Hotell Sandviken: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 14 hoteller i Sandviken, Sverige

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Sandviken

Det er mange flotte hoteller i Sandviken, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Sandviken

Parkbadet Aquatic Center

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Parkbadet Aquatic Center?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Parkbadet Aquatic Center, er 923 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 10 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Parkbadet Aquatic Center er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Parkbadet Aquatic Center er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Sandviken som koster 1 011 kr.

Hoteller i nærheten av Parkbadet Aquatic Center

Når bør du bestille hotell i Sandviken

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sandviken
Lavsesong
juli
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

13 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

20 %

forventet prisøkning

Pris
746 kr - 1 047 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
torsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

900 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

snittpris over de siste to ukene


Sandviken reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Sandviken

Hva koster det for hotell i Sandviken?

Det koster mellom 1000-1600 NOK å bestille overnatting i Sandviken for en natt, og den nøyaktige summen avhenger av fasilitetene. Mange av hotellene har tilbud i gitte perioder, så det kan lønne seg å bruke litt tid på å undersøke priser. momondo sammenligner priser på tvers av bookingsider for å gjøre det enda enklere for deg å bestille et billig hotell på nett.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Sandviken?

Mange syntes at den beste tiden å reise til Sandviken er sommerhalvåret når finværet glimter til, og du kan nyte solrike dager på sandstranden ved Alsjöbadet. Det er likevel mye å finne på ellers i året. Naturopplevelser som fiske kan oppleves året rundt, og inne i Parkbadet er det alltid badetemperaturer.

Kan man reise til Sandviken på budsjett?

Prisen avhenger av hvilke fasiliteter du ønsker. Trenger du mye armslag og balkong på rommet eller er du fornøyd med en ren seng å sove i? Du kan gjøre turen enda billigere ved å bruke kollektivtransport og lage frokosten selv, i tillegg til å søke etter et billig hotell i Sandviken på momondo.

De beste transportmidlene i Sandviken

Kollektivtransport som tog og buss er en rimelig og rask måte å komme seg rundt i området og til nærmeste lufthavn. Et annet alternativ er å leie bil eller sykkel.

Må man ha med adapter til Sandviken?

Det er ikke nødvendig med reiseadapter i Sverige.

Hvor mye bør man gi i tips i Sandviken?

Det forventes ikke at du skal tipse, men ca. 10 % av regningen blir alltid verdsatt på restauranter. Det er bare vanlig å tipse hvis du har fått meget god service.

Er det trygt å reise til Sandviken?

Sandviken er en rolig og trygg småby. Du bør allikevel ha hodet med deg og bruke sunn fornuft, for eksempel ikke vandre rundt alene på nattestid og sørge for at du har verdisaker under god kontroll.


Hvor mye koster et hotell i Sandviken per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Sandviken med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Sandviken

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Sandviken

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Sandviken

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Sandviken

Det finnes et stort utvalg av overnatting i Sandviken, og alle og enhver bør kunne finne noe som faller i smak. Par og barnefamilier som foretrekker å bo nært sentrum bør velge et hotell i Sandviken som ligger i nærheten av Parkbadet. Du finner også romantiske hotell nær Högbo Golfklubb, ypperlig for alle som vil ha litt ekstra luksus under oppholdet. Du kan i tillegg booke konferansehotell tett på golfklubben, slik at dere kan ta dere noen runder mellom møtene. Du bør kontakte hotellet i forkant hvis du trenger tidlig innsjekk.

Mesteparten av hotellene i Sandviken har romslige dobbelt- og familierom, noe som gjør at barnefamilier kan bo komfortabelt de fleste steder i byen. Et annet alternativ er å bo på billige, men trivelige campingplasser og gjestehus med fin utsikt over idyllisk natur, og heller ta med barna på dagsturer inn til sentrum. Skal du ha med deg kjæledyret på ferie? Dyr er tillatt på mange av hotellene i Sandviken, men du må som regel sende inn en forespørsel i forkant.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Sandviken

Sandviken er et sjarmerende lite sted i Sverige med store opplevelser for hele familien. Et besøk til Högbo anbefales for både store og små. Dere kan spille minigolf, hilse på koselige gårdsdyr og utforske stolte bygninger fra 1600-tallet i dette området. Koversta Gammelby er en av de best bevarte gamlebyene i landet og fortjener også å bli nevnt. På sommerstid er dette det rette stedet for å ri på hest og nyte hjemmelaget mat.

Sandviken har et par flotte badeplasser rett i nærheten, i tillegg til Parkbadet. Alsjöbadet kan friste med en barnevennlig sandstrand og stor gresslette, og det samme kan sies om Högbo Bruks friluftsområde. Det finnes også nok av aktiviteter for friluftsentusiaster. På dagtid kan dere fiske og gå lange fotturer i flott natur, før du trekker inn til sentrum for å stille sulten etter en lang dag med mye frisk luft. Sandviken har mange restauranter som serverer alt fra lokale til internasjonale matretter.


Reiseinformasjon for Sandviken

Hvor mange dager tilbringer folk i Sandviken?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Sandviken er 9 netter.

Hvor mye koster et hotell i Sandviken?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 900 kr per natt ved bestilling av hotell i Sandviken. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Sandviken?

I juli er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Sandviken. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 13 %.

Hvilken dag er den billigste i Sandviken?

Prisene på hotellrom i Sandviken vil være på sitt laveste på onsdag, og på sitt høyeste på torsdag.