Finn billige fly til Kaohsiung

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Kaohsiung?

  • Hvilken flyvning til Kaohsiung er den absolutt billigste?

    Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Kaohsiung fra London for 699 kr. Dette er 56 % billigere enn de fleste flytilbudene til Kaohsiung. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Kaohsiung fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kaohsiung?

    De som skal fly til Kaohsiung kan potensielt finne bedre priser for Tainan City flyplass (39 km fra sentrum i Kaohsiung), Taitung City flyplass (82 km fra sentrum i Kaohsiung), Ludao Green Island flyplass (118 km fra sentrum i Kaohsiung), Magong City Makung flyplass (127 km fra sentrum i Kaohsiung), eller Lanyu Orchid Island flyplass (141 km fra sentrum i Kaohsiung), avhengig av måned og avreiseflyplass.

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kaohsiung?

    Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kaohsiung, er vanligvis Tainan City flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 572 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Start planleggingen av reisen til Kaohsiung


Finn fly til andre byer i Taiwan

Kaohsiung har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?