Finn billige fly til Adelaide

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Adelaide

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Adelaide fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Adelaide

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Adelaide

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Adelaide (ADL)

Vanligvis er flyvninger til Adelaide fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Adelaide, som i gjennomsnitt koster 14 809 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar9 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Adelaide koster i gjennomsnitt kun 12 345 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni29 % dyrereDet koster ca. 17 519 kr for flyvninger til Adelaide fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ADELAIDE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars462 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Adelaide fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Adelaide?

Adelaide er en flott by å besøke året rundt, men mange mener at den beste tiden å reise til Adelaide på er fra mars til mai og fra september til november. I disse periodene er det lite nedbør og behagelige temperaturer, og både lavere priser og færre turister enn i høysesongen om sommeren. Dersom du ser etter billige flybilletter til Adelaide bør du også unngå mars, når mange viktige arrangementer i byen finner sted. Hvis du reiser på budsjett bør du vurdere å dra hit om vinteren fra juni til august, men da må du også være forberedt på lavere temperaturer og større sjanse for nedbør.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Adelaide. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 12 345 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Adelaide i løpet av Januar, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 12 507 kr.

Kingscote flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Adelaide.Hvilke flyselskaper flyr til Adelaide?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Adelaide

Hvilke flyselskaper flyr til Adelaide?

På flyreiser fraNorge til Adelaide, benytter momondos brukere som regel airlines such as Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines og Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Qatar Airways til Adelaide

Det mest populære flyselskapet for fly til Adelaide på momondo, er Qatar Airways som har 4 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Doha Hamad, og det beste tilbudet på en flyvning med Qatar Airways til Adelaide, kostet 12 561 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Adelaide, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 330 Qatar Airways vurdering, har det fått en score på 7,9 av momondo-brukere.


Flyplasser nære Adelaide

Under finner du alle flyplassene i Adelaide sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Adelaide, ankommer du Adelaide/Adelaide lufthavn, og herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum. Dersom du ønsker å ta offentlig transport til byen, kan du ta Adelaide Metro-buss som kjører til Glenelg, West Beach og byen. Det finnes også shuttlebusser fra flyplassen til hoteller og bedrifter i Adelaide sentrum, og du kan velge å ta taxi. Taxier er en behagelig og praktisk måte å komme seg inn til sentrum på, og det er en taxiholdeplass med en gang til venstre når du kommer ut fra terminalen. Alternativt kan du også forhåndsbestille transport fra flyplassen, slik at en profesjonell sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Slik kommer du deg rundt omkring i Adelaide

Det er enkelt å komme seg rundt i Adelaide med enten buss, tog eller trikk. Bussene er rene, luftkondisjonerte og pålitelige, og kjører på kryss og tvers av byen. Noen av togene er eldre modeller, men disse holder også på å fornyes. Trikkene er svært moderne og komfortable, med avganger daglig hvert 10. minutt fra kl. 06:00 til midnatt. Billettene kan kjøpes om bord, på togstasjoner eller i kiosker i byen. En dagsbillett koster 10,40 AUD (ca. 63 NOK), og en 2-timers billett koster 3,60-5,50 AUD (ca. 22-33 NOK) avhengig av om det er rushtid eller ikke. Du kan også kjøpe en 3-dagersbillett for 25 AUD (ca. 153 NOK).


Visumkrav for Adelaide

Som norsk statsborger kan du ikke fly til Adelaide uten pass, som er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet. Du trenger også elektronisk visum for å reise hit, og dette kan fås hos flyselskaper eller reisebyråer. Visumet er gyldig for opphold på inntil tre måneder av gangen i løpet av 12 måneder.


Start planleggingen av reisen til Adelaide


De beste tingene å se og gjøre i Adelaide

Adelaide er en populær feriedestinasjon, og det er mange severdigheter du bør se mens du er her. Blant annet bør du besøke sportsstadionet Adelaide Oval som rommer 50,000 tilskuere, og deretter ta turen innom National Wine Centre of Australia for å se vinproduksjon presentert i en moderne utstilling. Dra også til Adelaide Central Market for å vandre blant 80 boder med lokal mat og drikke, og ta en 25-minutters trikketur til byens mest populære strand, Glenelg Beach.

Du bør ha gyldig reiseforsikring før du skal fly til Adelaide, og forsikringen burde minimum dekke utgifter i forbindelse med ulykker og dødsfall.

Det er generelt høy hygienisk standard i Australia, og det er trygt å drikke vannet fra springen.

Som regel er det ikke forventet å få tips i Australia, men på gode restauranter kan du gjerne tipse 10 %.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Adelaide når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Adelaide, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Adelaide med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Adelaide.

Prisvarsler for flyreiser til Adelaide er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Adelaide

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Adelaide

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.