Hoteller i Langesund, Norge

Finn tilbud på 2 hoteller i Langesund, Norge

Langesund, Norge
4. des. — 5. des.2
ti. 5.12.
lø. 9.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Langesund

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Langesund
Pris
kr1994
kr4651
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Langesund

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Langesund
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 782 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 649 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Langesund

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Langesund

Laveste hotellpris

846 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

73

Gjennomsnitt antall netter på opphold

4 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Langesund funnet siste 7 dager er 846 kr/natten. Denne prisen fås hos The Yellow House.
Det er er 73 hoteller i Langesund i nærheten av Oslo Gardermoen. Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen med kortest avstand på 0,3 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 4 dager når e bor på i Langesund. Gjennomsnittprisen for 4 dager i Langesund siste uken er 8 451 kr.

Langesund reisetips

Hvordan bor man billig i Langesund?

Skal du finne hotell i Langesund, betaler du litt over 1000 kr per natt avhengig av sesong og hvor du velger å legge turen. Bor du på Quality Hotel & Resort Skjærgården ved vannet i Langesund sentrum, betaler du omtrent 1200 kr. per natt. Mot Porsgrunn og Skien betaler du omtrent 1300 eller 1800 kr. per natt, på hotell med 3 stjerner. Det kan lønne seg å være ute i god tid når du bestiller hotell i Langesund, spesielt om du vil reise dit om sommeren. Ikke bestill i siste liten, så kan du spare litt penger.

Hvordan kommer man seg rundt i Langesund?

Mange reiser til Langesund med bil, men dersom du tar kollektiv transport kan du komme deg rundt i Langesund og områdene rundt med dette også. Det er Farte som har ansvaret for buss og annen kollektivtrafikk i Langesund. Du kan ta buss fra Langesund til en rekke andre områder i nærheten, som Porsgrunn, Skien, Stathelle, og Gulset. Skal du til Badeparken går du enkelt og greit av bussen på stoppet som heter badeparken nede i Langesund sentrum. Du kan kjøpe billetter i appen som heter Farte, betale kontant eller med kort når du går på bussen. Bysenteret i Langesund er lite, så du kan også komme deg rundt til fots.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Langesund?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Langesund, men du bør sjekke med ditt hotell på forhånd i tilfelle de har 18-årsgrense eller annet.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Langesund?

Noen hoteller i Langesund krever at du betaler for hele oppholdet når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekking.


Hvor mye koster et hotell i Langesund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Langesund med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 508 kr

Gjennomsnittlig 1 717 kr

Dyrest 2 320 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Langesund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Langesund

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Langesund

Disse hotellene i Langesund har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Langesund

Dersom du vil finne hotell i Langesund, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Langesund ligger perfekt til ved ytre Oslofjord, og har et yrende båtliv. Bor du på hotell i Langesund kan du nyte solrike dager på sjøen dersom du reiser hit om sommeren.

Vil du bo i luksus nede ved vannet i Langesund, kan du bestille hotellopphold ved Quality Hotel & Resort Skjærgården. Her er det svømmebasseng og restaurant, og perfekt for familieturer. De tilbyr nemlig familierom til de som skulle ønske det. Hotellet har også bar der man kan ta en drink på kvelden. Bor du her, er du kun 55 minutter med bil unna Sandefjord Lufthavn Torp.

I Langesund sentrum finner du en badepark som er moro for både store og små. Det er perfekt å bo nær bysenteret i Langesund dersom du vil ha kort vei til badeparken. Vil du være med på flere aktiviteter, ligger Langøya rett utenfor sentrum, og der kan du blant annet bli med på mat- og ølkurs på Langøya Hovedgård.

Vil du finne boalternativer litt lenger inn i landet, kan du bestille hotell i Langesund som ligger litt på utkanten av bysenteret. Bo for eksempel ved Porsgrunn eller Skien. Der finner du også hoteller med høy kvalitet, kun en liten kjøretur fra Langesund.

Langesund er en populær sommerby, så her strømmer det på med folk fra mai til august hvert år. Leter du etter et koselig sted å tilbringe sommerferien bør du sjekke alternativene for hotell i Langesund på momondo, så finner du gode tilbud.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Langesund

Hva er byens særpreg?

Langesund ligger i Bamble i Telemark ikke langt fra ytre Oslofjord og Skagerrak. Byen ligger ute på en halvøy, og like utenfor finner du også Langøya. Langesund har lange maritime tradisjoner og drev med trelast i mange år. Nå har Langesund blitt en yndet sommerby, fordi den har mest soldager i Norge i året. Her er det masse folk fra mai til august, og konserter og festivaler arrangeres i den lille byen. Hver sommer spiller Postgirobygget på Wrightegaarden, og sangen Sommer på jorda er faktisk skrevet om Langesund. Kanskje du burde dra ned til Langesund til sommeren og få med deg klassikeren.

Hva har Langesund å tilby?

Har du bestilt hotell i Langesund er det masse du kan være med på. Her holdes sjømat- og fiskefestival, Bluegrassfestival, revyfestival og Skjærgårdssang. I tillegg kan du dra innom kjente severdigheter som Langesund kirke, Langøytangen fyr, Wrightegaarden, Tangen fort og Langesund Bad. Det meste i Langesund er i gåavstand fra hverandre, så du kan rusle rundt i den koselige sommerbyen til fots.

Hvor grønn er byen?

Langesund er en vakker liten by, med masse sol hele sommeren. Her er du rett på kysten og byen er perfekt for deg som liker å tilbringe lange dager på sjøen, enten du vil bade, sole deg, fiske eller bare kjøre rundt.


Informasjon om opphold i Langesund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Langesund

Hvor mange dager tilbringer folk i Langesund?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 4 netter i Langesund.

Hvor mye koster et hotell i Langesund?

Et hotellrom i Langesund vil normalt koste deg 2 419 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Langesund?

Hoteller i Langesund har laveste priser i april. Prisen du må ut med kan være 32 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Langesund?

Hotellrom i Langesund er generelt billigere på fredag, og dyrere på tirsdag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Langesund fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 8 tilbydere å velge mellom fra Langesund hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Langesund fra hoteller sist?

Priser for Langesund fra hoteller oppdateres hver dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Langesund gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Langesund. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Langesund?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Langesund. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Langesund på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.