Hoteller i Bordeaux, Frankrike

Finn tilbud på 272 hoteller i Bordeaux, Frankrike

Bordeaux, Gironde, Frankrike
1. des. — 2. des.2
lø. 2.12.
on. 6.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Bordeaux

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bordeaux
Pris
kr276
kr3287
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Bordeaux


Hoteller i populære bydeler i Bordeaux

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Bordeaux, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bordeaux

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bordeaux
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
47 %forventet prisnedgang
24 %forventet prisøkning

Pris

559 kr–1 370 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
699 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 928 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bordeaux på er: 1-2 stjerne, 74 dag før. 3 stjerne, 85 dag før. 4-5 stjerne, 46 dag før.

1-2 stjerne

426 kr–1 149 kr

3 stjerne

734 kr–2 840 kr

4-5 stjerne

649 kr–5 595 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bordeaux

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bordeaux

Laveste hotellpris

277 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

InterContinental Bordeaux - Le Grand Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

2909
Den rimeligste prisen for et rom i Bordeaux funnet siste 7 dager er 277 kr/natten. Denne prisen fås hos Eklo Bordeaux Centre Bastide, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos InterContinental Bordeaux - Le Grand Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bordeaux(8,6/10 rating - basert på 1 170 anmeldelser).
Det er er 2 909 hoteller i Bordeaux i nærheten av Bordeaux. Sheraton Bordeaux Airport med kortest avstand på 1,6 km fra denne flyplassen.

Bordeaux reisetips

Hva koster det for hotell i Bordeaux?

Du finner overnatting i Bordeaux i alle prisklasser, fra omkring 600-1500 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Bordeaux?

Høysesongen i Bordeaux er i juni og august, og da er byen full av både franskmenn og andre europeere. Dersom du ønsker mindre turister og lavere priser, kan du gjerne besøke byen om våren eller høsten. Vær likevel oppmerksom på at i september starter høstingen på vingårdene, og mange tillater ikke besøkende i denne perioden.

Kan man reise til Bordeaux på budsjett?

Dersom du reiser til Bordeaux på budsjett, kan det være en god idé å bruke litt tid på planlegging før du reiser. Finn et billig hotell i Bordeaux, eller finn et enda rimelige hostel eller B&B. Spis på lokale restauranter utenfor turistområdene, og velg opplevelser som er gratis. Sist men ikke minst, utnytt kollektivtransportsystemet i byen eller lei en sykkel, og unngå dyre taxiturer.

Må man ha med adapter til Bordeaux?

Du trenger ikke å ha med adapter til Bordeaux, og kan bruke elektrisk utstyr som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Bordeaux?

En serviceavgift er ofte inkludert i regningen på restauranter, hvis ikke er det vanlig å gi 10 % i tips. Du kan gjerne runde opp til nærmeste euro i taxier, og gi litt tips til stuepiken og pikkoloen.

Er det trygt å reise til Bordeaux?

Frankrike regnes generelt som en trygg turistdestinasjon, og er et velorganisert land som det er lett å ferdes i. Imidlertid bør man alltid følge anvisninger som gis fra lokale myndigheter, samt følge med på mediebildet.


Hvor mye koster et hotell i Bordeaux per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bordeaux med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 796 kr

Gjennomsnittlig 1 034 kr

Dyrest 1 272 kr

Finn hoteller med 3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bordeaux

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bordeaux

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bordeaux

Disse hotellene i Bordeaux har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bordeaux

Før du skal velge et hotell i Bordeaux, bør du undersøke litt på forhånd for å være sikker på at du velger det området som er best for deg. De som ønsker å bo på et hotell i Bordeaux sin mest elegante bydel, bør vurdere det gylne triangel. Her ligger de fleste av de viktigste severdighetene og luksusbutikkene, og det er enkelt å komme seg rundt til byens andre distrikter. Uansett om du velger å bo på et fem-stjerners hotell eller et boutiquehotell, vil du garantert føle deg som kongelig, og distriktet er perfekt for både familier og par som vil utforske bysentrum. De som ønsker å oppleve den multikulturelle siden av Bordeaux, bør bo i Saint-Michel, rett sør for det historiske sentrum. Her finner du loppemarkeder og matmarkeder, i tillegg til et livlig natteliv påvirket av nordafrikansk kultur. Dette området er perfekt for backpackere, og det er enkelt å finne billig overnatting her. For par eller andre som ønsker en roligere ferie, er Lac-distriktet ideelt. Området er dominert av en idyllisk innsjø omringet av et vakkert landskap, og tilbyr mange naturaktiviteter både på vann og på land.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bordeaux

Bordeaux er kanskje mest kjent som et mekka for vinelskere, men den vakre og kompakte byen har mer å by på enn bare vin. Her finner du mange flotte restauranter, barer og kafeer, og i tillegg over 20 museer. Det mest kjente museet er det interaktive vinmuseet La Cité du Vin, som åpnet i 2016. Dette er drømmemuseet for vinentusiaster, og en opplevelse som utfordrer alle sansene dine. Et besøk her ender opp med en vinsmaking i toppetasjen med panoramautsikt over Bordeaux. Du finner også et naturhistorisk museum, et museum for moderne kunst, et maritimt museum og et vitenskapelig museum i byen. Dersom du foretrekker whisky overfor vin, kan du ta turen innom byens eneste whiskydestilleri, eller byens første ølbryggeri, dersom du elsker øl. For en avslappende dag i solen kan du ta deg en piknik i Jardin Public, eller gå innom butikkene i Europas lengste bilfrie handlegate, den 1,2 kilometer lange Rue Saint Catherine. For vinelskere er det et must å utforske noen av de fantastiske vingårdene som ligger i det berømte Bordeaux-distriktet.


Informasjon om opphold i Bordeaux

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bordeaux

Hvor mye koster et hotell i Bordeaux?

I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 148 kr per natt ved bestilling av hotell i Bordeaux. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

Når lønner det seg å bestille hotell i Bordeaux?

Hoteller i Bordeaux har laveste priser i mai. Prisen du må ut med kan være 47 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Bordeaux?

onsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Bordeaux. Den høyeste prisen bruker å være på tirsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Bordeaux?

3 124 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Bordeaux. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Bordeaux er 1 148 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 68% % for å bo på et luksushotell.

Hvor i Bordeaux bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Centre Ville, Gare Saint Jean, Chartrons og Bordeaux Maritime når de skal reise til Bordeaux.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Bordeaux?

En gjennomsnittstemperatur på 7 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (80 mm) gjør Desember til en flott måned å utforske området omkring Bordeaux.

Har Bordeaux ferieboliger?

Ja, Bordeaux har 2 177 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Bordeaux, er Gironde style house bordering the river det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bordeaux.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bordeaux fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 1 678 tilbydere å velge mellom fra Bordeaux hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bordeaux fra hoteller sist?

Priser for Bordeaux fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Bordeaux

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bordeaux

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Bordeaux gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Bordeaux. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Bordeaux?

Du kan finne et flott sted å bo i Bordeaux ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Bordeaux på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.