Hoteller i Antibes, Frankrike

Finn tilbud på 154 hoteller i Antibes, Frankrike

Antibes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), Frankrike
1. des. — 2. des.2
lø. 2.12.
on. 6.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Antibes

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Antibes
Pris
kr297
kr3158
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Antibes


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Antibes

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Antibes
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
55 %forventet prisnedgang
53 %forventet prisøkning

Pris

679 kr–3 218 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 032 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 891 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Antibes på er: 1-2 stjerne, 63 dag før. 3 stjerne, 42 dag før. 4-5 stjerne, 19 dag før.

1-2 stjerne

585 kr–2 734 kr

3 stjerne

383 kr–2 372 kr

4-5 stjerne

787 kr–4 425 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Antibes

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Antibes

Laveste hotellpris

457 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Belles Rives

Hoteller i nærheten av flyplassen

6673
Den rimeligste prisen for et rom i Antibes funnet siste 7 dager er 457 kr/natten. Denne prisen fås hos Appart'City Classic Antibes.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Belles Rives, det mest populære 5-stjerners hotellet i Antibes(8,5/10 rating - basert på 316 anmeldelser).
Det er er 6 673 hoteller i Antibes i nærheten av Marseille. Chambre d'hôtes Escale Villa med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.

Antibes reisetips

Hva koster det for hotell i Antibes?

Du kan bestille hotell i Antibes som koster fra ca. 400-7500 NOK for en natt. Du må som regel betale ekstra for tjenester som tidlig innsjekk, men enkelte av hotellene har gode tilbud som frokost inkludert og rabatterte priser. Du søker deg enkelt frem til egnet overnatting med ønskede fasiliteter på momondo, enten du vil bestille luksus- eller budsjettferie.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Antibes?

Sommeren er ganske varm i Antibes, og mange strømmer til strandbyen for å bade og nyte det herlige været. Jazzfestivalen i juli er svært populær. Du kan også besøke byen om våren og høsten. Temperaturen er ganske bra, og du slipper unna det største turistrushet.

Kan man reise til Antibes på budsjett?

Ja, du kan fint reise til byen på budsjett. Du kan bestille billige, men bra hotell i Antibes, samtidig som det ikke koster noe å bade på strendene. Bruk dagen på å nyte den herlige stemningen i gamlebyen. Bestiller du overnatting med kjøkkenfasiliteter, kan du spise en nydelig middag med råvarer fra matmarkedet ute på balkongen.

Må man ha med adapter til Antibes?

Nei, du trenger ikke det.

Hvor mye bør man gi i tips i Antibes?

Det er ikke vanlig å tipse i barer, men du kan godt gi ca. 10 % på restauranter.

Er det trygt å reise til Antibes?

Ja, Antibes regnes som en trygg by. Du bør ta normale forhåndsregler som du ellers gjør på ferier, f.eks. passe godt på lommeboken din.


Hvor mye koster et hotell i Antibes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Antibes med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 1 007 kr

Gjennomsnittlig 1 008 kr

Dyrest 1 008 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Antibes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Antibes

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Antibes

Disse hotellene i Antibes har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Antibes

Velkommen til Antibes, byen langs den franske rivieraen som er kjent for sin labyrintlignende gamleby og luksuriøse yachter. De fleste reisende som liker å bo tett på severdigheter, strender og restauranter bør bestille hotell i Antibes som ligger enten i nærheten av Provençal Marked eller ved stranden. Da har dere alt i gåavstand. Backpackere som er på jakt etter budsjettvennlige, billige hotell i Antibes bør også ta en titt på tilbudet i gamlebyen.

Det ligger et par flotte strender sør for gamlebyen, Plage du Ponteil & Plage de la Salis. Par bør vurdere å booke hotell i dette rolige, luksuriøse området. Standarden er bra, dere bor tett på sentrum og det finnes mange fine restauranter langs strandpromenaden og havnen. Det finnes også mange flotte strandhotell strødd mellom Antibes og nabobyen Juan-les-Pins, både romantiske hotell og barnevennlig overnatting med store familierom. Konferansehotell finner du spredt rundt i byen. Det er også mulig å bestille dyrevennlig overnatting i Antibes, men du må være obs på at du bør sende en forespørsel i forkant for å dobbeltsjekke at dyr er tillatt på hotellet.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Antibes

De gamle kvartalene utgjør utvilsomt en stor del av sjarmen med Antibes. Det anbefales å sette av en dag til å utforske de labyrintlignende gatene. Begynn ferden din ved Rue James Close. De trange smugene har en helt særegen atmosfære og er stort sett alltid fulle av liv. Du kan avslutte sightseeingen med et besøk til Chateau Grimaldi ved havnen, hvor du finner en spennende samling av Picassos malerier. Du bør vende tilbake til gamlebyen for å nyte god mat og drikke når kvelden senker seg.

Du kan fint ta med barna til Antibes for å nyte lange, herlige dager på strendene med bading og masse iskrem. Her får dere se alt det som Den franske riviera er så kjent for, og fra strandpromenadene kan dere nyte utsikten over luksuriøse yachter, vakre strender og glitrende hav. Området yrer av liv, og du kan slå deg løs med tennis, golf og vannsport skulle du trenge å bevege litt på deg.


Informasjon om opphold i Antibes

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Antibes

Hvor mye koster et hotell i Antibes?

Et hotellrom i Antibes vil normalt koste deg 2 815 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Antibes?

Hoteller i Antibes er vanligvis billigst i Januar. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 55 % i denne perioden.

Hvilken dag er den billigste i Antibes?

Prisen på hotellrom i Antibes vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og torsdag minst gunstige.

Hvor mye koster et luksushotell i Antibes?

5 759 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Antibes. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Antibes er 2 815 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 69% % for å bo på et luksushotell.

Har Antibes ferieboliger?

Det er 2 484 ferieboliger i Antibes, hvor Apartment In Old Antibes 100m From The Sea er den mest populære blant momondo-brukere. Finn tilbud på ferieboliger i Antibes.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Antibes fra hoteller?

Det er 2 965 tilbydere fra Antibes hoteller fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Antibes fra hoteller sist?

Pris for Antibes fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Antibes

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Antibes

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Antibes gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Antibes med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Antibes hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Antibes?

Du kan finne et flott sted å bo i Antibes ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Antibes på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.