Finn billige fly til Adelaide

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ma. 11.12.
ma. 18.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Adelaide flyinnsikt og trender

Se innsikt for Adelaide-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Adelaide?

Som regel er det september som er den billigste måneden å fly fra Norge til Adelaide. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 15 459 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Adelaide i løpet av september, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 17 111 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Adelaide?

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Adelaide?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Adelaide på, er 53 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 19 181 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Adelaide

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Adelaide fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Adelaide

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Adelaide

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Adelaide (ADL)

Vanligvis er flyvninger til Adelaide fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Adelaide, som i gjennomsnitt koster 19 181 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Adelaide koster i gjennomsnitt kun 15 459 kr i september
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember12 % dyrereDet koster ca. 21 575 kr for flyvninger til Adelaide fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars487 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Adelaide fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Adelaide

Adelaide er en flott by å besøke året rundt, men mange mener at den beste tiden å reise til Adelaide på er fra mars til mai og fra september til november. I disse periodene er det lite nedbør og behagelige temperaturer, og både lavere priser og færre turister enn i høysesongen om sommeren. Dersom du ser etter billige flybilletter til Adelaide bør du også unngå mars, når mange viktige arrangementer i byen finner sted. Hvis du reiser på budsjett bør du vurdere å dra hit om vinteren fra juni til august, men da må du også være forberedt på lavere temperaturer og større sjanse for nedbør.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Adelaide?

Kingscote flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Adelaide.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Adelaide flyplass fra flyvninger sist?

Pris for Adelaide flyplass fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Adelaide flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraAdelaide flyplass flyvninger er 4 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Adelaide flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Adelaide flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Adelaide flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Adelaide flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Adelaide flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Slik kommer du deg rundt omkring i Adelaide

Det er enkelt å komme seg rundt i Adelaide med enten buss, tog eller trikk. Bussene er rene, luftkondisjonerte og pålitelige, og kjører på kryss og tvers av byen. Noen av togene er eldre modeller, men disse holder også på å fornyes. Trikkene er svært moderne og komfortable, med avganger daglig hvert 10. minutt fra kl. 06:00 til midnatt. Billettene kan kjøpes om bord, på togstasjoner eller i kiosker i byen. En dagsbillett koster 10,40 AUD (ca. 63 NOK), og en 2-timers billett koster 3,60-5,50 AUD (ca. 22-33 NOK) avhengig av om det er rushtid eller ikke. Du kan også kjøpe en 3-dagersbillett for 25 AUD (ca. 153 NOK).


Visumkrav for Adelaide

Som norsk statsborger kan du ikke fly til Adelaide uten pass, som er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Du trenger også elektronisk visum for å reise hit, og dette kan fås hos flyselskaper eller reisebyråer. Visumet er gyldig for opphold på inntil tre måneder av gangen i løpet av 12 måneder.


De beste tingene å se og gjøre i Adelaide

Hva bør du se i Adelaide?

Adelaide er en populær feriedestinasjon, og det er mange severdigheter du bør se mens du er her. Blant annet bør du besøke sportsstadionet Adelaide Oval som rommer 50,000 tilskuere, og deretter ta turen innom National Wine Centre of Australia for å se vinproduksjon presentert i en moderne utstilling. Dra også til Adelaide Central Market for å vandre blant 80 boder med lokal mat og drikke, og ta en 25-minutters trikketur til byens mest populære strand, Glenelg Beach.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du skal fly til Adelaide, og forsikringen burde minimum dekke utgifter i forbindelse med ulykker og dødsfall.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er generelt høy hygienisk standard i Australia, og det er trygt å drikke vannet fra springen.

Gir du tips?

Som regel er det ikke forventet å få tips i Australia, men på gode restauranter kan du gjerne tipse 10 %.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Adelaide?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Adelaide når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Adelaide, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Adelaide med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Adelaide med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Adelaide?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Adelaide.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Adelaide akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Adelaide er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Adelaide på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.