Hoteller i Cannes, Frankrike

Finn tilbud på 681 hoteller i Cannes, Frankrike

Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), Frankrike
16. aug. — 17. aug.2
on. 17.8.
sø. 21.8.

De beste hotellene i Cannes

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Cannes
Pris
kr382
kr2668
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Cannes

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Cannes

Pris

801 kr–3 982 kr

BILLIGSTE BYDEL I CANNESLa Bocca55 % billigereHoteller i La Bocca er de billigste i Cannes med en gjennomsnittspris på kun 801 kr per natt
DYRESTE BYDEL I CANNESPointe Croisette55 % dyrerePointe Croisette har de dyreste hotellene i Cannes med rom med en gjennomsnittspris på 3 982 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I CANNESCentre Ville79 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centre Ville enn noen andre land i Cannes

Ting å gjøre i Cannes


Hoteller i populære bydeler i Cannes

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Cannes, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Cannes

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Cannes
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
66 %forventet prisnedgang
38 %forventet prisøkning

Pris

569 kr–2 682 kr

Dyreste ukedagsøndager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
99 854 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
12 945 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Cannes

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Cannes

Laveste hotellpris

315 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

JW Marriott Cannes

Hoteller i nærheten av flyplassen

2458
Den rimeligste prisen for et rom i Cannes funnet siste 7 dager er 315 kr/natten. Denne prisen fås hos Ruc Hôtel Cannes, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos JW Marriott Cannes, det mest populære 5-stjerners hotellet i Cannes(7,9/10 rating - basert på 136 anmeldelser).
Det er er 2 458 hoteller i Cannes i nærheten av Nice Côte d'Azur. A charming corner on the Promenade des Anglais med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Cannes reisetips

Leter du etter billig hotell i Cannes kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det billigste alternativet er hostell og dette koster fra omtrent EUR 30 (ca 300 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra rundt EUR 40 (ca 400 NOK) per natt. 3-stjerners hoteller finner du fra rundt EUR 50 (ca 500 NOK) per natt. Dersom du helst vil bo på 3-stjerners hotell i Cannes med svømmebasseng så koster dette fra omtrent EUR 60 (ca 600 NOK) per natt.

Det er som regel både raskt og praktisk å gå når du er i Cannes. Mange av hotellene ligger sentralt i forhold til både by og strand, og med en gåtur får du muligheten til å ta inn byens vakre inntrykk. Det går også en rekke busser i byen og disse går også ut til nabolag slik som La Bocca, Le Cannet og Mandelieu-La Napoule. Bussene går omtrent hvert 15. minutt, og en billett koster fra ca EUR 1,5 (ca 15 NOK). Det er også lett å få tak i taxi. Du kan vinke de inn fra gaten, eller gå til dedikerte taxi-holdeplasser.

Det er ingen spesifikk aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Cannes, men det kan være 18-årsgrense ved enkelte hoteller.

Det er ikke vanlig å betale depositum når du bestiller hotell i Cannes på nett. Det er heller vanlig å betale for hele oppholdet på forhånd, under bestillingen.

Cannes er en trygg by der det er mange besøkende hvert år. Uansett bør du passe godt på tingene dine i folksomme områder.

Du trenger ikke adapter når du reiser til Cannes, fordi de har samme stikkontakt som i Norge.

Det er vanlig å tipse omtrent 10 til 20 prosent etter du har spist på restaurant. Ofte er noe tips allerede lagt inn i regningen, men da står dette på menyen. I taxi kan du runde opp beløpet, og på hotell kan du gi en euro (ca 10 NOK) per koffert dersom du får de båret til rommet.


Hvor mye koster et hotell i Cannes per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Cannes med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 838 kr

Gjennomsnittlig 1 483 kr

Dyrest 2 126 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Cannes

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Cannes

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Cannes

Disse hotellene i Cannes har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Cannes

Cannes ligger på den franske Riviera, sør i Frankrike, og er en vakker by som ligger rett ved havet. Byen er kanskje mest kjent for den årlige filmfestivalen som avholdes her. Da trekkes internasjonale stjerner hit fra hele verden. Festivalen holdes som regel i mai, så det kan lønne seg å lete etter hotell i Cannes før eller etter festivalen holdes.

Reiser du til Cannes med små barn, er det lurt å velge et hotell nære stranden. Da har dere kort vei til strandlek og bading, og kan nyte av livet på den franske Riviera. Du finner over syv kilometer med sandstrand her. Velg for eksempel et hotell i Cannes i nærheten av Porto Canto, La Coisette eller Boulevard de Midi.

Reiser du med kjæresten og vil ha et romantisk opphold i Cannes, finnes det mange hoteller som oser av luksus og er nære både strand og by. La Croisette er stedet der du finner de aller fineste hotellene i Cannes, men dere kan også finne en rekke lekre og romantiske hoteller i bakgatene innover i byen og vestover i Cannes. Her velger dere om dere helst vil bo rett på stranden, eller om dere vil velge et hotell som ligger litt innover i byen der det er koselige smågater og vakker arkitektur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Cannes

Cannes er en vakker by på kysten av Frankrike, i området kalt Cote d’azur. Her finner du over syv kilometer med hvite sandstrender, både private og offentlige. De flotte hotellene holder gjerne til ved de private strendene, og her er det servering både på stranden og beachklubber. De offentlige strendene er mer populære blant de lokale, og du kan dermed ha et litt rimeligere strandbesøk der. I tillegg til strand og hav, er det også en rekke severdigheter i byen som gjør Cannes helt spesiell. Gamlebyen heter Le Suquet og har smale, koselige gater der du finner gode restauranter som serverer tradisjonell, fransk mat og sjømat. I tillegg er dette et bra område for suvenirshopping. Hvis du vil se mer av franske mattradisjoner og råvarene deres, kan du dra til Marché Forville. Du bør også gå forbi og ta et bilde foran Palais des Festivals, som er her alle de kjente filmstjernene samles for å delta på festivalen hvert år. Du kommer heller ikke unna luksusyachtene når du er i denne byen, og disse kan du se ved kaia Vieux Port som ligger i gåavstand fra Palais des Festivals.

Cannes har lange, vakre strender, så du kan tilbringe dagene dine utendørs under ferien. I tillegg er det anbefalt å ta en båttur, for å oppleve det vakre, blå havet. I tillegg er det en rekke små grønne parker og hager i byen. Dette er blant annet Square Verdun som ligger like ved Plage de la Croisette, der mange av byens hoteller ligger.

Følg stjernenes fotspor og reis på en fantastisk ferie til Cannes på den franske Riviera.


Informasjon om opphold i Cannes

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Cannes

Et hotellrom i Cannes vil normalt koste deg 1 132 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hotell i Cannes er billigst i februar. Romprisen kan være hele 66 % billigere enn de travleste månedene.

Prisen på hotellrom i Cannes vil variere fra dag til dag, men generelt er torsdag den gunstigste dagen, og lørdag minst gunstige.

Hosteller og hoteller i Cannes med 2 stjerner eller færre koster omkring 617 kr for en seng per person. Dette blir omkring 514 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Cannes.

La Bocca, Le Suquet, Carnot og La Croix des Gardes i Cannes er bydeler som er populære å bo i.

Temperaturene i Cannes ligger vanligvis på ca. 23 °C i løpet av august, og det er liten sjanse for regn. Dette gjør august til det perfekte tidspunktet å tilbringe tid utendørs ved en populær attraksjon i området som Juan-les-Pins Beach.

Cannes by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 182 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Résidence Montaigne - Luxurious - 350m Palais - Lra Cannes for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iCannes. Søk etter tilbud på ferieboliger i Cannes.


momondos favoritthoteller i Cannes

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Cannes
Hotel Plm

Hotel Plm

3 Rue Hoche, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

7,4
507 kr
La Villa Cannes Croisette

La Villa Cannes Croisette

8 Traverse Alexandre Iii, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

8,6
1 023 kr
Résidence Gambetta

Résidence Gambetta

Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), Frankrike

6,6
411 kr
La Villa Tosca

La Villa Tosca

11 Rue Hoche, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

7,9
554 kr
Hôtel le Florian

Hôtel le Florian

8 Rue Du Commandant Andre, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

8,3
583 kr
Hôtel des Orangers

Hôtel des Orangers

1 Rue Des Orangers, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

8,2
755 kr
ibis budget Cannes Centre-Ville

ibis budget Cannes Centre-Ville

3 Rue Mozart, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

7,5
583 kr
Chanteclair

Chanteclair

12 rue Forville, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

7,8
449 kr
Hotel Schtak

Hotel Schtak

55 Rue D'Antibes, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

7,5
641 kr
Residhotel Les Coralynes

Residhotel Les Coralynes

3 Traverse de la Colline, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

7,3
507 kr
Hotel Cannes Croisette

Hotel Cannes Croisette

31 Rue Bivouac Napoleon, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

7,0
736 kr
Hôtel Aéroport Cannes Mandelieu

Hôtel Aéroport Cannes Mandelieu

245 Avenue Francis Tonner, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

6,5
583 kr
Hotel De Provence

Hotel De Provence

9 Rue Moliere, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

9,2
918 kr
Hotel Victoria

Hotel Victoria

Rond Point Duboys D'Angers, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

8,5
1 491 kr
Hotel Esperanto

Hotel Esperanto

26 Avenue de Lattre de Tassigny, Cannes, Alpes-Maritimes (Zee-Alpen), France

8,5
497 kr

Start planleggingen av reisen til Cannes


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Cannes med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Cannes hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

momondo finner et flott sted å bo i Cannes ved å la deg filtrere og avgrense søket. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.