Hotell Terracina: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 309 hoteller i Terracina, Italia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Terracina

Det er mange flotte hoteller i Terracina, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Terracina

Tempio di Giove Anxur
Cathedral of Terracina

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Tempio di Giove Anxur?

Hvis du ser etter et hotell i Terracina som ligger i nærheten av Tempio di Giove Anxur, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Tempio di Giove Anxur, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 866 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Tempio di Giove Anxur har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Terracina som ligger på 0 kr.

Hoteller i nærheten av Tempio di Giove Anxur

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Cathedral of Terracina?

Hoteller i nærheten av Cathedral of Terracina har bortimot de samme prisene som gjennomsnittsprisen på et hotell i Terracina som ligger på 0 kr.

Hoteller i nærheten av Cathedral of Terracina

Når bør du bestille hotell i Terracina

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Terracina
Lavsesong
November
Høysesong
august

billigste måned å overnatte

34 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

35 %

forventet prisøkning

Pris
591 kr - 1 348 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
søndag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 122 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

998 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Terracina på er: 1-2 stjerne, 75 dag før. 3 stjerne, 75 dag før. 4-5 stjerne, 77 dag før.
1-2 stjerne
749 kr - 963 kr
3 stjerne
918 kr - 1 604 kr
4-5 stjerne
1 069 kr - 1 533 kr

Terracina reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Terracina

Hva koster det for hotell i Terracina?

En natt på hotell i Terracina koster fra ca. 350-1300 NOK, alt etter hvilken standard du vil ha. Du kan bo ganske bra for en lav pris i denne byen. Noen ganger har hotellene tilbud på rommene sine, og da blir oppholdet enda rimeligere. Noen ganger må du betale mer om du ønsker tidligere innsjekk enn det hotellet selv oppgir under bestilling. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Terracina?

Du bør reise på sommerhalvåret for å oppleve de beste badetemperaturene. Den travleste tiden er vanligvis august, og du kan få ganske rimelige hotell i Terracina om du heller reiser på høsten. Det er fortsatt ganske varmt utover i september.

Kan man reise til Terracina på budsjett?

Terracina er et rimelig sted å dra på strandferie. Et godt tips er å lage noen av måltidene dine selv for å spare litt ekstra. Du kan for eksempel nyte frokost og kaffe usjenert på balkongen om du booker et hotell i Terracina med kjøkkenfasiliteter, noe som kan være en fin opplevelse i seg selv. Tilgang til kjøkken er dessuten veldig praktisk for dem som reiser med barn.

De beste transportmidlene i Terracina

Du kan for eksempel fly til lufthavnen i Roma eller Napoli for å komme deg til Terracina, og deretter benytte deg av kollektivtransport. Det går hyppigere buss enn tog.

Må man ha med adapter til Terracina?

Det kan være lurt å ha med reiseadapter.

Hvor mye bør man gi i tips i Terracina?

Det er ikke så vanlig å tipse i Italia, men du kan godt runde av regningen oppover eller legge igjen småpenger på bordet.

Er det trygt å reise til Terracina?

Terracina er et trygt reisemål. Turister bør imidlertid alltid passe på tingene sine og se opp for lommetyver i travle gater.

Hosteller og billige hoteller i Terracina

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Terracina

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Terracina

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Terracina

Barnefamilier og par anbefales å booke et hotell i Terracina nær stranden, særlig hvis du ønsker å bade og sole deg mest mulig. Mange av disse tilbyr dobbelt- og familierom med egen balkong, noe som er praktisk når du skal tørke strandhåndklærne. Se gjerne etter overnatting som ligger nær Terracina Port for å ha gåavstand til sentrum. Backpackere som er på utkikk etter vandrerhjem og billige hotell i Terracina kan velge å enten bo nær havnen eller på et vertshus lengre inne i byen, noen kilometer fra Tempio di Giove Anxur.

Byen er uansett såpass liten at du har gode muligheter for å kombinere strandliv med budsjettferie. Det finnes overnatting i Terracina som passer for de fleste reisebudsjett, enten du vil bo på et billig vertshus eller du vil ha et romantisk hotell med høy luksus-faktor. Ta gjerne en titt på momondo for å filtrere søket etter fasiliteter, for eksempel dyr tillatt og gratis frokost. Det bør nevnes at det ikke finnes så mange konferansehotell i byen, men du har allikevel mulighet til å booke et hotell med forretningssenter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Terracina

Gamlebyen kan være en kjærkommen avveksling fra stranden. Du møtes av majestetiske bygninger og koselig brosteinsbelagte gater når du går oppover trappene i fjellsiden. Bruk dagen til å utforske gamle ruiner fra romertiden, den vakre katedralen i Terracina og Museo Civico. Området har også mange koselige, små kafeer, perfekte når du trenger å ta en pause og lade opp kreftene med en kopp kaffe.

Et tips fra oss er å dra oppover i fjellsiden på kveldstid for å oppleve en helt uforglemmelig utsikt ved solnedgang. Deretter kan du sette kursen mot strandpromenaden for å nyte fersk sjømat og lokal fisk. Du har et stort utvalg av restauranter og utesteder i dette området, og det er et hyggelig sted å tilbringe kvelden med mye god stemning. Det bør også nevnes at mozzarella produseres lokalt, og alle som elsker ost bør prøvesmake. Du finner den for eksempel i ferskvaredisken på supermarkedene.

Reiseinformasjon for Terracina

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Terracina?

  Folk som besøker Terracina tilbringer typisk 7 netter der.

 • Hvor mye koster et hotell i Terracina?

  Prisen på et hotellrom i Terracina vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 898 kr per natt.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Terracina?

  Hotell i Terracina er billigst i November. Romprisen kan være hele 33 % billigere enn de travleste månedene.

 • Hvilken dag er den billigste i Terracina?

  lørdag er den billigste dagen for hotellrom i Terracina. tirsdag er den dyreste dagen.

 • Hvor mye koster et hostell i Terracina?

  Hosteller i Terracina (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 597 kr per person, per natt. Dette er 301 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Terracina.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Terracina?

  En gjennomsnittstemperatur på 9 °C og forventet nedbørsmengde på 55 mm gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Terracina.momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Terracina