Hotell Hjørring: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 231 hoteller i Hjørring, Danmark

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Hjørring

Det er mange flotte hoteller i Hjørring, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Hjørring

Sankt Olai Kirke
Sankt Catharinae Kirke
Vendsyssel Historical Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Sankt Olai Kirke?

Hvis du ser etter et hotell i Hjørring som ligger i nærheten av Sankt Olai Kirke, har du flaks. momondo anbefaler 9 hoteller i nærheten av Sankt Olai Kirke, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 930 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Sankt Olai Kirke er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hjørring som koster 880 kr.

Hoteller i nærheten av Sankt Olai Kirke

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Sankt Catharinae Kirke?

Hvis du ser etter et hotell i Hjørring som ligger i nærheten av Sankt Catharinae Kirke, har du flaks. momondo anbefaler 9 hoteller i nærheten av Sankt Catharinae Kirke, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 930 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Sankt Catharinae Kirke er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hjørring som koster 880 kr.

Hoteller i nærheten av Sankt Catharinae Kirke

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Vendsyssel Historical Museum?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Vendsyssel Historical Museum, er 930 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 9 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Vendsyssel Historical Museum er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Vendsyssel Historical Museum er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Hjørring som koster 880 kr.

Hoteller i nærheten av Vendsyssel Historical Museum

Når bør du bestille hotell i Hjørring

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hjørring
Lavsesong
November
Høysesong
september

billigste måned å overnatte

50 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

20 %

forventet prisøkning

Pris
284 kr - 709 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

559 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

685 kr

snittpris over de siste to ukene


Hjørring reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Hjørring

Hvordan bor man billig i Hjørring?

Du kan finne gode hotelltilbud i Hjørring hvis du sammenligner priser hos momondo. Blant annet finner du sentrumsnært hostell fra rundt 388 DKK (ca. 500 NOK) natten. Dette ligger i gåavstand til byens severdigheter. Dessuten kan du bo på hotell i Hjørring med 2 og 3 stjerner, med priser på rundt 620 DKK (ca. 800 NOK) for en natt. Litt utenfor sentrum kan du bo på 3-stjerners hotell fra rundt 543 DKK (ca. 700 NOK) natten.

Hjørring på budsjett

Hjørring er en perfekt by å reise til dersom man vil reise på budsjett. Dra for eksempel til Vendsyssel Historiske Museum, som består av mange ulike utstillinger og deler. Hovedmuseet slipper barn inn gratis, og en billett for voksne koster rundt DKK 80 (ca. 100 NOK). Ved Landskabs- og Landbrugsmusseet, Strandfogdegården og Bunkermuseet er det enda lavere inngangspriser, og enkelte deler er gratis. Det er dessuten fantastisk vakker natur i områdene rundt Hjørring, så det er anbefalt å tilbringe noen dager ute i det fri når man har muligheten. Her kan man både gå skogsturer, og turer langs sandstrendene ute på kysten.

Hvordan kommer man seg rundt i Hjørring?

Dersom du vil benytte deg av offentlig transport når du er i Hjørring, kan du ta buss. Det går regelmessige, lokale busser i byen og ut til nærliggende områder. Bussene drives av Nordjyllands Trafikselskab. Når du skal kjøpe billett, må du ha med deg kontanter og betale ombord hos sjåføren. Prisene varierer i forhold til hvor langt du skal reise. For å reise innen 2 soner koster det ca. DKK 22 (ca. 28 NOK) for voksen, og ca. DKK 11 (ca. 14 NOK) for barn. Billettprisen stiger med DKK 10 (ca. 12 NOK) per ekstra sone for voksne, og DKK 5 (ca. 6 NOK) for barn. Det er også praktisk å ha bil når du reiser hit, da kan du også kjøre rundt og besøke områder utenfor byen. Mange tar med seg bilen når de reiser med fergen fra Norge til Hirtshals, og kan da kjøre til Hjørring.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Hjørring

Det er vanlig med 18 års aldersgrense når man skal sjekke inn på hotell i Hjørring, men dette kan sjekkes med hotellet på forhånd.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Hjørring?

Som regel betaler man for hotellet under bestillingen, i stedet for å betale depositum. Ofte kan du velge om du vil betale for å ha muligheten til å avbestille.

Hvor trygt er det i Hjørring

Det er trygt å være på ferie i Hjørring, og det oppstår sjeldent problemer for turister.

Behøver man en adapter i Hjørring?

Du trenger ikke ta med deg adapter til Hjørring, ettersom det er samme stikkontakter i Danmark som i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Hjørring?

Det er ikke vanlig å gi mye tips i Hjørring, men heller runde opp regningen når du betaler etter du har vært på restaurant.


Hvor mye koster et hotell i Hjørring per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hjørring med høy kvalitet til lave priser

Hosteller og billige hoteller i Hjørring

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hjørring
Købmandsgaarden Hjørring Bed & Breakfast

Købmandsgaarden Hjørring Bed & Breakfast

7,7

426 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Kirkedal

Hotel Kirkedal

7,4

585 kr

Vis hotelltilbud
Hjørring Kro

Hjørring Kro

8,3

744 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hjørring

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Købmandsgaarden Hjørring Bed & Breakfast

Købmandsgaarden Hjørring Bed & Breakfast

7,7

426 kr

Vis hotelltilbud
Hjørring Kro

Hjørring Kro

8,3

744 kr

Vis hotelltilbud
Hotel Kirkedal

Hotel Kirkedal

7,4

585 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Hjørring

Hjørring er den største byen i Vendsyssel i Nordjylland, og en perfekt by å besøke når du kommer med ferge fra Norge. Denne byen har blitt et populært feriemål, blant annet for de som er interessert i kunst og kultur. Besøker du Hjørring for å gå på museer og teater, kan det anbefales å bo i nærheten av, eller midt i, sentrum. Da er du nærme blant annet Vendsyssel Kunstmuseum og Vendsyssel Historiske museum. Dessuten ligger teateret på Banegårdsplassen rett i nærheten.

Dersom du er på ferie for å shoppe, passer det også godt å sjekke inn på hotell i Hjørring sentrum. Byen har en koselig gågate med mange butikker og kaféer. I tillegg kan du besøke Metropol som faktisk ble kåret til Danmarks beste kjøpesenter i 2013. Om du reiser med venninnegjengen og vil ha en hyggelig shoppingweekend, er sentrumsnære hoteller et godt valg.

Ønsker du en aktiv ferie med hele familien, kan du legge oppholdet til for eksempel Skallerup Seaside Resort, eller hoteller i nærheten. Dette hotellet anbefales for barnefamilier som vil ha tilgang til morsomme aktiviteter. Da bor man ved kysten like utenfor sentrum av Hjørring. Her er det dyrepark, strender, ridesenter og mye mer. For de voksne finnes det spatilbud. Dersom det er behov for innendørsaktiviteter, kan hele familien ha det gøy på badeland, lekeland eller bowling.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hjørring

Hjørring er blitt en godt likt ferieby, som har mange aktiviteter og severdigheter som gjør byen helt spesiell. Det historiske museet har mange ulike utstillinger, slik at man virkelig kan lære om Hjørring og Danmarks historie. Hjørring har også sin helt egne kulturhistoriske byrute som er en vandring gjennom den eldste delen av byen. Her går man gjennom middelalderkirker og Christiansgave som er den eldste byparken i Hjørring. Dessuten er byens sentrum koselig å vandre rundt i, med gågater slik at det er lite forstyrrende trafikk. Her ligger butikker, kaféer og restauranter på rekke og rad, så man har alltid nye steder å utforske enten man er her bare et par dager eller en uke.

Bor du på hotell i Hjørring, er du omringet av vakker natur. En femten minutters kjøretur tar deg ut til kysten og det åpne hav. Her finner du vakre sandstrender og spennende dyreliv. Dessuten er det mange gode muligheter for sykkelturer i skogen, som er perfekt dersom du er på familietur. Det er lagt opp mange ruter der du kan sykle, gå eller løpe. Det er også dyreparker i nærheten der man kan få bli med på ridetur. I sentrum av Hjørring by ligger det små, koselige byparker som gir et grønt preg på bybildet.

Besøk den koselige byen som har kunst, kulturopplevelser, en rik historie og vakker natur.


Reiseinformasjon for Hjørring

Hvor mange dager tilbringer folk i Hjørring?

De fleste foretrekker å tilbringe 2 netter når de besøker Hjørring.

Hvor mye koster et hotell i Hjørring?

Et hotellrom i Hjørring vil normalt koste deg 644 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Hjørring?

Hoteller i Hjørring har laveste priser i November. Prisen du må ut med kan være 417 kr % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Hjørring?

torsdag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Hjørring. Den høyeste prisen bruker å være på mandag.

Hvor mye koster et hostell i Hjørring?

I gjennomsnitt vil et hotell i Hjørring ha en prislapp på omkring 718 kr. Denne prisen vil være per person og per natt, og er hentet fra hosteller og hoteller med 2 stjerner eller færre. Til sammenligning er dette −74 kr billigere enn et typisk hotell i Hjørring.


Personer interessert i Hjørring har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for Hjørring? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene