg i Sør-Afrika, er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 102 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 53 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Johannesburg. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Johannesburg kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Johannesburg funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Johannesburg i Sør-Afrika, koster 130 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Johannesburg i Sør-Afrika, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 142 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Johannesburg. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Johannesburg kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Johannesburg funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Johannesburg i Sør-Afrika, koster 235 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Johannesburg i Sør-Afrika, er i mars. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med en pris på kun 129 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Johannesburg. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Johannesburg kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Johannesburg funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Johannesburg

Alle større selskaper som leier ut biler i Johannesburg, Sør-Afrika
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,1

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

8,1

Valuta for pengene

8,5
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,9

Komfort

6,5

Gjennomsnittlig

6,1

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,1
9 utleiesteder
7 utleiesteder
7 utleiesteder
6 utleiesteder
6 utleiesteder

Avstand fra Johannesburg, Sør-Afrika til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Johannesburg OR Tambo flyplass

Leiebiler i Johannesburg

Så langt i september har det vært 1 703 søk på momondo for leiebiler i Johannesburg.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Johannesburg for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Johannesburg har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder, som Avis og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Johannesburg. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Johannesburg har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Johannesburg tilbys av Hertz som har 6 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 113 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Johannesburg fra Hertz ligger på 323 kr/dag.

Hvilken type leiebile er best å leie i Johannesburg i oktober?

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Johannesburg i oktober. Johannesburg har i gjennomsnitt 110 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 18 °C i oktober. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Johannesburg vil koste deg i gjennomsnitt 325 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Johannesburg har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Johannesburg, Sør-Afrika. De har 6 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 323 kr i Johannesburg, Sør-Afrika.

Hva er fartsgrensen i Johannesburg, Sør-Afrika?

Hvis du leier et kjøretøy i Johannesburg, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 40 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Johannesburg ligger vanligvis på 100 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Johannesburg, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Johannesburg?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Accent i Johannesburg, men Chevrolet Spark er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Accent, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 174 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Accent i Johannesburg for så lite som 76 kr per dag. Leiebiler av typen Chevrolet Spark i Johannesburg koster i gjennomsnitt 133 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 65 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Johannesburg?

For øyeblikket tilbyr 1First Car Rental utleie av Volvo XC90 i Johannesburg for i gjennomsnitt 1 036 kr per dag. Husk at tilgjengeligheten for leiebiler av typen Volvo XC90 i Johannesburg fort kan endre seg.

Hvordan er været i Johannesburg, Sør-Afrika i september?

Temperaturen i Johannesburg i september ligger normalt på 16 °C, og forventet nedbørsmengde er 20 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Johannesburg i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Johannesburg. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Johannesburg, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Chevrolet Spark og Hyundai i10.

Er været i Johannesburg representativt for resten av Gauteng?

De som ønsker å leie bil i Johannesburg for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Gauteng i løpet av september vanligvis har temperaturer på 16 °C med en forventet nedbørsmengde på 20 mm.


Leiebiler i andre byer i Sør-Afrika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Cape Town, Port Elizabeth og Durban i Sør-Afrika

Leiebiler på flyplasser i Johannesburg

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Johannesburg

Start planleggingen av reisen til Johannesburg