Hotell Aarhus: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 93 hoteller i Aarhus, Danmark

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Aarhus

Det er mange flotte hoteller i Aarhus, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Aarhus

ARoS Aarhus Kunstmuseum
Tivoli Friheden
Aarhus Town Museum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av ARoS Aarhus Kunstmuseum?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Aarhus som ligger nærmest ARoS Aarhus Kunstmuseum. Gjennomsnittsprisen i nærheten av ARoS Aarhus Kunstmuseum ligger på 934 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av ARoS Aarhus Kunstmuseum er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Aarhus som koster 999 kr.

Hoteller i nærheten av ARoS Aarhus Kunstmuseum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Tivoli Friheden?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Aarhus som ligger nærmest Tivoli Friheden, kan du forvente deg å måtte betale 942 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 942 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Tivoli Friheden. Hoteller i nærheten av Tivoli Friheden er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Aarhus som koster 999 kr.

Hoteller i nærheten av Tivoli Friheden

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Aarhus Town Museum?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Aarhus Town Museum, er 934 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Aarhus Town Museum er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Aarhus Town Museum er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Aarhus som koster 999 kr.

Hoteller i nærheten av Aarhus Town Museum

Finn billig overnatting i Aarhuss populære bydeler

Søk hoteller i Aarhuss nabolag

Hoteller i Midtbyen
Søk hoteller i Midtbyen

Når bør du bestille hotell i Aarhus

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Aarhus
Lavsesong
mai
Høysesong
oktober

billigste måned å overnatte

41 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

24 %

forventet prisøkning

Pris
513 kr - 1 119 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 119 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

975 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Aarhus på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, 55 dag før.
1-2 stjerne
746 kr - 797 kr
3 stjerne
950 kr - 1 060 kr
4-5 stjerne
1 221 kr - 1 425 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Aarhus

Hvordan bor man billig i Aarhus?

Hvis du vil finne et billig hotell i Aarhus kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent DKK 220 (ca 290 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt DKK 385 (ca 500 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller i Aarhus finner du fra ca DKK 615 (ca 800 NOK) per natt. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 25-04-18).

Aarhus på budsjett

Det er mange ting du kan gjøre i Aarhus som ikke sprenger budsjettet. Det første, og kanskje beste alternativet er rett og slett å vandre rundt i byen og se på mennesker, bygninger og ta inn den hyggelige atmosfæren. Du kan også ta turen til Borgporten, og når du går inn i Borgporten finner du fotografier fra byen for 100 år siden. Perfekt for deg som er interessert i byens historie. Dersom du er interessert i arkitektur og byutvikling, bør du ta en tur til Aarhus Ø. Her, ved kaia, bygges det et helt nytt område utover i havet.

Hvordan kommer man seg rundt i Aarhus?

Sentrum av Aarhus er relativt kompakt, og du kan enkelt komme deg rundt til fots. Mange severdigheter ligger i gåavstand fra hverandre. Men dersom du vil reise lenger, kan du blant annet ta taxi. Dette er et dyrere alternativ enn kollektiv transport, som jo også er en mulighet. Bybussene er et veldig praktisk alternativ, som dekker hele byen. Du kan kjøpe billetter ombord på bussen med kontanter. En billett koster fra ca DKK 40 (ca 52 NOK). Sjåføren har begrenset med veksel, så det er lurt å prøve å betale eksakt pris. (Prisene i denne artikkelen er sjekket 25-04-18).

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Aarhus?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Aarhus, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Aarhus?

Det er mest vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd i stedet for depositum når du bestiller hotell i Aarhus på nett.

Hvor trygt er det i Aarhus?

Aarhus er en trygg og koselig dansk by. Det er uansett lurt å passe ekstra på verdisakene på folksomme områder.

Behøver man en adapter i Aarhus?

De har samme stikkontakter i Aarhus som i Norge, så du trenger ikke ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Aarhus?

Det er høflig å runde opp regningen når du har vært på restaurant eller kafé. Har du fått meget god service og mat, kan du legge på ca 10% tips.


Hvor mye koster et hotell i Aarhus per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Aarhus med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
1# Mest populære

Zleep Hotel Aarhus Viby

8,0

721 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Scandic Aarhus Vest

7,6

890 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
1# Mest populære

Scandic The Mayor

7,9

899 kr

Vis hotelltilbud
Beste verdi

Comwell Aarhus

8,3

966 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Aarhus

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Aarhus

City Apartment

6,8

416 kr

Vis hotelltilbud

Aarhus Hostel

7,5

433 kr

Vis hotelltilbud

Hinnerup Bed & Breakfast

424 kr

Vis hotelltilbud

AB Centrum Bed without Breakfast

6,4

450 kr

Vis hotelltilbud

Elmealle 6

8,3

424 kr

Vis hotelltilbud

Toftum Bjerge Camping & Cottages

8,0

484 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Aarhus

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Risskov Bellevue Guesthouse

8,5

696 kr

Vis hotelltilbud

Zleep Hotel Aarhus Viby

8,0

721 kr

Vis hotelltilbud

Hørhavegården

9,5

619 kr

Vis hotelltilbud

Scandic The Mayor

7,9

899 kr

Vis hotelltilbud

Granly bed and breakfast

9,6

653 kr

Vis hotelltilbud

Comwell Aarhus

8,3

967 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Aarhus er det best å bo?

Aarhus er en by som ligger i Jylland i Danmark. Dette er den nest største byen i Danmark, etter København. Reiser du med barn, er det perfekt å ta ferien i Aarhus. Bo på hotell i byens sentrum, og dra innom de mange morsomme aktivitetene og opplevelsene som Aarhus har å by på. Det er perfekt å bruke en dag på Legelandet, som er et stort lekeland, med minigolf, rutsjebaner og spill. Det er også dyrepark her, tivoli, og naturhistorisk museum. Denne byen er perfekt for en familieferie.

Aarhus er også en flott by å dra på jentetur til! Ta med venninnegjengen på shopping i Strøget, der dere kan shoppe dagen lang på både kjøpesentre og motebutikker. Ønsker dere matspesialiteter, kan man finne lokale delikatesser som oster, sjokolade og mye mer. Kjøpesenteret Magasin er også verdt et besøk, for her finner dere fantastisk, dansk mote. Legg hotelloppholdet til det latinske kvarter, for da er dere i gåavstand til alle de beste motebutikkene i byen.

Par som vil ha en koselig og romantisk ferie i Aarhus, kan legge oppholdet sitt til Vestergade. Her er det private gallerier, vintagebutikker og koselige kaféer der man kan slappe av og ta livet helt med ro. Kanskje finner man også noen fine suvenirer å ta med hjem fra den romantiske turen?


Om Aarhus

Aarhus er en avslappet, dansk by som passer for alle. Enten du har med barna og skal innom massevis av parker og aktiviteter, eller du er her med vennegjengen for moro og shopping, så finner du alt du trenger her. Byen har en gamleby, og mange museer der du kan lære mer om byens historie. Den ligger også ved havet, så det er perfekt for deg som reiser hit om sommeren og gjerne vil ha muligheten til å tilbringe noen dager ved stranden. Det er også muligheter for vannaktiviteter slik som å leie båt eller padlebrett. Byen har også noen fantastiske restauranter, som også er å finne i Michelinguiden. Du kan rett og slett finne en rekke gjemte skatter i byen som blir sett på som en dansk perle.

Aarhus er en grønn by der det er gode muligheter for utendørsaktiviteter. Det finnes en rekke sykkelturer man kan ta om man ønsker å oppleve naturen som ligger rundt byen. Tett rundt byen er det grønne skoger, og du finner parker som Marselisborg Mindepark der du kan gå tur, ha piknik eler kaste litt frisbee. Det er rett og slett endeløst med skog og naturområder rundt deg når du bor på hotell i Aarhus.

Ta deg en avslappende og samtidig innholdsrik tur til Danmarks nest største by, Aarhus.


Reiseinformasjon for Aarhus

Hvor mange dager tilbringer folk i Aarhus?

De som besøker Aarhus bestiller i gjennomsnitt overnatting for 2 netter.

Hvor mye koster et hotell i Aarhus?

935 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Aarhus. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Aarhus?

I mai er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Aarhus. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 40 %.

Hvilken dag er den billigste i Aarhus?

Prisen på hotellrom i Aarhus vil variere fra dag til dag, men generelt er torsdag den gunstigste dagen, og tirsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et hostell i Aarhus?

Hosteller og hoteller i Aarhus med 2 stjerner eller færre koster omkring 728 kr for en seng per person. Dette blir omkring 207 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Aarhus.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i Aarhus?

En gjennomsnittstemperatur på 2 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør mars til en flott måned å utforske området omkring Aarhus.


Folk interessert i Aarhus så også på

Ikke overbevist om Aarhus? Søk etter de beste hotelltilbudene på disse destinasjonene