Hoteller i Flekkefjord, Norge

Finn tilbud på 2 hoteller i Flekkefjord, Norge

Flekkefjord, Norge
29. sep. — 30. sep.2
fr. 30.9.
ti. 4.10.

De beste hotellene i Flekkefjord

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Flekkefjord
Pris
kr541
kr4933
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Flekkefjord

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Flekkefjord
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
22 126 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
6 314 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Flekkefjord

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Flekkefjord

Laveste hotellpris

541 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

6
Den rimeligste prisen for et rom i Flekkefjord funnet siste 7 dager er 541 kr/natten. Denne prisen fås hos Brufjell Hostel & Parking.
Det er er 6 hoteller i Flekkefjord i nærheten av Stavanger Sola. Scandic Stavanger Airport med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Flekkefjord reisetips

Hvordan bor man billig i Flekkefjord?

Leter du etter hotell i Flekkefjord, er det lurt å sammenligne priser hos momondo. Ofte finner du en rekke rabatter og gode hotelltilbud. Det er også lurt å bestille hotell i Flekkefjord i god tid, for hvis du bestiller i siste liten kan prisene være høyere. Vil du bo på hotell i Flekkefjord som ligger sentralt i byen, kan du velge 4-stjernershotellet Maritim Fjordhotell Flekkefjord fra omtrent 1200 kr. per natt. Bor du litt utenfor byen, finner du overnattingssteder og vandrerhjem fra omtrent 500 kr. per natt.

Flekkefjord på budsjett

Du trenger ikke tømme lommeboken på tur i Flekkefjord. Er du her om sommeren, som jo er veldig populært, kan du tilbringe dagene dine ute i naturen. Her kan du gå på tur i fjellet, ta en dag på sjøen eller på badestranda. Det er også koselig å gå rundt i det lille bysenteret. I Flekkefjord finner du blant annet Grønnes bystrand, et perfekt sted å tilbringe dagen dersom du reiser med barn. Pakk med lunsj og piknikteppe, så har du alt du trenger for en dag i Flekkefjord på budsjett.

Hvordan kommer man seg rundt i Flekkefjord?

Flekkefjord sentrum er såpass lite at det er gåavstand til det meste. Dersom du vil reise litt lenger, kan du ta i bruk kollektivtransporten i området. Denne drives av AKT, Agder Kollektivtrafikk. Det går lokale busslinjer mellom Flekkefjord og Lyngdal, Kvinesdal, Tonstad og mer. Du kan også ta ferge mellom Kvellandstrand, Launes, Abelnes og Andabeløy. Laster du ned AKT reiseplanlegger kan du sjekke alle ruter enkelt på mobilen. Billetter kan du kjøpe med appen AKT Mobilbillett, og ombord på buss eller ferge hos sjåføren. Du betaler litt mer dersom du betaler på buss, og du betaler med kontant.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Flekkefjord?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Flekkefjord, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Flekkefjord?

Noen hoteller i Flekkefjord krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Parkering i Flekkefjord

Bor du på hotell i Flekkefjord og ankommer med bil, kan du parkere i parkeringshus under bakken midt i sentrum, eller på en av 320 parkeringsplassene som er avgiftsbelagte rundt i sentrum.


Hvor mye koster et hotell i Flekkefjord per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Flekkefjord med høy kvalitet til lave priser

4-star hotels

Cheapest 2 049 kr

Average 2 143 kr

Most expensive 3 073 kr

Search 4-star hotels
2 stars and under
3 stars
4 stars +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Flekkefjord

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Flekkefjord

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Flekkefjord

Disse hotellene i Flekkefjord har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Flekkefjord

Flekkefjord er en by i Vest-Agder og her kan du bo på hotell rett ved vannet. Bor du på hotell i Flekkefjord, er det godt mulig du bor på Maritim Fjordhotell Flekkefjord. Dette hotellet ligger perfekt til midt i byen, og her finner du en rekke fasiliteter, slik som svømmebasseng, terrasse og restaurant.

Det er også mulig å bo på hotell litt utenfor Flekkefjord, nærmere Freda og Helvik. I Flekkefjord og områdene rundt har du tilgang til en rekke opplevelser, som gatekunst, øya Hidra, fjellvandring og Flekkefjordbanen. Du er også nærme sjøen, så det er anbefalt å ta seg en båttur.

Du kan sammenligne hotelltilbud på momondo, og finne hotell i Flekkefjord som passer reisen din. Bor du på hotell i Flekkefjord, er de ansatte svært behjelpelige å reservere billetter til utflukter og arrangementer i nærområdet. Søker du etter hotell i Flekkefjord hos momondo, får du opp et kart som viser akkurat hvor hotellene ligger, de beste prisene og fasiliteter som tilbys ved overnattingsstedene. Bor du på hotell i Flekkefjord sentrum har du vann på alle kanter, og kan gå rundt i det lille koselige bysenteret blant de typiske hvite sørlandshusene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Flekkefjord

Hva er byens særpreg?

Flekkefjord er den vestligste av sørlandsbyene, og her er det en rekke aktiviteter som venter. Bor du på hotell i Flekkefjord kan du dra på dresinsykling på flekkefjordbanen, være med på konserter, festivaler og teater for barn. Du kan blant annet dra på Miniparken. Miniparken er en familiefestival i Fjellparken i Flekkefjord, perfekt for deg som er på ferie med småbarnsfamilien. Denne holdes i august hvert år.

Hva har Flekkefjord å tilby?

Bor du på hotell i Flekkefjord er du nære fjell og sjø, med muligheter for fantastiske turer. Det anbefales å dra på fottur til jettegrytene ved Brufjell, nyte utsikten på Lilleheia utkikkspunkt, og dra på båttur til Hidra, Vest-Agders største øy. Her ute finner du også Fedrenes Minne museum, et kystmuseum som ligger i Rasvåg. Her lærer du om øyas historie. Det anbefales også å besøke bydelen Hollenderbyen som er en historisk bydel i Flekkefjord. Her finner du Flekkefjord museum og luksuriøse Grand Hotell.

Hvor grønn er byen?

Når du bor på hotell i Flekkefjord er du midt i vakker sørlandsnatur, i nærheten av sjøen og med muligheter for en rekke fjellturer og strandturer for de som heller vil bade.


Informasjon om opphold i Flekkefjord

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Flekkefjord

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 2 006 kr per natt ved bestilling av hotell i Flekkefjord. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Prisene på hotellrom i Flekkefjord kan være hele 23 % lavere i mai. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Prisene på hotellrom i Flekkefjord vil være på sitt laveste på søndag, og på sitt høyeste på mandag.


Start planleggingen av reisen til Flekkefjord


Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Flekkefjord. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Flekkefjord.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.