Hotell Billund: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 36 hoteller i Billund, Danmark

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Billund

Det er mange flotte hoteller i Billund, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Billund

Legoland Billund
Lalandia Vandland

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Legoland Billund?

Hvis du ser etter et hotell i Billund som ligger i nærheten av Legoland Billund, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Legoland Billund, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 877 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Legoland Billund er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Billund som koster 1 169 kr.

Hoteller i nærheten av Legoland Billund

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Lalandia Vandland?

Hvis du ser etter et hotell i Billund som ligger i nærheten av Lalandia Vandland, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Lalandia Vandland, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 877 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Lalandia Vandland er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Billund som koster 1 169 kr.

Hoteller i nærheten av Lalandia Vandland

Når bør du bestille hotell i Billund

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Billund
Lavsesong
februar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

55 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

48 %

forventet prisøkning

Pris
757 kr - 3 214 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

2 013 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 945 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Billund på er: 1-2 stjerne, 20 dag før. 3 stjerne, 57 dag før. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
948 kr - 1 065 kr
3 stjerne
1 233 kr - 1 317 kr
4-5 stjerne
1 879 kr - 2 407 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Billund

Hvordan bor man billig i Billund?

Du finner de rimeligste hotellene i Billund fra omtrent 430 kr. per natt, litt utenfor sentrum av byen. Vil du bo rimelig og sentralt, kan du bo for omtrent 650 kr. natten på 4-stjerners hotell. På Legoland Holiday Village bor du i nærheten av berømte LEGOLAND, til rundt 980 kr. per natt. På Hotel Legoland og Lalandia Billund Resort har du tilgang på svømmebasseng og betaler fra ca. 3000 kr. per natt.

Billund på budsjett

Det trenger ikke være dyrt å være på ferie i Billund. Her kan du rusle rundt i gatene i sentrum av byen, eller dra på sykkeltur og utforske naturen i områdene rundt. Pakk med lunsj så sparer du litt på det også. Hvis du har tenkt deg på noen av fornøyelsesparkene i Billund, slik som LEGOLAND, kan du bestille billetter på nett på forhånd så får du gode rabatter.

Hvordan kommer man seg rundt i Billund?

Billund ligger sentralt i Jylland, og du kommer deg enkelt rundt med buss og tog. Vil du reise til noen av stedene rundt Billund kan du ta buss eller tog til Vejle, Kolding, Aarhus og København. I høysesongen kan du benytte deg av Billund City Shuttle Bus som kjører deg gratis rundt i byen til attraksjoner og overnattingssteder og lufthavnen. Du kjøper billetter for buss utenfor høysesongen av sjåføren, og du kjøper togbilletter på togstasjonen. Du kan også ta taxi fra Lufthavnen og inn til byen. Det er gåavstand fra en rekke hoteller i Billund til for eksempel LEGOLAND og Lalandia, og du kan også bestille taxi om du trenger dette.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Billund?

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Billund, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Dette kan du sjekke på forhånd hos ditt hotell i Billund.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Billund?

Noen hoteller i Billund krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Billund?

Billund er svært trygt og det er et flott sted å reise på tur med barn. Det lønner seg å passe på verdisakene sine når man er i større folkemengder.

Behøver man en adapter i Billund?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Billund. De har stikkontakter med 2 og 3 hull, men vanlige støpsler for kontakter med 2 hull kan brukes uansett.

Hvor mye bør man gi i tips i Billund?

Det er vanlig å runde opp beløpet når man spiser på restaurant dersom man har fått god service, i tillegg kan man legge igjen noen ekstra danske kroner etter å ha betalt.


Hvor mye koster et hotell i Billund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Billund med høy kvalitet til lave priser
3 stjerners
Refborg Hotel
Beste verdi

Refborg Hotel

8,2

1 073 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Hotel Svanen Billund
Beste verdi

Hotel Svanen Billund

7,8

1 006 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Billund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Billund
Randbøldal Kro

Randbøldal Kro

6,7

369 kr

Vis hotelltilbud
Brunbjerg Apartments

Brunbjerg Apartments

9,0

943 kr

Vis hotelltilbud
Gregersminde

Gregersminde

9,3

470 kr

Vis hotelltilbud
Zleep Hotel Billund

Zleep Hotel Billund

8,1

982 kr

Vis hotelltilbud
Bindesbølgård Farm Holiday

Bindesbølgård Farm Holiday

8,8

797 kr

Vis hotelltilbud
B&B Vesterhede

B&B Vesterhede

9,8

992 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Billund

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Gregersminde

Gregersminde

9,3

470 kr

Vis hotelltilbud
Refborg Hotel

Refborg Hotel

8,2

1 074 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Svanen Billund

Hotel Svanen Billund

7,8

1 007 kr

Vis hotelltilbud
Randbøldal Kro

Randbøldal Kro

6,7

369 kr

Vis hotelltilbud
Zleep Hotel Billund

Zleep Hotel Billund

8,1

982 kr

Vis hotelltilbud
B&B Vesterhede

B&B Vesterhede

9,8

992 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Billund er det best å bo?

Ser du etter hotell i Billund kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det hotellet som passer deg best. Billund ligger i sydvest på Jylland i Danmark og her er det perfekt å reise på familieferie.

Billund er LEGOs hjemby, og du kan bo på hotell i Billund i nærheten av den berømte parken LEGOLAND. Du kan også besøke Lalandia Aquadome, Givskud Zootopia, flott natur og en koselig by. Reiser du med barn, er det nok svært populært å planlegge opphold på hotell i Billund.

For de voksne er det også mye å oppleve i Billund. Her finner du lekre restauranter, gode hoteller og bra shoppingmuligheter. Bor du på hotell i Billund har du også tilgang til kunst og kultur, som skulpturparken, museumsgården Karensminde og Randøldalsmuseet. Er du interessert i golf, finner du også golfmuligheter her. Danmark er jo kjent for å være sykkelvennlig, og Billund er intet unntak. Sett deg på sykkelen og dra ut på tur og opplev områdene rundt Billund.

Får du lyst til å handle litt, er det gode shoppingmuligheter når du bor på hotell i Billund nær bysenteret. Her finner du alt mulig, fra lokale spesialiteter, dansk design, kunst, vin, og gourmetmat. Du kan også dra innom Billund Bageri & Café for en liten pause, og er du interessert i øl kan du ta turen til Billund Bryghus. Uansett hvor du bor i Billund, er du i nærheten av alle attraksjonene byen og området rundt har å by på.


Om Billund

Hva er byens særpreg?

Billund er kjent for sine store fornøyelsesparker, og LEGOLAND trekker mange besøkende hvert år. Her er det moro å være på familieferie, for i tillegg til LEGOLAND, kan man dra til Lalandia Aquadome, Givskud Zootopia. Lalandia er Skandinavias største vannland, og her inne er det tropisk klima i Aquadome og det er ekstra spennende å prøve vannsklien Twister som er 102 meter lang. Du kan også sitte i sauna, ta massasje eller spabad. Fra Billund kan du ta bussen til Givskud Zootopia, en dyrepark utenom det vanlige. Her er det safari, løvepark, giraffer, og dinosaurer som ser helt ekte ut.

Hva har Billund å tilby?

Billund er fornøyelsesparkenes mekka, men også en koselig liten by der du kan rusle rundt. Det er perfekt å reise hit med barn. Besøker du Museumsgården Karensminde, er det masse å lære. Dette er som å gå inn i en annen tidsalder, på en gård som drives som på 1700 og 1800-tallet. Her kan man hjelpe til å høste korn, melke kuer eller plukke poteter. Det er også perfekt å ta med familien på sykkeltur rundt Billund, her er det flatt og fint, og masse natur å utforske.

Hvor grønn er byen?

Det er flott natur i Billund og områdene rundt, og det er muligheter for å dra ut i naturen med egen guide som viser flotte steder og forteller spennende fortellinger om Jylland-naturen.


Reiseinformasjon for Billund

Hvor mange dager tilbringer folk i Billund?

Folk som besøker Billund tilbringer typisk 2 netter der.

Hvor mye koster et hotell i Billund?

Hoteller i Billund har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 313 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Billund?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Billund. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 55 %.

Hvilken dag er den billigste i Billund?

For øyeblikket er det torsdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Billund, og mandag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Billund?

I gjennomsnitt vil et hotell i Billund ha en prislapp på omkring 868 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette 445 kr billigere enn et typisk hotell i Billund.


momondos favoritthoteller

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Billund

Folk interessert i Billund så også på

Ikke overbevist om Billund? Søk etter de beste hotelltilbudene på disse destinasjonene