Hoteller i Århus, Danmark

Finn tilbud på 31 hoteller i Århus, Danmark

Århus, Danmark
3. des. — 4. des.2
ma. 4.12.
fr. 8.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Århus

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Århus
Pris
kr311
kr1685
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Århus


Hoteller i populære bydeler i Århus

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Århus, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Århus

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Århus
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
26 %forventet prisnedgang
29 %forventet prisøkning

Pris

1 121 kr–2 142 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 388 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 171 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Århus på er: 1-2 stjerne, 51 dag før. 3 stjerne, 89 dag før.

1-2 stjerne

730 kr–1 266 kr

3 stjerne

805 kr–2 629 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Århus

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Århus

Laveste hotellpris

311 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

495
Den rimeligste prisen for et rom i Århus funnet siste 7 dager er 311 kr/natten. Denne prisen fås hos Book1 By Brøchner Hotels, a 2-stjerners hotell.
Det er er 495 hoteller i Århus i nærheten av Billund. Billund Airport Hotel med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Århus reisetips

Hvordan bor man billig i Aarhus?

Hvis du vil finne et billig hotell i Aarhus kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er hostell. Dette finner du fra omtrent DKK 220 (ca 290 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt DKK 385 (ca 500 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller i Aarhus finner du fra ca DKK 615 (ca 800 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Aarhus?

Sentrum av Aarhus er relativt kompakt, og du kan enkelt komme deg rundt til fots. Mange severdigheter ligger i gåavstand fra hverandre. Men dersom du vil reise lenger, kan du blant annet ta taxi. Dette er et dyrere alternativ enn kollektiv transport, som jo også er en mulighet. Bybussene er et veldig praktisk alternativ, som dekker hele byen. Du kan kjøpe billetter ombord på bussen med kontanter. En billett koster fra ca DKK 40 (ca 52 NOK). Sjåføren har begrenset med veksel, så det er lurt å prøve å betale eksakt pris.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Aarhus?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Aarhus, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Aarhus?

Det er mest vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd i stedet for depositum når du bestiller hotell i Aarhus på nett.

Hvor trygt er det i Aarhus?

Aarhus er en trygg og koselig dansk by. Det er uansett lurt å passe ekstra på verdisakene på folksomme områder.

Behøver man en adapter i Aarhus?

De har samme stikkontakter i Aarhus som i Norge, så du trenger ikke ta med adapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Aarhus?

Det er høflig å runde opp regningen når du har vært på restaurant eller kafé. Har du fått meget god service og mat, kan du legge på ca 10% tips.


Hvor mye koster et hotell i Århus per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Århus med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 428 kr

Gjennomsnittlig 1 930 kr

Dyrest 2 420 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Århus

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Århus
Finn hosteller i Århus

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Århus

Disse hotellene i Århus har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Århus

Aarhus er en by som ligger i Jylland i Danmark. Dette er den nest største byen i Danmark, etter København. Reiser du med barn, er det perfekt å ta ferien i Aarhus. Bo på hotell i byens sentrum, og dra innom de mange morsomme aktivitetene og opplevelsene som Aarhus har å by på. Det er perfekt å bruke en dag på Legelandet, som er et stort lekeland, med minigolf, rutsjebaner og spill. Det er også dyrepark her, tivoli, og naturhistorisk museum. Denne byen er perfekt for en familieferie.

Aarhus er også en flott by å dra på jentetur til! Ta med venninnegjengen på shopping i Strøget, der dere kan shoppe dagen lang på både kjøpesentre og motebutikker. Ønsker dere matspesialiteter, kan man finne lokale delikatesser som oster, sjokolade og mye mer. Kjøpesenteret Magasin er også verdt et besøk, for her finner dere fantastisk, dansk mote. Legg hotelloppholdet til det latinske kvarter, for da er dere i gåavstand til alle de beste motebutikkene i byen.

Par som vil ha en koselig og romantisk ferie i Aarhus, kan legge oppholdet sitt til Vestergade. Her er det private gallerier, vintagebutikker og koselige kaféer der man kan slappe av og ta livet helt med ro. Kanskje finner man også noen fine suvenirer å ta med hjem fra den romantiske turen?


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Århus

Aarhus er en avslappet, dansk by som passer for alle. Enten du har med barna og skal innom massevis av parker og aktiviteter, eller du er her med vennegjengen for moro og shopping, så finner du alt du trenger her. Byen har en gamleby, og mange museer der du kan lære mer om byens historie. Den ligger også ved havet, så det er perfekt for deg som reiser hit om sommeren og gjerne vil ha muligheten til å tilbringe noen dager ved stranden. Det er også muligheter for vannaktiviteter slik som å leie båt eller padlebrett. Byen har også noen fantastiske restauranter, som også er å finne i Michelinguiden. Du kan rett og slett finne en rekke gjemte skatter i byen som blir sett på som en dansk perle.

Aarhus er en grønn by der det er gode muligheter for utendørsaktiviteter. Det finnes en rekke sykkelturer man kan ta om man ønsker å oppleve naturen som ligger rundt byen. Tett rundt byen er det grønne skoger, og du finner parker som Marselisborg Mindepark der du kan gå tur, ha piknik eler kaste litt frisbee. Det er rett og slett endeløst med skog og naturområder rundt deg når du bor på hotell i Aarhus.

Ta deg en avslappende og samtidig innholdsrik tur til Danmarks nest største by, Aarhus.


Informasjon om opphold i Århus

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Århus

Hvor mye koster et hotell i Århus?

1 846 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Århus. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Når lønner det seg å bestille hotell i Århus?

I Januar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Århus. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 27 %.

Hvilken dag er den billigste i Århus?

Prisen på hotellrom i Århus vil variere fra dag til dag, men generelt er søndag den gunstigste dagen, og onsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Århus?

Et luksushotell i Århus kan ha en pris på 1 628 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Århus 1 846 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 2% % for et luksushotell.

Hvor i Århus bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Aarhus N, Aarhus Havn, Risskov og Vesterbro når de skal besøke Århus.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Århus?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Århus i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 1 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 50 mm.

Har Århus vandrehjem?

Ja, du kan bestille et vandrehjem i Århus. Det er for øyeblikket flere 2 vandrehjem i dette området og Danhostel Aarhus er det mest populære valget blant momondo-brukere. Sammenlign tilbud på vandrehjem i Århus.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Århus fra hoteller?

Det er 160 tilbydere fra Århus hoteller fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Århus fra hoteller sist?

Priser for Århus fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Århus

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Århus

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Århus gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Århus, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Århus?

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Århus. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


En enklere måte å administrere reisen til Århus på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.