Hoteller i Bordeaux, Frankrike

Finn tilbud på 285 hoteller i Bordeaux, Frankrike

Bordeaux, Gironde, Frankrike
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Bordeaux

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bordeaux
Pris
kr294
kr1450
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Bordeaux

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Bordeaux

Pris

583 kr–1 451 kr

BILLIGSTE BYDEL I BORDEAUXLa Bastide41 % billigereHoteller i La Bastide er de billigste i Bordeaux med en gjennomsnittspris på kun 583 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BORDEAUXCentre Ville32 % dyrereCentre Ville har de dyreste hotellene i Bordeaux med rom med en gjennomsnittspris på 1 451 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BORDEAUXCentre Ville53 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centre Ville enn noen andre land i Bordeaux

Ting å gjøre i Bordeaux


Hoteller i populære bydeler i Bordeaux

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Bordeaux, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bordeaux

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bordeaux
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
49 %forventet prisnedgang
41 %forventet prisøkning

Pris

586 kr–1 956 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 172 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
779 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bordeaux på er: 4-5 stjerne, 20 dag før.

1-2 stjerne

567 kr–683 kr

3 stjerne

819 kr–882 kr

4-5 stjerne

1 355 kr–1 502 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bordeaux

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bordeaux

Laveste hotellpris

294 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

InterContinental Bordeaux - Le Grand Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

2552
Den rimeligste prisen for et rom i Bordeaux funnet siste 7 dager er 294 kr/natten. Denne prisen fås hos Eklo Bordeaux Centre Bastide, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos InterContinental Bordeaux - Le Grand Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bordeaux(8,6/10 rating - basert på 1 081 anmeldelser).
Det er er 2 552 hoteller i Bordeaux i nærheten av Bordeaux. Sheraton Bordeaux Airport med kortest avstand på 1,8 km fra denne flyplassen.

Bordeaux reisetips

Du finner overnatting i Bordeaux i alle prisklasser, fra omkring 600-1500 NOK per natt.

Høysesongen i Bordeaux er i juni og august, og da er byen full av både franskmenn og andre europeere. Dersom du ønsker mindre turister og lavere priser, kan du gjerne besøke byen om våren eller høsten. Vær likevel oppmerksom på at i september starter høstingen på vingårdene, og mange tillater ikke besøkende i denne perioden.


Hvor mye koster et hotell i Bordeaux per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bordeaux med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 182 kr

Gjennomsnittlig 1 251 kr

Dyrest 1 369 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bordeaux

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bordeaux

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bordeaux

Disse hotellene i Bordeaux har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bordeaux

Før du skal velge et hotell i Bordeaux, bør du undersøke litt på forhånd for å være sikker på at du velger det området som er best for deg. De som ønsker å bo på et hotell i Bordeaux sin mest elegante bydel, bør vurdere det gylne triangel. Her ligger de fleste av de viktigste severdighetene og luksusbutikkene, og det er enkelt å komme seg rundt til byens andre distrikter. Uansett om du velger å bo på et fem-stjerners hotell eller et boutiquehotell, vil du garantert føle deg som kongelig, og distriktet er perfekt for både familier og par som vil utforske bysentrum. De som ønsker å oppleve den multikulturelle siden av Bordeaux, bør bo i Saint-Michel, rett sør for det historiske sentrum. Her finner du loppemarkeder og matmarkeder, i tillegg til et livlig natteliv påvirket av nordafrikansk kultur. Dette området er perfekt for backpackere, og det er enkelt å finne billig overnatting her. For par eller andre som ønsker en roligere ferie, er Lac-distriktet ideelt. Området er dominert av en idyllisk innsjø omringet av et vakkert landskap, og tilbyr mange naturaktiviteter både på vann og på land.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bordeaux

Bordeaux er kanskje mest kjent som et mekka for vinelskere, men den vakre og kompakte byen har mer å by på enn bare vin. Her finner du mange flotte restauranter, barer og kafeer, og i tillegg over 20 museer. Det mest kjente museet er det interaktive vinmuseet La Cité du Vin, som åpnet i 2016. Dette er drømmemuseet for vinentusiaster, og en opplevelse som utfordrer alle sansene dine. Et besøk her ender opp med en vinsmaking i toppetasjen med panoramautsikt over Bordeaux. Du finner også et naturhistorisk museum, et museum for moderne kunst, et maritimt museum og et vitenskapelig museum i byen. Dersom du foretrekker whisky overfor vin, kan du ta turen innom byens eneste whiskydestilleri, eller byens første ølbryggeri, dersom du elsker øl. For en avslappende dag i solen kan du ta deg en piknik i Jardin Public, eller gå innom butikkene i Europas lengste bilfrie handlegate, den 1,2 kilometer lange Rue Saint Catherine. For vinelskere er det et must å utforske noen av de fantastiske vingårdene som ligger i det berømte Bordeaux-distriktet.


Informasjon om opphold i Bordeaux

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bordeaux

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 044 kr per natt ved bestilling av hotell i Bordeaux. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Hoteller i Bordeaux har laveste priser i mai. Prisen du må ut med kan være 50 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.


momondos favoritthoteller i Bordeaux

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bordeaux