Søk etter og finn billige fly til Taiwan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Taiwan

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Taiwan

Beste pris på enveisbillett

10 393 kr

Beste pris på tur/retur-billett

10 393 kr

Raskeste flytid

17t 05m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Taiwan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 393 kr (Oslo Gardermoen til Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Taiwan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 10 393 kr (Oslo Gardermoen til Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Den kjappeste flyvningen til Taiwan fra Norge tar 17t 05m (Oslo Gardermoen til Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Taiwan, deriblant KLM, Turkish Airlines og Vietnam Airlines.

Taiwan flyinnsikt og trender

Se innsikt for Taiwan-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Taiwan?

Den laveste prisen til Taiwan som nylig ble funnet på momondo, var 6 190 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 13 498 kr er en bra pris på flyvninger til Taiwan. 15 630 kr er snittprisen på en flybillett til Taiwan, mens 47 793 kr er den høyeste prisen.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Taiwan?

Ifølge momondo-brukerne er det Taipei som er den mest populære byen i Taiwan, og den besøkes 573 % oftere enn andre byer i Taiwan. Tainan City og Kaohsiung er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Taiwan?

Flyvningen fra Norge til Taiwan avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Taipei Taiwan Taoyuan Intl (den mest populære flyplassen i Taiwan), er flytiden 17t i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Taipei Taiwan Taoyuan Intl, er flytiden i snitt 18t 35m.

Hvilke flyselskaper flyr til Taiwan?

Turkish Airlines er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Taiwan – 42 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Taiwan. Andre populære alternativer inkluderer Emirates og China Southern. Totalt 9 ulike flyselskaper flyr til Taiwan.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Taiwan? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Taiwan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Taiwan fra Norge
Taipei
Taipei

Nyttig informasjon om flyvningen din til Taiwan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Taiwan

De billigste flyvningene til Taiwan som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 1 112 kr med VietJet Air, 1 154 kr med China Airlines og 1 161 kr med Philippines AirAsia.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Taiwan

Finn flyvninger til disse populære byene i Taiwan fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Taiwan

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Taiwan

Billige flybilletter til Taiwan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Taiwan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloTaipei17t 00m10 393 kr
BergenTaipei18t 35m11 867 kr
TrondheimTaipei19t 35m14 084 kr

De beste tingene å se og gjøre i Taiwan

Du kan fly til Taiwan fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Du kan også velge blant flere byer å lande i, blant annet hovedstaden Taipei, Kaohsiung, Taichung eller Tainan. Mange velger å fly til hovedstaden. Du kan ikke fly direkte fra Norge til Taiwan, men du kan fly med en mellomlanding med blant annet THAI, KLM, Emirates eller China Airlines. Flyr du fra andre flyplasser i Norge, slik som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola er det ofte to mellomlandinger.

Den mest populære tiden å reise til Taiwan er fra juli-august. Da er det mange besøkende, og du bør bestille fly til Taiwan tidlig dersom du ønsker å dra i denne perioden. I tillegg er det høysesong fra april-juni i tillegg til september-november. I disse to periodene er det behagelig vær og det er ikke like mange turister. Det er faktisk mer behagelig vær i disse månedene, enn i den mest populære perioden fra juli til august. I juli-august er det nemlig veldig varmt og høy luftfuktighet. I desember-mars er det lavsesong og dette er perioden du bør velge dersom du vil reise på en mer budsjettvennlig ferie. Om våren er det omtrent 24-30 grader i Taipei, noe som gjør dette til en vakker tid å besøke byen på. April-juni er tiden da det virkelig blomstrer, og det er perfekt å besøke nasjonalparkene Taroko og Yangmingshan. Er du her i juni kan du forvente regn, fordi dette er måneden med mest nedbør. Reiser du i sommermånedene juni-august er det rundt 30 grader, og da bør du reise nord i landet for å få mest behagelig vær. September-november har omtrent 23-30 grader, og dette er en god tid å reise sørover og østover på. Dette er tiden det er best å drive med utendørsaktiviteter, som å gå fjellturer og utforske landets vakre natur.

Skal du fly til Taiwan fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 15 timer og 35 minutter, til Taipei. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Stavanger/Sola, tar reisen fra omtrent 14 timer og 40 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Når du skal reise til Taiwan trenger du ikke visum hvis du skal være der i mindre enn 90 dager. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter du har reist hjem. I tillegg må du fylle ut et «arrival card», som du finner på nettsidene til Taiwans National Immigration Agency.


Internasjonale flyreiser til Taiwan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Bergen til Taipei
Raskeste flytid18t 35m
Laveste pris11 867 kr
Flyvninger fra Oslo til Taipei
Raskeste flytid17t 00m
Laveste pris10 393 kr
Flyvninger fra Trondheim til Taipei
Raskeste flytid19t 35m
Laveste pris14 084 kr

Flyvninger til regioner i Taiwan

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Taiwan


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Taiwan.

Ja. Alle flyreiser til Taiwan på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Taiwan ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Taiwan. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.