Hoteller i Ålborg, Danmark

Finn tilbud på 21 hoteller i Ålborg, Danmark

Ålborg, Danmark
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Ålborg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Ålborg
Pris
kr336
kr1263
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Ålborg


Hoteller i populære bydeler i Ålborg

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Ålborg, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Ålborg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Ålborg
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
1 396 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
696 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Ålborg på er: 1-2 stjerne, 83 dag før.

1-2 stjerne

821 kr–1 010 kr

3 stjerne

1 021 kr–1 115 kr

4-5 stjerne

1 431 kr–1 557 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Ålborg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Ålborg

Laveste hotellpris

337 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Cozy Villa-Apartment - Close to Aalborg center - Free citybikes and parking

Hoteller i nærheten av flyplassen

44
Den rimeligste prisen for et rom i Ålborg funnet siste 7 dager er 337 kr/natten. Denne prisen fås hos aday - Villa Firenze - Cozy Homely Room.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Cozy Villa-Apartment - Close to Aalborg center - Free citybikes and parking, det mest populære 5-stjerners hotellet i Ålborg.
Det er er 44 hoteller i Ålborg i nærheten av Billund. Zleep Hotel Billund med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.

Ålborg reisetips

Hvordan bor man billig i Aalborg?

Du kan sjekke hotelltilbud på momondo og finne rimelige priser når du skal bo på hotell i Aalborg. Legger du oppholdet litt utenfor sentrum av byen finner du de billigste hotellene. Her kan du bo fra litt over 600 kr. per natt. Vil du bo i den livlige og populære Jomfru Ane Gade, betaler du fra omtrent 960 kr. per natt. Sentralt 3-stjerners hotell får du fra rundt tusenlappen, og 4-stjerners hotell i Aalborg koster fra ca. 1500 kr. natten. Bestiller du i god tid, og ikke i siste liten, kan du finne ekstra gode tilbud.

Aalborg på budsjett

Det er ikke nødvendig å gå over budsjettet når du ferierer i Aalborg. Først lønner det seg å finne rimelig hotell hos momondo. Deretter er det mange opplevelser i byen som ikke går hardt utover lommeboken. Aalborgs havnefront har blitt renovert og her kan du gå langs promenaden og nyte den fine utsikten. En halvtimes kjøring ut fra byen kan du også tilbringe dagen på stranda. Det er heller ikke dyrt å dra innom Kunsten, Aalborgs museum for moderne kunst. Her kommer alle barn inn gratis.

Hvordan kommer man seg rundt i Aalborg?

I Aalborg sentrum er det gåavstand mellom de fleste attraksjoner, og mange gågater der du ikke blir forstyrret av trafikken. Du kan også enkelt finne taxi om du trenger det. Ønsker du å benytte deg av kollektivtransporttilbudet i Aalborg, er det Nordjyllands Trafikselskab som kjører deg rundt. Her finner du en rekke busser, som kjører lokalt i byen, men også lengre strekninger dersom du vil oppleve områdene utenfor. Bussene kjører for eksempel mellom Aalborg Busterminal, Nytorv, universitetet og lufthavnen. Det går også nattbusser på fredager og lørdager. 2 barn under 12 år reiser gratis med 1 voksen, og du betaler kontant hos sjåføren når du går på bussen.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Aalborg?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Aalborg, men det kan være 18-årsgrense enkelte steder.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Aalborg?

Noen steder kreves det at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller hotell i Aalborg på nett, mens andre heller tar betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Aalborg?

Aalborg er en trygg by å reise i, og er blitt et svært populært reisemål. Likevel lønner det seg å huske at det er en storby, og du bør passe på tingene dine i folkemengder. Du bør også utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Aalborg?

Du trenger ikke pakke med adapter når du skal bo på hotell i Aalborg og kan bruke ladere og annet elektrisk utstyr som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Aalborg?

Det er vanlig å runde opp beløpet når du spiser på restaurant, og legge igjen noen danske kroner etter du har betalt.


Hvor mye koster et hotell i Ålborg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Ålborg med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 700 kr

Gjennomsnittlig 1 035 kr

Dyrest 1 700 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Ålborg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Ålborg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Ålborg

Disse hotellene i Ålborg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Ålborg

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og er den perfekte destinasjonen for en bra storbyferie. Leter du etter hotell i Aalborg kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne hotell i det området som passer deg best.

Er du på utkikk etter et hotell i Aalborg som ligger i nærheten av byens historiske atmosfære, med gåavstand til flott arkitektur og museer bør du finne et hotell som ligger i sentrum av byen. Bor du i Teaterkvarteret er du rett ved domkirken som har røtter tilbake til middelalderen. Da har du også gåavstand til Utzon Center der du kan se utstillinger rettet mot arkitektur, design og teknologi. Reiser du med barn er dette et flott område å bo i, det skjer en rekke arrangementer for barn i helger og ferier på Utzon Center, og du er omringet av Utzonparken og like ved Aalborgs havnefront.

Jomfru Ane Gade er det perfekte stedet å bo på hotell i Aalborg for deg som vil oppleve et livlig uteliv. Aalborg Universitet er et trekkplaster for unge mennesker, og her er det livlig stemning på utesteder og barer, og yrende byliv på kaféer og i byens gater. Bor du på hotell i Aalborg i området ved Bispensgade og Algade er du i gåavstand til byens shoppingmuligheter. I sidegatene finner du de mer unike butikkene som drives av unge designere og håndverkere.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Ålborg

Hva er byens særpreg?

Aalborg er blitt en svært populær storby å dra på ferie til, for her finner du en blanding av det urbane, historiske, livlig uteliv, arkitektur og design. Ikke minst er du rett ved sjøen. Byen tilbyr opplevelser for de som vil ha en rolig tur med tilgang til kunst og natur, og de som vil være midt i byens shopping og byliv. Det er et must å gå rundt og titte på byens arkitektur, og besøke Utzon Center. Denne byen er også full av kreative kunstnere som blander kunst, design og teknologi, så det er en rekke gallerier og museer du kan utforske. Byen har ikke minst et ungt miljø, med mange studenter som hører til Aalborg Universitet. Så du trenger ikke dra til København for å oppleve storbylivet i Danmark.

Hva har Aalborg å tilby?

Bor du på hotell i Aalborg i august, kan du få med deg en rekke arrangementer. Her holdes blant annet Den Blå Festival, som fyller byens scener med jazz- og bluesmusikk. For flere musikkopplevelser, er det anbefalt å ta turen innom Musikkens Hus. Denne bygningen er verdt å besøke kun for den spennende arkitekturen, men også på grunn av alle de spennende konsertene som holdes her. Du kan bli med på guidet tur dersom du vil lære mer om hvordan ting foregår bak kulissene.

Hvor grønn er byen?

Aalborg ligger flott til ved havnen, og i byen finner du en rekke grøntområder og parker. Like utenfor bysentrum kan du dra ut i naturen, på sykkeltur, du kan besøke dyrehage eller vandre langs kysten.


Informasjon om opphold i Ålborg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Ålborg

Prisen på et hotellrom i Ålborg vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 900 kr per natt.

Prisene på hotellrom i Ålborg kan være hele 25 % lavere i Desember. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

fredag er den billigste dagen for hotellrom i Ålborg. onsdag er den dyreste dagen.

Hosteller i Ålborg koster vanligvis en plass omkring 850 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 51 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Ålborg.

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Aalborg SV, Aalborg Centrum, Kærby og Mølholm når de skal besøke Ålborg.

En gjennomsnittstemperatur på 8 °C og forventet nedbørsmengde på 60 mm gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Ålborg.


momondos favoritthoteller i Ålborg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Ålborg
aday - Villa Firenze - Garden and Terrace Room

aday - Villa Firenze - Garden and Terrace Room

Hobrovej 19, Aalborg, North Jutland, Denmark

6,4
358 kr
Aday - Villa Firenze Beautiful Room

Aday - Villa Firenze Beautiful Room

Street Hobrovej, 19, Aalborg, North Jutland, Denmark

6,9
358 kr
aday - Reberbansgade Apartment Suite

aday - Reberbansgade Apartment Suite

Ålborg, North Jutland, Danmark

6,6
737 kr

Nice and cosy apartment Aalborg

Ålborg, North Jutland, Danmark

9,0
779 kr
Adnana - Apartment Suite 2 Aalborg Center

Adnana - Apartment Suite 2 Aalborg Center

Ålborg, North Jutland, Danmark

666 kr
aday - Central cozy and bright apartment

aday - Central cozy and bright apartment

Ålborg, North Jutland, Danmark

6,4
637 kr
aday - Villa Firenze - Bright Room

aday - Villa Firenze - Bright Room

Hobrovej 19, Aalborg, North Jutland, Denmark

6,1
504 kr
aday - Reberbansgade Central Apartment

aday - Reberbansgade Central Apartment

Ålborg, North Jutland, Danmark

6,8
684 kr
Mortens Kro Restaurant & Suites

Mortens Kro Restaurant & Suites

2 Mølleå, Aalborg, North Jutland, Denmark

9,1
3 567 kr

aday - Søndervangsvej - Room 4

Street Søndervangsvej, 3, Aalborg, North Jutland, Denmark

1 547 kr
aday - Apartment suite 1 Aalborg Center

aday - Apartment suite 1 Aalborg Center

Ålborg, North Jutland, Danmark

7,1
705 kr
aday - Aalborg Mansion - Room 1

aday - Aalborg Mansion - Room 1

Street Hobrovej, 9, Aalborg, North Jutland, Denmark

9,0
568 kr
aday - Apartment suite 3 Aalborg Center

aday - Apartment suite 3 Aalborg Center

Ålborg, North Jutland, Danmark

7,2
989 kr
aday - Apartment with Balcony and barbecue

aday - Apartment with Balcony and barbecue

Ålborg, North Jutland, Danmark

7,6
768 kr

aday - City Central Mansion - Privat room

Kong Frederiks Vej, 1, Aalborg, North Jutland, Denmark

7,0
800 kr

Aalborg Holiday Apartment

Ålborg, North Jutland, Danmark

1 010 kr
aday - Cozy private room in the center

aday - Cozy private room in the center

Ålborg, North Jutland, Danmark

5,9
547 kr
aday - Modern Living - Masters Room

aday - Modern Living - Masters Room

Street Hasserisvej, 102, Aalborg, North Jutland, Denmark

6,1
604 kr
aday - Fredericiagade Hotel Apartment

aday - Fredericiagade Hotel Apartment

Ålborg, North Jutland, Danmark

6,5
752 kr

Adnana - Knudsgade Apartment Suite

Ålborg, North Jutland, Danmark

1 589 kr

Bo i disse områdene i Ålborg

Finn gode tilbud på hosteller i disse populære områdene i Ålborg

Start planleggingen av reisen til Ålborg


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Ålborg og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Når alle alternativene for overnatting i Ålborg er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.