Leiebiler i Fagernes, Oppland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Fagernes, Oppland? Start søket her!

Fagernes, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Fagernes, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Fagernes

Vakre Fagernes ligger i idylliske Valdres, og med egen leiebil til disposisjon har du full frihet til å utforske alle severdighetene i området. Prisen på leiebil i Fagernes avhenger av en rekke faktorer, blant annet størrelsen på bilen, egenskaper, merke og funksjoner. En liten bil koster for eksempel ca. 650 NOK og opp, inkludert fri kilometer, gratis avbestilling og klimaanlegg. Mellomstore biler begynner på ca. 900 NOK. Det anbefales å søke og bestille på nett i forkant. Ikke bare får du en god oversikt over tilbud og priser, men du kan også filtrere søket etter dine personlige preferanser. Du kan for eksempel kun søke etter biler med automatgir, og du kan også søke etter rimelige elbiler. Det finnes flere alternativer når du skal bestille billige leiebiler i Fagernes, blant annet Budget og Hertz.

Aldersgrensen for billeie kan variere fra selskap til selskap, men i Norge er det vanlig at du må ha hatt førerkort i 12 måneder før du kan leie bil. Det betyr i praksis at du må være minst 19 år. Det finnes i tillegg andre restriksjoner og gebyrer for unge sjåfører som er verdt å nevne. Sjåfører under 25 år kan bli nektet visse typer forsikringer, og det kan også være at du ikke får leie større biler. Det er vanlig at bilutleierne innfører et daglig gebyr for sjåfører under en viss alder. Alderen din blir tatt med i prisberegningen når du angir fødselsnummeret ditt. Det anbefales imidlertid å kontakte bilutleieselskapet om du har spørsmål angående disse avgiftene, ettersom regelverket kan være forskjellig for de ulike selskapene.

Mange av overnattingstedene i Fagernes tilbyr gjesteparkering, og det er verdt å høre om du kan la bilen stå der gratis. Det finnes også mange andre muligheter i sentrum. Det gratis å parkere de fleste stedene i byen, med mindre det er satt opp skilt med andre opplysninger. Det er også mulig å parkere gratis på Fagernes lufthavn i opptil to timer, skulle du ha behov for det.

Det kan være snakk om store avstander i Valdres, og mange velger derfor å leie bil en dag eller flere for å få full frihet til å besøke alle severdighetene. Området er rik på naturopplevelser som Jotunheimen med topper på over 2000 meter over havet, og idylliske støler med beitende dyr. Det er ikke alltid like enkelt å komme seg frem ved hjelp av offentlig transport, og da er leiebilen god å ha. Sprutefossen, Fønhusstigen, Gjøgeraugitn er noen av de mest populære utendørsopplevelsene, og det anbefales å sette av litt tid til å besøke disse. Området er også kjent for god mat. Det finnes mange muligheter til å smake lokalmat, for eksempel på små restauranter eller på store begivenheter som Rakfiskfestivalen hver høst.


0

Leiebilselskaper i Fagernes

Alle større selskaper som leier ut biler i Fagernes, Oppland

Avis

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Fagernes

Nedenfor er de mest populære hotellene i Fagernes

Kjøre med en leiebil i Fagernes - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Fagernes, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Fagernes finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 412 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Fagernes er 412 kr/dag.

Fartsgrensen i bysonen i Fagernes er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Fagernes ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Fagernes, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Fagernes

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Fagernes

Start planleggingen av reisen til Fagernes


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Fagernes kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Fagernes, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.