Hoteller i Hauts-de-France

Finn tilbud på 1 354 hoteller i Hauts-de-France

Hauts-de-France
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

De beste hotellene i Hauts-de-France

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hauts-de-France
Pris
kr388
kr3172
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Hauts-de-France

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Hauts-de-France

Pris

599 kr–1 614 kr

BILLIGSTE BY I HAUTS-DE-FRANCEBeauvais30 % billigereHoteller i Beauvais er de billigste i Hauts-de-France med en gjennomsnittspris på kun 599 kr per natt
DYRESTE BY I HAUTS-DE-FRANCEChantilly47 % dyrereChantilly har de dyreste hotellene i Hauts-de-France med rom med en gjennomsnittspris på 1 614 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I HAUTS-DE-FRANCELille76 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Lille enn noen annen by i Hauts-de-France

Ting å gjøre i Hauts-de-France


Hoteller i populære byer i Hauts-de-France

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Hauts-de-France, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hauts-de-France

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hauts-de-France
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
49 %forventet prisnedgang
65 %forventet prisøkning

Pris

749 kr–4 180 kr

Billigste ukedagtorsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
749 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 947 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Hvor mye koster et hotell i Hauts-de-France per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hauts-de-France med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hauts-de-France

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hauts-de-France

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hauts-de-France

Disse hotellene i Hauts-de-France har de beste prisene basert på vurderingene deres

Nyttig informasjon om hoteller i Hauts-de-France

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hauts-de-France

Laveste hotellpris

389 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Château Hôtel Mont Royal Chantilly

Hoteller i nærheten av flyplassen

2010
Den rimeligste prisen for et rom i Hauts-de-France funnet siste 7 dager er 389 kr/natten. Denne prisen fås hos Dans grand appart de 113m2 proche Paris.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Château Hôtel Mont Royal Chantilly, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hauts-de-France(8,8/10 rating - basert på 492 anmeldelser).
Det er er 2 010 hoteller i Hauts-de-France i nærheten av Lille Lesquin. ibis Styles Lille Aéroport med kortest avstand på 1,7 km fra denne flyplassen.

Informasjon om opphold i Hauts-de-France

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hauts-de-France

Hvilke er de beste områdene i Hauts de France å besøke for å se kunst og underholdning?

Hoteller i Hauts de France vil gi deg muligheten til å se denne vakre delen av landet fra en komfortabel base. Hvis du ønsker en tur som inkluderer god kunst og kultur, bør du vurdere å bo i Lille, regionens hovedstad og kultursenter. Byen dateres tilbake til det 17. århundre, og mye av den opprinnelige arkitekturen er fortsatt intakt. Book deg inn på et av de utmerkede hotellene i Hauts de France for å besøke det imponerende Palais des Beaux-Arts des Lille, og se kunstverk som er mange hundre år gamle. Hvis du besøker stedet i mars, kan du få med deg International Series Mania Festival, som profilerer mer enn 60 internasjonale kunstnere. Lille har et yrende natteliv med mange arenaer som Le Dandy eller Fifi's Wine Bar, hvor du kan ta et lett måltid og en cocktail. Musikkelskere bør besøke Le Nouveau Siecle med sine vanlige symfoniorkesterforestillinger eller utforske Fringe teater på Le Prato Theatre. Det er noe for alle i denne bemerkelsesverdige byen. Bestill billige hoteller i Hauts de France som Mercure Lille Centre Grand Place i hjertet av det historiske sentrum for å være der det skjer.

Hvilke byer i Hauts-de-France er det best å spise i?

Oppdag billige hoteller i Hauts de France og finn ut hvorfor regionen har blitt oppført som den europeiske regionen av gastronomi i et land som har UNESCO-listet mat. Du vil ha mange valg når du prøver å finne den beste maten i Hauts de France. Besøk den sjarmerende landsbyen Cassel og stopp på La Maison Commune de Boeschèpe for deilig fransk mat eller Calibou & Co, hvor du kan nyte nydelige, tykke supper og deilige smørbrød mens du ser gjennom bruktbøkene i restauranten. Nyt lokal brygg på mange av estaminettene, som er små kafeer i regionen. Brygg er en kunst i regionen, og søket etter det beste lokalproduserte ølet kan ta deg med på mange morsomme turer rundt i området. Når du leter etter et sted å bo i Cassel, vil du finne et bredt utvalg av leiligheter, sjarmerende hytter og hoteller tilgjengelig. Vurder Hôtel Fleur De Lys som en flott base for et eventyr i Cassel.

Hvilke populære byer i Hauts de France er de beste å bo i?

Har du ikke bestemt deg for et hotell i Hauts de France ennå? Lille og Roubaix er kjent som to av de mer populære byene i regionen Hauts de France, men andre områder tilbyr et like interessant opphold. Blant de mange middelalderbyene og små landsbyene i Hauts de France er Amiens, også kjent som «Nordens Venezia» på grunn av kanalene og de flytende hagene. Amiens er et flott sted å nyte turer, kafeer ved kanalene, bistroer og gammel arkitektur, og har mange inspirerende severdigheter. Sjekk ut Amiens World Heritage cathedral full av fantastisk renessanse og gotisk kunst. Se gamle boliger fra over 350 000 år siden på Parc de Samara eller besøk Musée de Picardie. Den lokale dyrehagen er et hundre år gammelt skogsområde med mange fascinerende dyr og er fantastisk å vandre gjennom. Book et opphold på Amiens Holiday Inn og nyt Amiens som et alternativ til de travlere byene i regionen.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Hauts-de-France fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 14 165 tilbydere å velge mellom fra Hauts-de-France hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Hauts-de-France fra hoteller sist?

Priser for Hauts-de-France fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Hauts-de-France

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Hauts-de-France

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Hauts-de-France gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Hauts-de-France med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Hauts-de-France hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Hauts-de-France?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Hauts-de-France med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Hauts-de-France på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.