Finn billige fly til Taipei

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Taipei

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Taipei

Beste pris på enveisbillett

5 380 kr

Beste pris på tur/retur-billett

7 744 kr

Raskeste flytid

17t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Taipei fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 380 kr (Oslo Torp Sandefjord til Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Taipei fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 7 744 kr (Oslo Gardermoen til Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Den kjappeste flyvningen til Taipei fra Norge tar 17t 00m (Oslo Gardermoen til Taipei Taiwan Taoyuan Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Taipei, deriblant KLM, ANA og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Taipei

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Taipei fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Taipei Taiwan Taoyuan Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Taipei

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Taipei (TW1)

Vanligvis er flyvninger til Taipei fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Taipei, som i gjennomsnitt koster 7 977 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TAIPEI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Taipei koster i gjennomsnitt kun 5 487 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TAIPEI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli85 % dyrereDet koster ca. 14 758 kr for flyvninger til Taipei fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TAIPEI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli506 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Taipei fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Taipei?

Mange mener den beste tiden å reise til Taipei på er november. Dette er en av de tørreste månedene i Taiwans hovedstad, og selv om det fremdeles er varme temperaturer i november, slipper man den ekstreme heten og luftfuktigheten. Dette er også en vakker og fargerik måned, og det kan være lettere å finne billige flybilletter til Taipei i denne perioden enn i høysesongen. Alternativt kan du også fly til Taipei i oktober og april, som begge har behagelige temperaturer uten de store folkemengdene. Generelt er det en god idé å være tidlig ute dersom du ser etter billig fly til Taipei, uansett når på året det er.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Taipei for 7 221 kr/person, noe som er 42 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Taipei. Du kan finne den billigste prisen til Taipei fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Taipei. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 487 kr. Hvis du ikke kan fly til Taipei i November, er oktober det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Taipei i oktober ligger i gjennomsnitt på 6 450 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Taipei. Hvis du planlegger å fly til Taipei, bør du vurdere å bestille flyvninger til Taipei Taiwan Taoyuan Intl flyplass (28 km fra sentrum i Taipei), Hualien City flyplass (114 km fra sentrum i Taipei), eller Taichung City ChingChuanKang flyplass (125 km fra sentrum i Taipei).

Med en gjennomsnittspris på 12 487 kr per person, er det Taipei Sung Shan flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Taipei. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.

Ja, du kan reise til Da’an District via en flyvning til flyplassen Taipei Sung Shan i Taipei (Da’an District som ligger 4,0 km unna flyplassen).Flotte tilbud på flyreiser til Taipei

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Taipei som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
20. okt.
OSL14:50Oslo Gardermoen
36t 05m
2 stopp
TPE02:55Taipei Taiwan Taoyuan Intl
27. okt.
TPE12:40Taipei Taiwan Taoyuan Intl
28t 35m
2 stopp
OSL17:15Oslo Gardermoen
7 744 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jan.
OSL01:10Oslo Gardermoen
22t 55m
2 stopp
TPE00:05Taipei Taiwan Taoyuan Intl
28. jan.
TPE02:50Taipei Taiwan Taoyuan Intl
22t 35m
2 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
8 415 kr
Finn lignende
Emirates
20. okt.
OSL10:30Oslo Gardermoen
20t 40m
1 stopp
TPE07:10Taipei Taiwan Taoyuan Intl
27. okt.
TPE17:30Taipei Taiwan Taoyuan Intl
21t 00m
1 stopp
OSL14:30Oslo Gardermoen
8 834 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. okt.
OSL11:45Oslo Gardermoen
21t 35m
2 stopp
TPE09:20Taipei Taiwan Taoyuan Intl
1. nov.
TPE09:55Taipei Taiwan Taoyuan Intl
30t 25m
2 stopp
OSL16:20Oslo Gardermoen
9 155 kr
Finn lignende
Emirates
1. sep.
OSL10:30Oslo Gardermoen
20t 40m
1 stopp
TPE07:10Taipei Taiwan Taoyuan Intl
8. sep.
TPE17:30Taipei Taiwan Taoyuan Intl
21t 00m
1 stopp
OSL14:30Oslo Gardermoen
9 485 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. sep.
OSL10:30Oslo Gardermoen
20t 40m
1 stopp
TPE07:10Taipei Taiwan Taoyuan Intl
8. sep.
TPE17:30Taipei Taiwan Taoyuan Intl
23t 55m
2 stopp
OSL17:25Oslo Gardermoen
9 845 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Taipei

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Taipei, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
9. sep.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
44t 15m
3 stopp
TPE03:05Taipei Taiwan Taoyuan Intl
5 380 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. jan.
OSL01:10Oslo Gardermoen
22t 55m
2 stopp
TPE00:05Taipei Taiwan Taoyuan Intl
5 876 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
25t 30m
2 stopp
TPE06:30Taipei Taiwan Taoyuan Intl
6 032 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Taipei?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Taipei

Hvilke flyselskaper flyr til Taipei?

Turkish Airlines, China Southern, Air France og Emirates er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Taipei jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Taipei med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Taipei

Under finner du alle flyplassene i Taipei sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Taipei fra flyplassen

Når du flyr til Taipei, lander du enten på Taipei/Taiwan Taoyuan internasjonale lufthavn eller Taipei/Taipei Songshan lufthavn. Taiwan Taoyuan internasjonale lufthavn er en internasjonal flyplass som betjener Taipei og nordlige Taiwan, og det er et svært effektivt kollektivnettverk som kan ta deg til Taipei herfra. Du kan ta Taoyuan Airport MRT inn til sentrum på 35-45 min, Taiwan Railway på 90 minutter, buss på 55 minutter eller taxi på 40 minutter. Taipei Songshan lufthavn er en litt mindre flyplass i Taipei, og herfra kan du ta ulike bussruter eller MRT linje 1 til sentrum. Du kan også ta taxi, som tar omtrent 20 minutter.


Populære flybilletter til Taipei

Finn dine flybilletter til Taipei med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Taipei
Raskeste flytid20t 40m
Laveste pris7 841 kr
Flyvninger fra Bergen til Taipei
Raskeste flytid22t 30m
Laveste pris12 414 kr
Flyvninger fra Trondheim til Taipei
Raskeste flytid48t 10m
Laveste pris10 906 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Taipei

Taipei har et velutviklet metrosystem som er svært populært blant både lokale og besøkende i byen. Metro Taipei er et rent, effektivt og trygt system, og både stasjonene og togene har engelske forklaringer. Du finner også et svært effektivt bussnettverk her som går på kryss og tvers av byen, og også disse står på engelsk. Mange syns at taxi er den mest fleksible måten å reise rundt i byen på, og det er svært mange taxier både i gatene og på taxiholdeplassene. Taxisjåførene i Taiwan er kjent for å være svært vennlige, høflige og ærlige, som gjør det til et populært fremkomstmiddel. Alternativt kan du leie sykkel for å komme deg rundt på egen hånd.


Visumkrav for Taipei

Det er visumfrihet i Taiwan, så du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Taipei. Dette gjelder imidlertid for et begrenset opphold, og gir deg ikke rett til å søke om arbeid. Det anbefales at du tar kontakt med den Taiwanske ambassaden for å kontrollere hvilke visumregler som gjelder når du skal reise. Du kan ikke reise til Taipei uten pass, da passet er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Taipei


De beste tingene å se og gjøre i Taipei

Hovedstaden i Taiwan har mange spennende severdigheter for sine besøkende. Byens mest kjente kulturelle attraksjon er Palassmuseet, som er hjem til mange av Kinas kulturskatter. Disse har blitt samlet av ulike kinesiske keisere gjennom flere årtusener, og ble fraktet til Taiwan ab Chiang Kai-Shek og nasjonalistene etter borgerkrigen. I tillegg finner du mer enn 50 andre museer i byen, hvor du kan utforske alt fra Taiwans historie til vitenskap og kunst. Ta også turen innom byens mest kjente bygning, skyskraperen Taipei 101, hvor du får fantastisk utsikt over byen.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Taiwan, og faktisk så fraråder regjeringen dette. Vann på flaske kan kjøpes de fleste steder.

Det er ikke vanlig å gi tips i Taiwan. Imidlertid er det vanlig å gi litt tips til pikkoloer og andre som hjelper deg med bagasjen.


Finn fly til andre byer i Taiwan

Taipei har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Taipei når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Taipei, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Taipei med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Taipei. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Taipei, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Taipei og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Taipei

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Taipei

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.