Hoteller i Cannes, Frankrike

Finn tilbud på 638 hoteller i Cannes, Frankrike

Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), Frankrike
25. nov. — 26. nov.2
sø. 26.11.
to. 30.11.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Cannes

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Cannes
Pris
kr407
kr3433
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Cannes


Hoteller i populære bydeler i Cannes

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Cannes, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Cannes

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Cannes
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
56 %forventet prisnedgang
54 %forventet prisøkning

Pris

1 283 kr–6 263 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 397 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 555 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Cannes på er: 1-2 stjerne, 82 dag før. 3 stjerne, 72 dag før. 4-5 stjerne, 85 dag før.

1-2 stjerne

654 kr–2 467 kr

3 stjerne

515 kr–9 643 kr

4-5 stjerne

740 kr–7 605 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Cannes

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Cannes

Laveste hotellpris

408 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hôtel Barrière Le Majestic Cannes

Hoteller i nærheten av flyplassen

6673
Den rimeligste prisen for et rom i Cannes funnet siste 7 dager er 408 kr/natten. Denne prisen fås hos Residhotel Cannes Festival, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hôtel Barrière Le Majestic Cannes, det mest populære 5-stjerners hotellet i Cannes(8,6/10 rating - basert på 1 437 anmeldelser).
Det er er 6 673 hoteller i Cannes i nærheten av Marseille. Chambre d'hôtes Escale Villa med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.

Cannes reisetips

Hvordan bor man billig i Cannes?

Leter du etter billig hotell i Cannes kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell og dette koster fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 40 (ca 400 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt EUR 50 (ca 500 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på 3-stjerners hotell i Cannes med svømmebasseng så koster dette fra omtrent EUR 60 (ca 600 NOK) per natt.

Hvordan kommer man seg rundt i Cannes?

Det er som regel både raskt og praktisk å gå når du er i Cannes. Mange av hotellene ligger sentralt i forhold til både by og strand, og med en gåtur får du muligheten til å ta inn byens vakre inntrykk. Det går også en rekke busser i byen og disse går også ut til nabolag slik som La Bocca, Le Cannet og Mandelieu-La Napoule. Bussene går omtrent hvert 15. minutt, og en billett koster fra ca EUR 1,5 (ca 15 NOK). Det er også lett å få tak i taxi. Du kan vinke de inn fra gaten, eller gå til dedikerte taxi-holdeplasser.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Cannes?

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Cannes, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Cannes?

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Cannes på nett. Det er heller vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd, under bestillingen.

Hvor trygt er det i Cannes?

Cannes er en trygg by der det er mange besøkende hvert år. Uansett bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder.

Behøver man en adapter i Cannes?

Du trenger ikke adapter når du reiser til Cannes, fordi de har samme stikkontakt som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Cannes?

Det er vanlig å tipse omtrent 10 til 20 prosent etter du har spist på restaurant. Ofte er noe tips allerede lagt inn i regningen, men da står dette på menyen. I taxi kan du runde opp beløpet, og på hotell kan du gi en euro (ca 10 NOK) per koffert dersom du får de båret til rommet.


Hvor mye koster et hotell i Cannes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Cannes med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Cannes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Cannes

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Cannes

Disse hotellene i Cannes har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Cannes

Cannes ligger på den franske Riviera, sør i Frankrike, og er en vakker by som ligger rett ved havet. Byen er kanskje mest kjent for den årlige filmfestivalen som avholdes her. Da trekkes internasjonale stjerner hit fra hele verden. Festivalen holdes som regel i mai, så det kan lønne seg å lete etter hotell i Cannes før eller etter festivalen holdes.

Reiser du til Cannes med små barn, er det lurt å velge et hotell nære stranden. Da har dere kort vei til strandlek og bading, og kan nyte av livet på den franske Riviera. Du finner over syv kilometer med sandstrand her. Velg for eksempel et hotell i Cannes i nærheten av Porto Canto, La Coisette eller Boulevard de Midi.

Reiser du med kjæresten og vil ha et romantisk opphold i Cannes, finnes det mange hoteller som oser av luksus og er nære både strand og by. La Croisette er stedet der du finner de aller fineste hotellene i Cannes, men dere kan også finne en rekke lekre og romantiske hoteller i bakgatene innover i byen og vestover i Cannes. Her velger dere om dere helst vil bo rett på stranden, eller om dere vil velge et hotell som ligger litt innover i byen der det er koselige smågater og vakker arkitektur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Cannes

Cannes er en vakker by på kysten av Frankrike, i området kalt Cote d’azur. Her finner du over syv kilometer med hvite sandstrender, både private og offentlige. De flotte hotellene holder gjerne til ved de private strendene, og her er det servering både på stranden og beachklubber. De offentlige strendene er mer populære blant de lokale, og du kan dermed ha et litt rimeligere strandbesøk der. I tillegg til strand og hav, er det også en rekke severdigheter i byen som gjør Cannes helt spesiell. Gamlebyen heter Le Suquet og har smale, koselige gater der du finner gode restauranter som serverer tradisjonell, fransk mat og sjømat. I tillegg er dette et bra område for suvenirshopping. Hvis du vil se mer av franske mattradisjoner og råvarene deres, kan du dra til Marché Forville. Du bør også gå forbi og ta et bilde foran Palais des Festivals, som er her alle de kjente filmstjernene samles for å delta på festivalen hvert år. Du kommer heller ikke unna luksusyachtene når du er i denne byen, og disse kan du se ved kaia Vieux Port som ligger i gåavstand fra Palais des Festivals.

Cannes har lange, vakre strender, så du kan tilbringe dagene dine utendørs under ferien. I tillegg er det anbefalt å ta en båttur, for å oppleve det vakre, blå havet. I tillegg er det en rekke små grønne parker og hager i byen. Dette er blant annet Square Verdun som ligger like ved Plage de la Croisette, der mange av byens hoteller ligger.

Følg stjernenes fotspor og reis på en fantastisk ferie til Cannes på den franske Riviera.


Informasjon om opphold i Cannes

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Cannes

Hvor mye koster et hotell i Cannes?

Et hotellrom i Cannes vil normalt koste deg 3 665 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Cannes?

Hotell i Cannes er billigst i september. Romprisen kan være hele 56 % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Cannes?

Prisen på hotellrom i Cannes vil variere fra dag til dag, men generelt er mandag den gunstigste dagen, og onsdag minst gunstige.

Hvor i Cannes bør jeg bo?

La Bocca, Le Suquet, Prado République og Carnot i Cannes er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i November basert på været i Cannes?

En gjennomsnittstemperatur på 12 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør November til en flott måned å utforske området omkring Cannes. Et fint sted å ta turen til i nærheten av Cannes i November, er Mont Ventoux.

Har Cannes ferieboliger?

Cannes by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 7 453 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Air-conditioned furnished studio near the beaches and all amenities for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iCannes. Søk etter tilbud på ferieboliger i Cannes.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Cannes fra hoteller?

Det er 8 210 tilbydere fra Cannes hoteller fra og med november 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Cannes fra hoteller sist?

Priser for Cannes fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Cannes

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Cannes

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Cannes gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Cannes med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Cannes hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Cannes?

momondo finner et flott sted å bo i Cannes ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


En enklere måte å administrere reisen til Cannes på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.