Finn billige fly til Taipei

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Taipei

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Taipei fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Taipei Taiwan Taoyuan Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Taipei

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Taipei Taiwan Taoyuan Intl flyplass (TPE)

Vanligvis er flyvninger til Taipei fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Taipei Taiwan Taoyuan Intl, som i gjennomsnitt koster 5 925 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TAIPEI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai11 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Taipei koster i gjennomsnitt kun 5 268 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TAIPEI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli12 % dyrereDet koster ca. 6 620 kr for flyvninger til Taipei fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TAIPEI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember651 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Taipei fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Taipei?

Mange mener den beste tiden å reise til Taipei på er november. Dette er en av de tørreste månedene i Taiwans hovedstad, og selv om det fremdeles er varme temperaturer i november, slipper man den ekstreme heten og luftfuktigheten. Dette er også en vakker og fargerik måned, og det kan være lettere å finne billige flybilletter til Taipei i denne perioden enn i høysesongen. Alternativt kan du også fly til Taipei i oktober og april, som begge har behagelige temperaturer uten de store folkemengdene. Generelt er det en god idé å være tidlig ute dersom du ser etter billig fly til Taipei, uansett når på året det er.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Taipei?

  Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Taipei. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 268 kr. Hvis du ikke kan fly til Taipei i mai, er juni det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Taipei i juni ligger i gjennomsnitt på 5 452 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Taipei?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Taipei fra Norge hvis du bestiller 59 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Taipei for ca. 5 925 kr når du søker 59 dager før. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Taipei fra Norge for så lite som 5 744 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Taipei?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Taipei. Hvis du planlegger å fly til Taipei, bør du vurdere å bestille flyvninger til Taipei Taiwan Taoyuan Intl flyplass (28 km fra sentrum i Taipei), Hualien City flyplass (114 km fra sentrum i Taipei), eller Taichung City ChingChuanKang flyplass (125 km fra sentrum i Taipei).


Flotte tilbud på flyreiser til Taipei

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Taipei som nylig ble funnet av brukere på momondo
Turkish Airlines
26. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
TPE05:35Taipei Taiwan Taoyuan Intl
30. nov.
TPE17:05Taipei Taiwan Taoyuan Intl
19t 30m
1 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
5 903 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. nov.
OSL06:05Oslo Gardermoen
18t 40m
2 stopp
TPE00:45Taipei Taiwan Taoyuan Intl
17. nov.
TPE14:20Taipei Taiwan Taoyuan Intl
23t 40m
1 stopp
OSL14:00Oslo Gardermoen
10 912 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. mar.
OSL02:10Oslo Gardermoen
23t 20m
2 stopp
TSA01:30Taipei Sung Shan
27. mar.
TSA05:00Taipei Sung Shan
20t 25m
2 stopp
OSL01:25Oslo Gardermoen
7 864 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. mar.
OSL11:00Oslo Gardermoen
22t 15m
2 stopp
TPE09:15Taipei Taiwan Taoyuan Intl
27. mar.
TPE17:15Taipei Taiwan Taoyuan Intl
22t 25m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
6 512 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. mar.
OSL07:30Oslo Gardermoen
23t 05m
1 stopp
TPE06:35Taipei Taiwan Taoyuan Intl
27. mar.
TPE17:15Taipei Taiwan Taoyuan Intl
22t 25m
2 stopp
OSL15:40Oslo Gardermoen
9 943 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
21. mar.
OSL07:30Oslo Gardermoen
23t 05m
1 stopp
TPE06:35Taipei Taiwan Taoyuan Intl
27. mar.
TPE17:55Taipei Taiwan Taoyuan Intl
25t 05m
1 stopp
OSL19:00Oslo Gardermoen
5 744 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Taipei

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Taipei, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
Air France
OSLOslo Gardermoen
17t 05m
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl
KLM
BGOBergen Flesland
43t 00m
TPETaipei Taiwan Taoyuan Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Taipei?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Taipei
 • Hvilke flyselskaper flyr til Taipei?

  Thai Airways, Emirates, China Southern og KLM er de mest populære flyselskapene som flyr fra Norge to Taipei jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Taipei med these airlines og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Taipei

Under finner du alle flyplassene i Taipei sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Taipei fra flyplassen

Når du flyr til Taipei, lander du enten på Taipei/Taiwan Taoyuan internasjonale lufthavn eller Taipei/Taipei Songshan lufthavn. Taiwan Taoyuan internasjonale lufthavn er en internasjonal flyplass som betjener Taipei og nordlige Taiwan, og det er et svært effektivt kollektivnettverk som kan ta deg til Taipei herfra. Du kan ta Taoyuan Airport MRT inn til sentrum på 35-45 min, Taiwan Railway på 90 minutter, buss på 55 minutter eller taxi på 40 minutter. Taipei Songshan lufthavn er en litt mindre flyplass i Taipei, og herfra kan du ta ulike bussruter eller MRT linje 1 til sentrum. Du kan også ta taxi, som tar omtrent 20 minutter.


Populære flybilletter til Taipei

Finn dine flybilletter til Taipei med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Taipei
Raskeste flytid17t 05m
Billigst pris5 744 kr
Flyvninger fra Trondheim til Taipei
Raskeste flytid43t 45m
Billigst pris7 146 kr
Flyvninger fra Bergen til Taipei
Raskeste flytid43t 00m
Billigst pris7 188 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Taipei

Taipei har et velutviklet metrosystem som er svært populært blant både lokale og besøkende i byen. Metro Taipei er et rent, effektivt og trygt system, og både stasjonene og togene har engelske forklaringer. Du finner også et svært effektivt bussnettverk her som går på kryss og tvers av byen, og også disse står på engelsk. Mange syns at taxi er den mest fleksible måten å reise rundt i byen på, og det er svært mange taxier både i gatene og på taxiholdeplassene. Taxisjåførene i Taiwan er kjent for å være svært vennlige, høflige og ærlige, som gjør det til et populært fremkomstmiddel. Alternativt kan du leie sykkel for å komme deg rundt på egen hånd.


Visumkrav for Taipei

Det er visumfrihet i Taiwan, så du trenger ikke å søke om visum før du skal fly til Taipei. Dette gjelder imidlertid for et begrenset opphold, og gir deg ikke rett til å søke om arbeid. Det anbefales at du tar kontakt med den Taiwanske ambassaden for å kontrollere hvilke visumregler som gjelder når du skal reise. Du kan ikke reise til Taipei uten pass, da passet er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Taipei


De beste tingene å se og gjøre i Taipei

Hva bør du se i Taipei?

Hovedstaden i Taiwan har mange spennende severdigheter for sine besøkende. Byens mest kjente kulturelle attraksjon er Palassmuseet, som er hjem til mange av Kinas kulturskatter. Disse har blitt samlet av ulike kinesiske keisere gjennom flere årtusener, og ble fraktet til Taiwan ab Chiang Kai-Shek og nasjonalistene etter borgerkrigen. I tillegg finner du mer enn 50 andre museer i byen, hvor du kan utforske alt fra Taiwans historie til vitenskap og kunst. Ta også turen innom byens mest kjente bygning, skyskraperen Taipei 101, hvor du får fantastisk utsikt over byen.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Taiwan, og faktisk så fraråder regjeringen dette. Vann på flaske kan kjøpes de fleste steder.

Gir du tips?

Det er ikke vanlig å gi tips i Taiwan. Imidlertid er det vanlig å gi litt tips til pikkoloer og andre som hjelper deg med bagasjen.


Finn fly til andre byer i Taiwan

Taipei har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?