Hoteller i Genève, Sveits

Finn tilbud på 122 hoteller i Genève, Sveits

Genève, Sveits
12. des. — 13. des.2
on. 13.12.
sø. 17.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Genève

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Genève
Pris
kr468
kr6908
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Genève


Hoteller i populære bydeler i Genève

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Genève, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Genève

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Genève
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
61 %forventet prisnedgang
64 %forventet prisøkning

Pris

940 kr–6 742 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtirsdager den dyreste dagen i uken
1 720 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 351 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Genève på er: 1-2 stjerne, 82 dag før. 3 stjerne, 61 dag før. 4-5 stjerne, 2 dag før.

1-2 stjerne

1 068 kr–2 419 kr

3 stjerne

599 kr–3 486 kr

4-5 stjerne

1 493 kr–4 325 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Genève

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Genève

Laveste hotellpris

468 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Intercontinental Geneva

Hoteller i nærheten av flyplassen

1585
Den rimeligste prisen for et rom i Genève funnet siste 7 dager er 468 kr/natten. Denne prisen fås hos Geneva Hostel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Intercontinental Geneva, det mest populære 5-stjerners hotellet i Genève(8,5/10 rating - basert på 422 anmeldelser).
Det er er 1 585 hoteller i Genève i nærheten av Geneve-Cointrin. ibis budget Genève Palexpo Aéroport med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.

Genève reisetips

Hvilke nabolag i Genève bør jeg bo i hvis jeg ønsker tilgang til offentlig transport?

Områdene rundt Champel, Saint-Leger og Malombre i sentrum er tett på offentlig transport, med flere buss- og trikkelinjer like ved. Genève er en svært kompakt by, slik at for besøkende som oppholder seg i kjernen av byen, så vil det være enkelt å komme seg rundt. Et annet utmerket valg for deg som vil bo sentralt og lett tilgjengelig, er området rundt byens sentralbanestasjon i Cornavin. Her ligge flere av Genèves hoteller, og det er enkelt å finne billige hoteller i Genève via momondo sitt store utvalg. Hotel Cornavin er med sine moderne og lyse rom et fint alternativ tett på jernbanestasjonen. Her finner du gode fellesområder og en fantastisk utsikt over byen fra toppetasjene.


Hvor mye koster et hotell i Genève per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Genève med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 388 kr

Gjennomsnittlig 1 475 kr

Dyrest 1 530 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Genève

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Genève

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Genève

Disse hotellene i Genève har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Genève

Hvilket nabolag i Genève bør jeg bo i på grunn av grunnen til at jeg reiser?

For den mest imponerende utsikten til Genève-sjøen og de vakre fjellene i bakgrunnen, bør du se etter hotell som ligger nede ved sjøpromenaden, slik som i området nord for Saint-Gervais. Her har du kort vei inn til sentrum, en rekke gode spise- og utesteder på dørstokken og vakker natur. Området rundt gamlebyen og Seujet er også andre fine alternativer med en stor mengde spisesteder og flott arkitektur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Genève

Hvilke er de mest populære attraksjonene i Genève?

Genève er kanskje mest kjent som en viktig by for verdensfred og diplomati, men det finnes også flere andre aktiviteter som kan være verdt å sjekke ut. Noe av det mest spektakulære er å oppleve Genève-sjøen på nært hold ved å leie en båt. Det finnes flere båter som regelmessig kjører frem og tilbake mellom de ulike byene langs sjøen. Du kan bestille hotell inne i sentrum hvor du blant annet finner den ærverdige og storslåtte St. Pierre-katedralen som ble bygget allerede på 1100-tallet. Kirken er vakkert utsmykket og ligger ved en sjarmerende plass midt i sentrum. Den engelske hagen som ligger tett på sentrum er også et annet viktig trekkplaster for byen. Her finner du en imponerende klokke laget av blomster, som endrer farger med sesongene.

Hvilke nabolag i Genève har et stort utvalg av barer og restauranter?

Området rundt St. Pierre-katedralen utgjør den gamle bykjernen i Genève, og her finner du en høy tetthet av barer og restauranter tilpasset forskjellige budsjetter og preferanser. For deg som vil smake på sveitsisk mat av høy kvalitet, så bør turen legges til Restaurant Les Armures, som serverer en helt nydelig fondue og andre sveitsiske spesialiteter. Fifty-Fifty på nordsiden av kirken har et bredt utvalg av italienske retter som er blitt en favoritt blant lokale. Dette er stedet for en god pizza i gamlebyen. For klassisk fransk mat er Brasserie Lipp et annet utmerket valg. Her får du servert elegante franske retter med ferske pommes frittes av beste sort. For et hyggelig hotell i Genève sitt sentrum, så sjekk gjerne ut Le Montbrillant Hotel Residence med sin hyggelige stemning.

Hvilke populære arrangementer og festivaler holdes i Genève?

Når det gjelder musikkfestivaler, så er Genève blant annet hjem til Elektron Festival, som er den største elektroniske musikkfestivalen i hele Sveits. Videre er byen også hjem til Antigen Festival som holdes i Februar, med konserter og andre kulturelle arrangementer. For deg som vil finne et hyggelig hotell i Genève til disse arrangementene så har momondo et stort utvalg, og det er enkelt å bestille hotell, slik som stilrene Møvenpick Hotel & Casino Geneva.


Informasjon om opphold i Genève

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Genève

Hvor mye koster et hotell i Genève?

Prisen på et hotellrom i Genève vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 2 727 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Genève?

Prisene på hotellrom i Genève kan være hele 62 % lavere i mai. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Genève?

Prisen på hotellrom i Genève vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og mandag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Genève?

I gjennomsnitt koster et luksushotell i Genève 4 730 kr per person, per natt. Dette er en prisforskjell på 51% % når sammenlignet med gjennomsnittsprisen på hotell i Genève (2 727 kr per person, per natt).

Hvor i Genève bør jeg bo?

Områder som Eaux-Vives, Grottes et Saint-Gervais, Pâquis og Plainpalais har vist seg å være populære blant de som bestiller hotell i Genève.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Genève?

En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (90 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Genève.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Genève fra hoteller?

Det er 323 tilbydere fra Genève hoteller fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Genève fra hoteller sist?

Priser for Genève fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Genève

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Genève

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Genève gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Genève og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Genève?

Når alle alternativene for overnatting i Genève er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Genève på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.