Hoteller i Ålborg

Hoteller i Ålborg, Danmark

Finn tilbud på 21 hoteller i Ålborg, Danmark

Ålborg, Danmark
1. mar. — 2. mar.2
sø. 25.2.
to. 29.2.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Ålborg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ålborg
Pris
kr764
kr1499
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Ålborg


Hoteller i populære bydeler i Ålborg

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Ålborg, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ålborg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ålborg
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
40 %forventet prisnedgang
21 %forventet prisøkning

Pris

764 kr–1 606 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 215 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 532 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Ålborg på er: 1-2 stjerne, 67 dag før. 3 stjerne, 70 dag før.

1-2 stjerne

461 kr–1 352 kr

3 stjerne

608 kr–3 520 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Ålborg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ålborg

Laveste hotellpris

440 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

495
Den rimeligste prisen for et rom i Ålborg funnet siste 7 dager er 440 kr/natten. Denne prisen fås hos The Italian House 3.
Det er er 495 hoteller i Ålborg i nærheten av Billund. Billund Airport Hotel med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Ålborg reisetips

Hvordan bor man billig i Aalborg?

Du kan sjekke hotelltilbud på momondo og finne rimelige priser når du skal bo på hotell i Aalborg. Legger du oppholdet litt utenfor sentrum av byen finner du de billigste hotellene. Her kan du bo fra litt over 600 kr. per natt. Vil du bo i den livlige og populære Jomfru Ane Gade, betaler du fra omtrent 960 kr. per natt. Sentralt 3-stjerners hotell får du fra rundt tusenlappen, og 4-stjerners hotell i Aalborg koster fra ca. 1500 kr. natten. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan du finne ekstra gode tilbud.

Hvordan kommer man seg rundt i Aalborg?

I Aalborg sentrum er det gåavstand mellom de fleste attraksjoner, og mange gågater der du ikke blir forstyrret av trafikken. Du kan også enkelt finne taxi om du trenger det. Ønsker du å benytte deg av kollektivtransporttilbudet i Aalborg, er det Nordjyllands Trafikselskab som kjører deg rundt. Her finner du en rekke busser, som kjører lokalt i byen, men også lengre strekninger dersom du vil oppleve områdene utenfor. Bussene kjører for eksempel mellom Aalborg Busterminal, Nytorv, universitetet og lufthavnen. Det går også nattbusser på fredager og lørdager. 2 barn under 12 år reiser gratis med 1 voksen, og du betaler kontant hos sjåføren når du går på bussen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Aalborg?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Aalborg, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Aalborg?

Noen steder kreves det at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Aalborg på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Aalborg?

Aalborg er en trygg by å reise i, og er blitt et svært populært reisemål. Likevel lønner det seg å huske at det er en storby, og du bør passe på tingene dine i folkemengder. Du bør også utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Aalborg?

Du trenger ikke pakke med adapter når du skal bo på hotell i Aalborg og kan bruke ladere og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Aalborg?

Det er vanlig å runde opp beløpet når du spiser på restaurant, og legge igjen noen danske kroner etter du har betalt.


Hvor mye koster et hotell i Ålborg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Ålborg med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 819 kr

Gjennomsnittlig 924 kr

Dyrest 1 020 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Ålborg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Ålborg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Ålborg

Disse hotellene i Ålborg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Ålborg

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og er den perfekte destinasjonen for en bra storbyferie. Leter du etter hotell i Aalborg kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne hotell i det området som passer deg best.

Er du på utkikk etter et hotell i Aalborg som ligger i nærheten av byens historiske atmosfære, med gåavstand til flott arkitektur og museer bør du finne et hotell som ligger i sentrum av byen. Bor du i Teaterkvarteret er du rett ved domkirken som har røtter tilbake til middelalderen. Da har du også gåavstand til Utzon Center der du kan se utstillinger rettet mot arkitektur, design og teknologi. Reiser du med barn er dette et flott område å bo i, det skjer en rekke arrangementer for barn i helger og ferier på Utzon Center, og du er omringet av Utzonparken og like ved Aalborgs havnefront.

Jomfru Ane Gade er det perfekte stedet å bo på hotell i Aalborg for deg som vil oppleve et livlig uteliv. Aalborg Universitet er et trekkplaster for unge mennesker, og her er det livlig stemning på utesteder og barer, og yrende byliv på kaféer og i byens gater. Bor du på hotell i Aalborg i området ved Bispensgade og Algade er du i gåavstand til byens shoppingmuligheter. I sidegatene finner du de mer unike butikkene som drives av unge designere og håndverkere.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Ålborg

Hva er byens særpreg?

Aalborg er blitt en svært populær storby å dra på ferie til, for her finner du en blanding av det urbane, historiske, livlig uteliv, arkitektur og design. Ikke minst er du rett ved sjøen. Byen tilbyr opplevelser for de som vil ha en rolig tur med tilgang til kunst og natur, og de som vil være midt i byens shopping og byliv. Det er et must å gå rundt og titte på byens arkitektur, og besøke Utzon Center. Denne byen er også full av kreative kunstnere som blander kunst, design og teknologi, så det er en rekke gallerier og museer du kan utforske. Byen har ikke minst et ungt miljø, med mange studenter som hører til Aalborg Universitet. Så du trenger ikke dra til København for å oppleve storbylivet i Danmark.

Hva har Aalborg å tilby?

Bor du på hotell i Aalborg i august, kan du få med deg en rekke arrangementer. Her holdes blant annet Den Blå Festival, som fyller byens scener med jazz- og bluesmusikk. For flere musikkopplevelser, er det anbefalt å ta turen innom Musikkens Hus. Denne bygningen er verdt å besøke kun for den spennende arkitekturen, men også på grunn av alle de spennende konsertene som holdes her. Du kan bli med på guidet tur dersom du vil lære mer om hvordan ting foregår bak kulissene.

Hvor grønn er byen?

Aalborg ligger flott til ved havnen, og i byen finner du en rekke grøntområder og parker. Like utenfor bysentrum kan du dra ut i naturen, på sykkeltur, du kan besøke dyrehage eller vandre langs kysten.


Informasjon om opphold i Ålborg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ålborg

Hvor mye koster et hotell i Ålborg?

Prisen på et hotellrom i Ålborg vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 1 534 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Ålborg?

Prisene på hotellrom i Ålborg kan være hele 40 % lavere i November. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Ålborg?

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Ålborg. tirsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i Ålborg?

Luksushoteller i Ålborg ligger på ca. 1 796 kr per natt for hver person. Hvis du velger å bestille et luksushotell, kan prisen øke med ytterligere 30% % av prisen for et vanlig hotell i Ålborg, som ligger på 1 534 kr per natt for hver person.

Hvor i Ålborg bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Aalborg SV, Aalborg Centrum, Kærby og Aalborg Øst når de skal besøke Ålborg.

Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Ålborg?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Ålborg i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 0 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 20 mm.

Har Ålborg ferieboliger?

Ja, Ålborg har 165 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Ålborg, er aday - Harbor Groundfloor Own Entrance - Studio det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Ålborg.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Ålborg fra hoteller?

Antall tilbydere fraÅlborg hoteller er 173 fra og med februar 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Ålborg fra hoteller sist?

Priser for Ålborg fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i Ålborg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Ålborg

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Ålborg gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Ålborg og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Ålborg?

Når alle alternativene for overnatting i Ålborg er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Ålborg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Ålborg

Finn billig overnatting i Ålborgs populære bydeler
Viser forskjellige nabolag i samme by.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i Ålborg
sø. 25.2.
to. 29.2.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post