Hoteller i Platanias, Hellas

Finn tilbud på 49 hoteller i Platanias, Hellas

Platanias, Platanias, Hellas
30. nov. — 1. des.2
fr. 1.12.
ti. 5.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Platanias

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Platanias
Pris
kr446
kr2033
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Platanias


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Platanias

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Platanias
Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
883 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 407 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Platanias på er: 1-2 stjerne, 50 dag før. 3 stjerne, 47 dag før.

1-2 stjerne

394 kr–1 511 kr

3 stjerne

383 kr–3 160 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Platanias

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Platanias

Laveste hotellpris

383 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Hoteller i nærheten av flyplassen

6872
Den rimeligste prisen for et rom i Platanias funnet siste 7 dager er 383 kr/natten. Denne prisen fås hos Evangelos Apartments.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Porto Platanias Beach Resort & Spa, det mest populære 5-stjerners hotellet i Platanias(8,3/10 rating - basert på 1 114 anmeldelser).
Det er er 6 872 hoteller i Platanias i nærheten av Khania (Kreta) Souda. Aspect Luxury Apartment I med kortest avstand på 1,7 km fra denne flyplassen.

Platanias reisetips

Hva koster det for hotell i Platanias?

Du kan finne overnatting i Platanias i alle prisklasser, avhengig av ditt budsjett og ønsket standard. Her finner du leiligheter til i overkant av 300 NOK per natt, og et enkelt og billig hotell i Platanias får du for omtrent 400 NOK per natt. Du finner også luksushoteller til rundt 2000 NOK per natt, hvorav noen er kun for voksne gjester.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Platanias?

Platanias viser seg fra sin beste side om våren og sommeren, når du kan oppleve det pulserende livet i den populære feriebyen. Fra mai til september hvert år kan du også se de utrydningstruede hekkende glattkarett-skilpaddene som holder til på stranden.

Kan man reise til Platanias på budsjett?

Hellas er generelt et rimelig land å reise til, og det er gode muligheter for å finne svært rimelig overnatting i Platanias. Dersom du unngår turistområdene og finner lokale restauranter og kafeer, er det også gode muligheter for å få svært rimelige måltider i Platanias.

Må man ha med adapter til Platanias?

Du trenger ikke adapter i Hellas, og kan bruke elektriske apparater på samme måte som hjemme i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Platanias?

Det er vanlig å gi maks 5-10 % tips i Hellas, avhengig av hvor høy regningen er. Det er ikke forventet å tipse taxisjåfører, men du kan gjerne runde opp regningen.

Er det trygt å reise til Platanias?

Det regnes generelt som trygt å reise til Hellas. Landet befinner seg imidlertid i en aktiv seismisk sone, så det er en viss risiko for jordskjelv. Videre bør man ta forhåndsregler som å passe på verdisaker i folkemengder, og vise aktsomhet etter mørkets frembrudd.


Hvor mye koster et hotell i Platanias per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Platanias med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 775 kr

Gjennomsnittlig 884 kr

Dyrest 993 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Platanias

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Platanias

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Platanias

Disse hotellene i Platanias har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Platanias

Platanias er en ideell feriedestinasjon for de som ønsker en strandferie, og her finner du en av de lengste strendene på Kreta, på hele 7 kilometer. Et hotell i Platanias sentrum passer for både unge som ønsker fart og moro og for småbarnsfamilier. Du finner mange familievennlige hoteller her, og det er en destinasjon som er elsket av folk i alle aldre. Velg et hotell ved stranden dersom du er opptatt av bading, vannsport og strandaktiviteter, eller velg et hotell i høyden for en roligere atmosfære og fantastisk utsikt over havet. Dersom du ønsker å bo nærmere Chania, finner du overnattingsmuligheter langs hele veien mellom Platanias og Chania. Hos momondo finner du et bredt utvalg av hoteller både i Platanias sentrum og i de omkringliggende områdene, og du kan enkelt sammenligne priser, beliggenhet og fasiliteter for å finne et hotell i Platanias som passer best for deg og ditt budsjett.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Platanias

Platania er den største turistbyen på vestsiden av Kreta, og ligger ca. 10 kilometer vest for Chania. Byen er oppkalt etter de store platantrærne som vokser langs kysten. Kato Platanias er et travelt feriested med en rekke hoteller og leiligheter langs hovedveien, innimellom tavernaer, musikkbarer og turistbutikker. Området er også hjem til mange diskoteker og nattklubber, og er sammen med Agia Marina hovedområdet for turister på vestsiden av Kreta. Strendene i området er lange og dype, med enten sand eller småstein. Her har du mange muligheter til å prøve deg på både vannsport og strandspill. Platanias strand er delt av en liten og vakker havn, full av strandbarer og små tavernaer, mens hovedgaten huser butikker, minimarkeder, kafeer og utendørs kinoer. Dersom du vil oppleve den lokale landsbygda, kan du gå om bord det lille turisttoget som tar besøkende med på en to timers tur. Hvis du vil utforske de roligere områdene på Kretas vestside, kan du ta en tur til noen av de lokale landsbyene, som Pano Gerani, Modi, Loutraki og Manoliopoulo.


Informasjon om opphold i Platanias

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Platanias

Hvor mye koster et hotell i Platanias?

Hoteller i Platanias har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 339 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Platanias?

I mars er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Platanias. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 47 %.

Hvilken dag er den billigste i Platanias?

Hotellrom i Platanias er generelt billigere på onsdag, og dyrere på tirsdag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Platanias fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 436 tilbydere å velge mellom fra Platanias hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Platanias fra hoteller sist?

Priser for Platanias fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Platanias gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Platanias, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Platanias?

momondo finner et flott sted å bo i Platanias ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Platanias på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.