Leiebil Fagernes, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Fagernes, Norge? Start søket her

Fagernes, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Fagernes, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Fagernes

Vakre Fagernes ligger i idylliske Valdres, og med egen leiebil til disposisjon har du full frihet til å utforske alle severdighetene i området. Prisen på leiebil i Fagernes avhenger av en rekke faktorer, blant annet størrelsen på bilen, egenskaper, merke og funksjoner. En liten bil koster for eksempel ca. 650 NOK og opp, inkludert fri kilometer, gratis avbestilling og klimaanlegg. Mellomstore biler begynner på ca. 900 NOK. Det anbefales å søke og bestille på nett i forkant. Ikke bare får du en god oversikt over tilbud og priser, men du kan også filtrere søket etter dine personlige preferanser. Du kan for eksempel kun søke etter biler med automatgir, og du kan også søke etter rimelige elbiler. Det finnes flere alternativer når du skal bestille billige leiebiler i Fagernes, blant annet Budget og Hertz.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Fagernes?

Aldersgrensen for billeie kan variere fra selskap til selskap, men i Norge er det vanlig at du må ha hatt førerkort i 12 måneder før du kan leie bil. Det betyr i praksis at du må være minst 19 år. Det finnes i tillegg andre restriksjoner og gebyrer for unge sjåfører som er verdt å nevne. Sjåfører under 25 år kan bli nektet visse typer forsikringer, og det kan også være at du ikke får leie større biler. Det er vanlig at bilutleierne innfører et daglig gebyr for sjåfører under en viss alder. Alderen din blir tatt med i prisberegningen når du angir fødselsnummeret ditt. Det anbefales imidlertid å kontakte bilutleieselskapet om du har spørsmål angående disse avgiftene, ettersom regelverket kan være forskjellig for de ulike selskapene.

Parkering

Mange av overnattingstedene i Fagernes tilbyr gjesteparkering, og det er verdt å høre om du kan la bilen stå der gratis. Det finnes også mange andre muligheter i sentrum. Det gratis å parkere de fleste stedene i byen, med mindre det er satt opp skilt med andre opplysninger. Det er også mulig å parkere gratis på Fagernes lufthavn i opptil to timer, skulle du ha behov for det.

Utfluktsmål i og rundt Fagernes

Det kan være snakk om store avstander i Valdres, og mange velger derfor å leie bil en dag eller flere for å få full frihet til å besøke alle severdighetene. Området er rik på naturopplevelser som Jotunheimen med topper på over 2000 meter over havet, og idylliske støler med beitende dyr. Det er ikke alltid like enkelt å komme seg frem ved hjelp av offentlig transport, og da er leiebilen god å ha. Sprutefossen, Fønhusstigen, Gjøgeraugitn er noen av de mest populære utendørsopplevelsene, og det anbefales å sette av litt tid til å besøke disse. Området er også kjent for god mat. Det finnes mange muligheter til å smake lokalmat, for eksempel på små restauranter eller på store begivenheter som Rakfiskfestivalen hver høst.

Hvilke forsikringer trenger man?

Du trenger iallfall tre forsikringer når du skal leie bil i Norge og resten av Europa. Ansvarsforsikring, kollisjonsforsikring og tyveriforsikring sørger for at du kun betaler egenandel om uhellet er ute. Det er ikke alle skader som dekkes, for eksempel skader på dekk og frontrute. Mange forsikringsselskap tilbyr ekstra forsikringer for dette, men du må selv vurdere om det er verdt det eller ikke. Det er også mulig å kjøpe forsikringer som fjerner egenandelen, noe som kan være nyttig om den er for høy. Du bør imidlertid høre med kredittkortselskapet ditt først. Det hender at de dekker egenandelen når du betaler for kjøretøyet med kredittkortet ditt.

Hvor i Fagernes kan man hente og levere leiebilen?

De fleste selskapene har utleiestasjoner både i sentrum og på Fagernes lufthavn. Det er også mulig å hente leiebilen i Fagernes og levere den tilbake i en annen by, noe som er nyttig om du bare trenger den for å kjøre en vei. Du angir ønsket leveringssted under bestilling. (Informasjon kontrollert: 28/05/2019).


Avstand fra Fagernes, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Fagernes

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Fagernes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Fagernes har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Budget og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Fagernes. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Fagernes, Norge?

Flertallet av leiebilselskapene i Fagernes tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Avis, Budget og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hva er fartsgrensen i Fagernes, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Fagernes er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Fagernes ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Fagernes, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Fagernes i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Fagernes.


Finn hotell og fly til Fagernes

  • Få den siste informasjonen om Fagernes flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Fagernes
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Fagernes mest populære nabolag

    Finn hoteller i Fagernes