Hoteller i Billund, Danmark

Finn tilbud på 11 hoteller i Billund, Danmark

Billund, Danmark
21. mar. — 22. mar.2
on. 22.3.
sø. 26.3.

De beste hotellene i Billund

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Billund
Pris
kr748
kr4383
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Billund


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Billund

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Billund
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjunidyreste tid å overnatte
45 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

1 125 kr–4 743 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
4 771 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 105 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Billund på er: 3 stjerne, 78 dag før. 4-5 stjerne, 76 dag før.

1-2 stjerne

1 197 kr–1 379 kr

3 stjerne

1 571 kr–1 721 kr

4-5 stjerne

2 159 kr–2 747 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Billund

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Billund

Laveste hotellpris

748 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

451
Den rimeligste prisen for et rom i Billund funnet siste 7 dager er 748 kr/natten. Denne prisen fås hos 300 meter walk to LEGO House - door 3.
Det er er 451 hoteller i Billund i nærheten av Billund. Zleep Hotel Billund med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Billund reisetips

Du finner de rimeligste hotellene i Billund fra omtrent 430 kr. per natt, litt utenfor sentrum av byen. Vil du bo rimelig og sentralt, kan du bo for omtrent 650 kr. natten på 4-stjerners hotell. På Legoland Holiday Village bor du i nærheten av berømte LEGOLAND, til rundt 980 kr. per natt. På Hotel Legoland og Lalandia Billund Resort har du tilgang på svømmebasseng og betaler fra ca. 3000 kr. per natt.

Billund ligger sentralt i Jylland, og du kommer deg enkelt rundt med buss og tog. Vil du reise til noen av stedene rundt Billund kan du ta buss eller tog til Vejle, Kolding, Aarhus og København. I høysesongen kan du benytte deg av Billund City Shuttle Bus som kjører deg gratis rundt i byen til attraksjoner og overnattingssteder og lufthavnen. Du kjøper billetter for buss utenfor høysesongen av sjåføren, og du kjøper togbilletter på togstasjonen. Du kan også ta taxi fra Lufthavnen og inn til byen. Det er gåavstand fra en rekke hoteller i Billund til for eksempel LEGOLAND og Lalandia, og du kan også bestille taxi om du trenger dette.

Det er i utgangspunktet ingen aldersgrense for å sjekke inn på hotell i Billund, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder. Dette kan du sjekke på forhånd hos ditt hotell i Billund.

Noen hoteller i Billund krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Billund er svært trygt og det er et flott sted å reise på tur med barn. Det lønner seg å passe på verdisakene sine når man er i større folkemengder.

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Billund. De har stikkontakter med 2 og 3 hull, men vanlige støpsler for kontakter med 2 hull kan brukes uansett.

Det er vanlig å runde opp beløpet når man spiser på restaurant dersom man har fått god service, i tillegg kan man legge igjen noen ekstra danske kroner etter å ha betalt.


Hvor mye koster et hotell i Billund per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Billund med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 452 kr

Gjennomsnittlig 1 943 kr

Dyrest 2 109 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Billund

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Billund

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Billund

Disse hotellene i Billund har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Billund

Ser du etter hotell i Billund kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det hotellet som passer deg best. Billund ligger i sydvest på Jylland i Danmark og her er det perfekt å reise på familieferie.

Billund er LEGOs hjemby, og du kan bo på hotell i Billund i nærheten av den berømte parken LEGOLAND. Du kan også besøke Lalandia Aquadome, Givskud Zootopia, flott natur og en koselig by. Reiser du med barn, er det nok svært populært å planlegge opphold på hotell i Billund.

For de voksne er det også mye å oppleve i Billund. Her finner du lekre restauranter, gode hoteller og bra shoppingmuligheter. Bor du på hotell i Billund har du også tilgang til kunst og kultur, som skulpturparken, museumsgården Karensminde og Randøldalsmuseet. Er du interessert i golf, finner du også golfmuligheter her. Danmark er jo kjent for å være sykkelvennlig, og Billund er intet unntak. Sett deg på sykkelen og dra ut på tur og opplev områdene rundt Billund.

Får du lyst til å handle litt, er det gode shoppingmuligheter når du bor på hotell i Billund nær bysenteret. Her finner du alt mulig, fra lokale spesialiteter, dansk design, kunst, vin, og gourmetmat. Du kan også dra innom Billund Bageri & Café for en liten pause, og er du interessert i øl kan du ta turen til Billund Bryghus. Uansett hvor du bor i Billund, er du i nærheten av alle attraksjonene byen og området rundt har å by på.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Billund

Billund er kjent for sine store fornøyelsesparker, og LEGOLAND trekker mange besøkende hvert år. Her er det moro å være på familieferie, for i tillegg til LEGOLAND, kan man dra til Lalandia Aquadome, Givskud Zootopia. Lalandia er Skandinavias største vannland, og her inne er det tropisk klima i Aquadome og det er ekstra spennende å prøve vannsklien Twister som er 102 meter lang. Du kan også sitte i sauna, ta massasje eller spabad. Fra Billund kan du ta bussen til Givskud Zootopia, en dyrepark utenom det vanlige. Her er det safari, løvepark, giraffer, og dinosaurer som ser helt ekte ut.

Billund er fornøyelsesparkenes mekka, men også en koselig liten by der du kan rusle rundt. Det er perfekt å reise hit med barn. Besøker du Museumsgården Karensminde, er det masse å lære. Dette er som å gå inn i en annen tidsalder, på en gård som drives som på 1700 og 1800-tallet. Her kan man hjelpe til å høste korn, melke kuer eller plukke poteter. Det er også perfekt å ta med familien på sykkeltur rundt Billund, her er det flatt og fint, og masse natur å utforske.

Det er flott natur i Billund og områdene rundt, og det er muligheter for å dra ut i naturen med egen guide som viser flotte steder og forteller spennende fortellinger om Jylland-naturen.


Informasjon om opphold i Billund

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Billund

Hoteller i Billund har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 516 kr per natt.

I september er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Billund. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 45 %.

For øyeblikket er det fredag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Billund, og torsdag som er den dyreste.

2 720 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Billund. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Billund er 1 516 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 28% % for å bo på et luksushotell.

Billund by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 77 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Billund Center Apartment for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iBillund. Søk etter tilbud på ferieboliger i Billund.


momondos favoritthoteller i Billund

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Billund

Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Billund og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Billund er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Billund