Fly Asia Singapore Singapore

Finn billige fly til Singapore

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Singapore (SIN)
tor.. 3.12.
tor.. 10.12.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Singapore

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Singapore fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Singapore?

Singapore har mer eller mindre konstante temperaturer på rundt 24–32 varmegrader gjennom hele året, og det er derfor mulig å finne billige flybilletter til Singapore uansett årstid. Høysesongen er når folk flest har fri og kan reise bort for en litt lengre periode, altså i sommermånedene og rundt jul. Kan du reise for eksempel i november i stedet for i juli, kan du ofte finne billigere flybilletter til Singapore. Luftfuktigheten er jevnt høy, men noe høyere fra april til juni. På momondo kan du enkelt sammenligne flybilletter til Singapore, og finne de aller beste tilbudene. Da kan du gjøre et nærmest obligatorisk besøk på Raffles Hotels Long Bar og bestille en Singapore Sling som du drikker mens du spiser peanøtter og slenger skallene på gulvet i baren! Raffles Hotel åpnet dørene i 1887 og har lenge vært kjennetegnet på Orientens luksus.

Hvilken måned er det billigst å fly til Singapore?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Singapore i løpet av mai, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 4 493 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Singapore?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Singapore på, er 22 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 4 996 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Singapore på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 4 298 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Singapore?

Den billigste ukedagen å fly fra Norge til Singapore på, er torsdag. Reisende som velger å reise til Singapore på en torsdag kan ofte finne billetter for så lite som 4 927 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 5 527 kr for en reise fra Norge til Singapore.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Singapore?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Singapore på, er på ettermiddagen. Da har flybillettene har en prislapp på kun 4 760 kr. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Singapore, med priser som ligger på ca. 5 813 kr.

Hva kan man finne på i Singapore når det regner?

Hvis du planlegger å fly til Singapore, men ønsker å unngå regnfulle dager, bør du unngå å reise i løpet av månedene Januar, februar og mars. Disse månedene vil det normalt være 130 mm mer nedbør, noe som betyr at det er større sannsynlighet for regn. Hvis du opplever regnværsdager i løpet av oppholdet ditt i Singapore, finnes det fortsatt en rekke ting du kan finne på for å kose deg under oppholdet ditt. De som ønsker å søke ly for regnet og shoppe litt, bør sjekke ut Sentosa Island. Når været er dårlig eller uforutsigbart, er innendørs familievennlige attraksjoner som akvarier et populært alternativ. I nærheten av Singapore finner du Sentosa Island som er perfekt for turister som er ute etter å finne på noe å gjøre for å unngå det dårlige været.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Singapore?

De som skal fly til Singapore kan potensielt finne bedre priser for Singapore Changi flyplass (17 km fra sentrum i Singapore), avhengig av måned og avreiseflyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Singapore Changi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Singapore Changi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
Finnair
28. mai
OSL
Oslo Gardermoen
21t 20m
1 stopp
SIN
Singapore Changi
3. jun.
SIN
Singapore Changi
23t 10m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 298 kr
Finn lignende
KLM
14. des.
OSL
Oslo Gardermoen
20t 40m
1 stopp
SIN
Singapore Changi
30. des.
SIN
Singapore Changi
27t 45m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 493 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
19. mai
OSL
Oslo Gardermoen
18t 10m
1 stopp
SIN
Singapore Changi
23. mai
SIN
Singapore Changi
17t 00m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 502 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
19. des.
OSL
Oslo Gardermoen
40t 00m
2 stopp
SIN
Singapore Changi
28. des.
SIN
Singapore Changi
21t 40m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 802 kr
Finn lignende
Qatar Airways
21. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
16t 55m
1 stopp
SIN
Singapore Changi
5. mar.
SIN
Singapore Changi
23t 45m
1 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
4 926 kr
Finn lignende
Air France
21. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
39t 45m
2 stopp
SIN
Singapore Changi
4. mar.
SIN
Singapore Changi
21t 20m
2 stopp
OSL
Oslo Gardermoen
5 024 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Singapore Changi

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Singapore, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines og Qatar Airways
Billigst
Best
Raskeste
Turkish Airlines
25. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
23t 00m
1 stopp
SIN
Singapore Changi
2 671 kr
Finn lignende
Qatar Airways
24. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
16t 55m
1 stopp
SIN
Singapore Changi
3 122 kr
Finn lignende
Emirates
29. jan.
OSL
Oslo Gardermoen
17t 30m
1 stopp
SIN
Singapore Changi
3 255 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Singapore?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Singapore

Fly til Singapore fra Norge lander på flyplassen Singapore Changi lufthavn. På rundt 14–15 timer, inkludert én mellomlanding, kan du fly til Singapore fra Norge med en rekke ulike flyselskaper. Finnair og SAS er blant selskapene som tilbyr billige flybilletter til Singapore fra Oslo på 13 timer og 50 minutter, og fra Trondheim på 15 timer og 50 minutter inkludert ett stopp. Singapore Airlines flyr blant annet fra Bergen. Dersom du kan fly til Singapore tidlig i uken, og du sammenligner priser online i priskalenderen, kan du finne billige flybilletter til Singapore. Husk da at kostnader til mat, bagasje og flysete gjerne kommer i tillegg til billettprisen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Singapore, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Singapore fra Norge lander du på Singapore Changi lufthavn, som ligger ca. 20 kilometer nordøst for Singapore sentrum. Du kan komme deg mellom flyplassen og sentrum med ulike typer transport. MRT-toget kjører fra sin egen stasjon på flyplassen. Denne ligger under terminal 2 og 3. Togene kjører fra ca. kl. 05.30 om morgenen til rundt midnatt, og bruker ca. 30 minutter på turen. Offentlige busser kjører fra nederste nivå i hver terminal på flyplassen fra mellom kl. 06.00 om morgenen til midnatt. Turen tar en time og billetten koster ca. SGD 2, som tilsvarer ca. NOK 13. Det kjører også shuttlebuss mellom flyplassen og sentrum og til flere av hotellene i Singapore. Bussene fyller opp sine seks seter og kjører ca. Hvert 15.–30. minutt. Prisen er omtrent SGD 9, eller NOK 55. Du finner taxi utenfor ankomsthallene. Turen tar ca. en halvtime og prisen ligger på ca. SGD 20–50, eller NOK 125–310. På Ground Transportation Centre i ankomsthallen i terminal 1 kan du få informasjon om alle de ulike transportmidlene til og fra flyplassen.


Hvordan kommer man seg rundt i Singapore?

Du kan lett komme deg rundt i Singapore. Både bussnettverket og MRT-toget er godt utbygd, og pålitelige når det gjelder avgangs- og ankomsttider. Begge er rimelige og gode transportalternativer. Elektroniske billetter kan benyttes både på busser og tog, og kjøpes på stasjonene. Da unngår man behovet for småpenger og får rimeligere priser enn standardbillettene. Billeie er dyrt, så offentlig transport anbefales for å komme seg enkelt rundt i byen.

I Singapore finner du tusenvis av taxier med taksameter. De er trygge å benytte og overraskende billige – og du kan nyte klimaanlegget. Sjåførene er kjent for å være både hjelpsomme og hyggelige. Den eneste ulempen med taxi er de lange køene i rushtiden. Du kan også gå til mange av severdighetene i byen dersom du holder ut i varmen.


Kan man reise til Singapore uten pass eller visum?

Norske borgere har ikke visumplikt og får automatisk tillatelse til opphold i inntil 90 dager ved ankomst til Singapore. Når du flyr til Singapore eller reiser inn i landet på annen måte, må passet være gyldig i seks måneder ved innreise. Det er den reisendes oppgave å påse at reisedokumentene er gyldige, og at tremånedersfristen blir overholdt. Nødpass blir godtatt ved innreise. Følg med på regelverket angående visum og pass på nettsiden til Immigration and Checkpoint Authority (ICA) eller kontakt Singapore sitt honorære generalkonsulat i Oslo. Skal du søke om arbeids- eller studietillatelse, så anskaffes dette vanligvis etter ankomst til Singapore.


Finn hotell og fly til Singapore


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Singapore?

Når du flyr til Singapore bør du besøke Singapore sin største moske, Sultanmoskeen, fra 1825. Ta turen til Nasjonalmuseet som viser utviklingen frem til det moderne Singapore. Ta deg også tid til å beundre handlegaten Orchard Road med sitt yrende folkeliv.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Dersom du finner billige flybilletter til Singapore slik at barna kan bli med, vil de nok sette pris på å se hai og delfinshow i Underwater World i Sentosa. Sommerfugl- eller Insektsparken kan nok også friste. Eller hva med å se over 600 fuglearter i Jurong Bird Park, eller kvelerslanger, krokodiller og kjempeskilpadder i Jurong Reptile Park?

Hvor bør jeg shoppe?

Fly til Singapore og besøk handlegaten Orchard Road hvor shoppingsentrene ligger tett i tett. I Chinatown finner du massevis av småbutikker med smykker, medisiner, urter, mat og klær. I Little India finner du stoffer, smykker og krydder, særlig i Serangoon Road og sidegatene rundt. Her ligger også shoppingsenteret Mustafa, som selger elektroniske artikler, med en åpningstid på 24 timer.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Når du flyr til Singapore burde du definitivt få med deg områdene Chinatown og Little India som er som å sette foten inn i disse eksotiske landene. Singapores botaniske hage tar deg inn i det fantastiske planteriket.

Fly Asia Singapore Singapore
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse