Finn billige fly til Adelaide

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 25.9.
lø. 2.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Adelaide

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Adelaide fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Adelaide

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Adelaide

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Adelaide (ADL)

Vanligvis er flyvninger til Adelaide fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Adelaide, som i gjennomsnitt koster 10 471 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Adelaide koster i gjennomsnitt kun 8 226 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember24 % dyrereDet koster ca. 13 035 kr for flyvninger til Adelaide fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember700 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Adelaide fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Adelaide?

Adelaide er en flott by å besøke året rundt, men mange mener at den beste tiden å reise til Adelaide på er fra mars til mai og fra september til november. I disse periodene er det lite nedbør og behagelige temperaturer, og både lavere priser og færre turister enn i høysesongen om sommeren. Dersom du ser etter billige flybilletter til Adelaide bør du også unngå mars, når mange viktige arrangementer i byen finner sted. Hvis du reiser på budsjett bør du vurdere å dra hit om vinteren fra juni til august, men da må du også være forberedt på lavere temperaturer og større sjanse for nedbør.

  • Hvilken måned er det billigst å fly til Adelaide?

    Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Adelaide. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 8 226 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Adelaide i løpet av mai, kan du også fly billig i mars. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 8 644 kr.

  • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Adelaide?

    Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Adelaide på, er 48 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 10 471 kr.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Adelaide?

    Kingscote flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Adelaide.


Flyplasser nære Adelaide

Under finner du alle flyplassene i Adelaide sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Adelaide, ankommer du Adelaide/Adelaide lufthavn, og herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum. Dersom du ønsker å ta offentlig transport til byen, kan du ta Adelaide Metro-buss som kjører til Glenelg, West Beach og byen. Det finnes også shuttlebusser fra flyplassen til hoteller og bedrifter i Adelaide sentrum, og du kan velge å ta taxi. Taxier er en behagelig og praktisk måte å komme seg inn til sentrum på, og det er en taxiholdeplass med en gang til venstre når du kommer ut fra terminalen. Alternativt kan du også forhåndsbestille transport fra flyplassen, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Det er enkelt å komme seg rundt i Adelaide med enten buss, tog eller trikk. Bussene er rene, luftkondisjonerte og pålitelige, og kjører på kryss og tvers av byen. Noen av togene er eldre modeller, men disse holder også på å fornyes. Trikkene er svært moderne og komfortable, med avganger daglig hvert 10. minutt fra kl. 06:00 til midnatt. Billettene kan kjøpes om bord, på togstasjoner eller i kiosker i byen. En dagsbillett koster 10,40 AUD (ca. 63 NOK), og en 2-timers billett koster 3,60-5,50 AUD (ca. 22-33 NOK) avhengig av om det er rushtid eller ikke. Du kan også kjøpe en 3-dagersbillett for 25 AUD (ca. 153 NOK).


Som norsk statsborger kan du ikke fly til Adelaide uten pass, som er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Du trenger også elektronisk visum for å reise hit, og dette kan fås hos flyselskaper eller reisebyråer. Visumet er gyldig for opphold på inntil tre måneder av gangen i løpet av 12 måneder.


Start planleggingen av reisen til Adelaide


Hva bør du se i Adelaide?

Adelaide er en populær feriedestinasjon, og det er mange severdigheter du bør se mens du er her. Blant annet bør du besøke sportsstadionet Adelaide Oval som rommer 50,000 tilskuere, og deretter ta turen innom National Wine Centre of Australia for å se vinproduksjon presentert i en moderne utstilling. Dra også til Adelaide Central Market for å vandre blant 80 boder med lokal mat og drikke, og ta en 25-minutters trikketur til byens mest populære strand, Glenelg Beach.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du skal fly til Adelaide, og forsikringen burde minimum dekke utgifter i forbindelse med ulykker og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er generelt høy hygienisk standard i Australia, og det er trygt å drikke vannet fra springen.

Gir du tips?

Som regel er det ikke forventet å få tips i Australia, men på gode restauranter kan du gjerne tipse 10 %. (Priser sjekket 13/05/2019).