Hoteller i Helsingør, Danmark

Finn tilbud på 8 hoteller i Helsingør, Danmark

Helsingør, Danmark
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Helsingør

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Helsingør
Pris
kr786
kr2882
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Helsingør


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Helsingør

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Helsingør
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
HøysesongNovemberdyreste tid å overnatte
46 %forventet prisnedgang
59 %forventet prisøkning

Pris

836 kr–3 750 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
2 660 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
774 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Helsingør

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Helsingør

Laveste hotellpris

776 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

One-Bedroom Apartment in Helsingor

Hoteller i nærheten av flyplassen

1563

Gjennomsnitt antall netter på opphold

2 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Helsingør funnet siste 7 dager er 776 kr/natten. Denne prisen fås hos Helsingør Camping & Cottages Grønnehave.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos One-Bedroom Apartment in Helsingor, det mest populære 5-stjerners hotellet i Helsingør.
Det er er 1 563 hoteller i Helsingør i nærheten av København Kastrup Copenhagen. Clarion Hotel Copenhagen Airport med kortest avstand på 1,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 2 dager når e bor på i Helsingør. Gjennomsnittprisen for 2 dager i Helsingør siste uken er 3 084 kr.

Helsingør reisetips

Du kan finne overnatting i Helsingør i alle prisklasser. For deg som reiser på budsjett, er overnatting på en campingplass til 500 NOK per natt et godt valg. De som ønsker mer luksuriøse omgivelser kan velge et hotell langs kysten til omkring 1500 NOK per natt.

Du kan besøke Helsingør året rundt, og det er flere arrangementer i området hele året. Likevel er det ingen hemmelighet at Danmark generelt er en favorittdestinasjon om sommeren for nordmenn. Det er lite som slår å sykle gjennom det flate, idylliske landskapet med solen som varmer, med muligheten for å ta en dukkert ved en av de mange strendene underveis.


Hvor mye koster et hotell i Helsingør per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Helsingør med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 2 048 kr

Gjennomsnittlig 2 311 kr

Dyrest 2 389 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Helsingør

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Helsingør

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Helsingør

Disse hotellene i Helsingør har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Helsingør

Når du skal velge et hotell i Helsingør, kan du velge å bo langs kysten eller lenger inn i landet. For de som reiser på budsjett, finnes det både campingplasser, gjestehus og vandrerhjem i området hvor du kan få rimelig overnatting. For de som ønsker et hotell i Helsingør sentrum, finnes det flere alternativer i ulike prisklasser, avhengig av fasiliteter og antall stjerner. Her kan du velge et hotell på stranden og nyte et morgenbad hver dag, eller slappe av i solen mens barna leker i sanden. Uansett hvilket overnattingssted du velger, er Helsingør et godt utgangspunkt for å utforske Nord-Sjælland. Du har kort vei til både København og Helsingborg i Sverige, og det finnes utallige med ting å se og oppleve på alle stedene. Hos momondo er det enkelt å finne et overnattingssted som passer deg, ved å sammenligne priser, beliggenhet og fasiliteter.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Helsingør

Helsingør er en kulturby med dype historiske røtter. Byen er verdenskjent for Shakespeares Hamlet, Kronborg og Øresundstolden, som var grunnlaget for byens velstand i over 400 år. En tur innom Kulturhavnen er uunngåelig når du skal utforske byen, som forbinder det gamle renessanseslottet med Helsingørs bykjerne i et inspirerende møte mellom historie og nåtid. Her finner du blant annet Helsingør Skibsværft, som nå er ombygget til Kulturværftet, et dynamisk kulturhus med teater, hovedbibliotek, konserter, utstillinger og et verftsmuseum. M/S Museet for Søfart ligger også i Kulturhavnen, et museum som siden åpningen i 2013 har vunnet flere internasjonale priser for både arkitekturen og utstillingene. Sist, men ikke minst, finner du et av Nord-Europas viktigste renessanseslott her. Kronborg slott er verdenskjent som Hamlets og Shakespeares slott, samt stedet hvor Holger Danske sitter og sover i kasemattene. Videre kan du ta turen innom både Øresundsakvariet der du kan kjenne på en sjøstjerne, eller ta med familien til Danmarks Tekniske Museum for å nyte mange morsomme aktiviteter.


Informasjon om opphold i Helsingør

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Helsingør

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 2 netter i Helsingør.

Prisen på et hotell i Helsingør avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 910 kr per natt.


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere Helsingør hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Helsingør med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Helsingør