Fly Asia Taiwan

Finn billig fly til Taiwan

fre.. 16.8.
fre.. 23.8.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Billige flybilletter til Taiwan

De billigste flyene til Taiwan funnet av brukere
Bergen - Taipei 4 438 NOK
Oslo - Taipei 4 625 NOK
Trondheim - Taipei 6 357 NOK

Flotte tilbud på flyreiser til Taiwan

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Taiwan funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
XiamenAir
XiamenAir
15 sep.
OSL
21:15
Oslo og andre flyplasser flyplass
41t 30m
2 Stopp
20:45
+2
TSA
Taipei Sung Shan flyplass
XiamenAir
22 sep.
TSA
03:45
Taipei Sung Shan flyplass
28t 50m
2 Stopp
02:35
+1
OSL
Oslo og andre flyplasser flyplass
9 464 NOK
XiamenAir
XiamenAir
15 sep.
OSL
21:15
Oslo og andre flyplasser flyplass
41t 30m
2 Stopp
20:45
+2
TSA
Taipei Sung Shan flyplass
XiamenAir
22 sep.
TSA
03:45
Taipei Sung Shan flyplass
28t 50m
2 Stopp
02:35
+1
OSL
Oslo og andre flyplasser flyplass
9 464 NOK

Fly til Taiwan

Taiwan er en øy som ligger i Øst-Kina-havet i Øst-Asia. Mellom Taiwan og Kina går Taiwanstredet, og i sør ligger Filippinene. Det offisielle språket i Taiwan er mandarin. Hovedstaden i Taiwan heter Taipei, som ligger nord på øya. Her bor det over to millioner mennesker og dette er en by med mye industri, blant annet er Taipei stor innen tekstil og elektronikkindustrien. Mye av resten av Taiwan består av fjellområder, faktisk nesten to tredjedeler av landet. Her ligger blant annet fjellkjeden Chungyang og Shanmo. Det høyeste fjellet i Taiwan er hele 3925 meter over havet og heter Yushan. I tillegg til å ha mye fjell, har landet naturligvis lang kystlinje med tanke på at dette er en øy. Kysten mot vest er svært tett befolket. Været i Taiwan er tropisk og subtropisk, og det er monsunklima. Dette betyr at fra mai-september er det vind og nedbør fra sør. Og i november-mars blåser det fra nord, men været avhenger av hvor i landet du befinner deg. Det er noe kaldere vær om vinteren, og varme somre med omtrent 26-18 grader i gjennomsnitt. Høytider og ferier kan påvirke priser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Taiwan, og det er i høysesongen juli-august du kan forvente flest reisende.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Taiwan?

Du kan fly til Taiwan fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan også velge blant flere byer å lande i, blant annet hovedstaden Taipei, Kaohsiung, Taichung eller Tainan. Mange velger å fly til hovedstaden. Du kan ikke fly direkte fra Norge til Taiwan, men du kan fly med en mellomlanding med blant annet THAI, KLM, Emirates eller China Airlines. Flyr du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola er det ofte to mellomlandinger.

Når er det best å reise til Taiwan?

Den mest populære tiden å reise til Taiwan er fra juli-august. Da er det mange besøkende, og du bør bestille fly til Taiwan tidlig dersom du ønsker å dra i denne perioden. I tillegg er det høysesong fra april-juni i tillegg til september-november. I disse to periodene er det behagelig vær og det er ikke like mange turister. Det er faktisk mer behagelig vær i disse månedene, enn i den mest populære perioden fra juli til august. I juli-august er det nemlig veldig varmt og høy luftfuktighet. I desember-mars er det lavsesong og dette er perioden du bør velge dersom du vil reise på en mer budsjettvennlig ferie. Om våren er det omtrent 24-30 grader i Taipei, noe som gjør dette til en vakker tid å besøke byen på. April-juni er tiden da det virkelig blomstrer, og det er perfekt å besøke nasjonalparkene Taroko og Yangmingshan. Er du her i juni kan du forvente regn, fordi dette er måneden med mest nedbør. Reiser du i sommermånedene juni-august er det rundt 30 grader, og da bør du reise nord i landet for å få mest behagelig vær. September-november har omtrent 23-30 grader, og dette er en god tid å reise sørover og østover på. Dette er tiden det er best å drive med utendørsaktiviteter, som å gå fjellturer og utforske landets vakre natur.

Hvor lang tid tar det å fly til Taiwan?

Skal du fly til Taiwan fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 35 minutter, til Taipei. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 14 timer og 40 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Taiwan uten pass eller visum?

Når du skal reise til Taiwan trenger du ikke visum hvis du skal være der i mindre enn 90 dager. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter du har reist hjem. I tillegg må du fylle ut et «arrival card», som du finner på nettsidene til Taiwans National Immigration Agency.


Populære destinasjoner i Taiwan

Utforsk byene Taiwan som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Taiwan

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Fly Bergen til Taipei
Raskeste flytid
18t 35m
Billigste pris
4 438 NOK
Fly Oslo til Taipei
Raskeste flytid
18t 40m
Billigste pris
4 625 NOK
Fly Trondheim til Taipei
Raskeste flytid
24t 30m
Billigste pris
6 357 NOK
Fly Asia Taiwan