Finn billige fly til Portland

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 30.5.
ma. 6.6.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Portland

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Portland

Beste pris på enveisbillett

2 678 kr

Beste pris på tur/retur-billett

11 209 kr

Raskeste flytid

13t 05m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Portland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 678 kr (Oslo Gardermoen til Portland Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Portland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 11 209 kr (Stavanger Sola til Portland Intl).
Den kjappeste flyvningen til Portland fra Norge tar 13t 05m (Oslo Gardermoen til Portland Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Portland, deriblant Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Portland

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Portland fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Portland

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Portland

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Portland (PDX)

Vanligvis er flyvninger til Portland fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Portland Intl, som i gjennomsnitt koster 6 524 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PORTLAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Portland koster i gjennomsnitt kun 5 595 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PORTLAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli31 % dyrereDet koster ca. 8 560 kr for flyvninger til Portland fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PORTLAND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember318 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Portland fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Portland?

Høysesong for å besøke vakre Portland er fra juni-september. Solen skinner, det er varmt og byen kvikner til med et flust av festivaler og arrangement. Oregon Brewers Festival og Bite of Oregon er et par av arrangementene som trekker til seg både de lokale og turister. Du bør være tidlig ute med å bestille hotell og flybilletter til Oregon om du reiser på denne tiden, særlig i fellesferien i juli. Våren og høsten kan være ganske gode alternativ om du ønsker mindre folkemengder og billigere flybilletter til Portland. Det kan regne en del på vinterstid, men du trenger ikke å la været hindre deg. Lavsesongen passer ypperlig for å besøke museum og kunstgallerier, samt nyte god mat og drikke på byens utesteder. Du kan dessuten finne svært billige fly til Portland i vintermånedene, særlig i januar-februar. Det bør nevnes at prisen for å fly til Portland øker i desember, særlig rundt juleferien.

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Portland fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 5 595 kr. Hvis du ikke kan fly til Portland i mars, er mai det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Portland i mai ligger i gjennomsnitt på 5 739 kr.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Portland på, er 55 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 6 524 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Portland

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Portland som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
5. jul.
SVG14:55Stavanger Sola
35t 29m
2 stopp
PDX02:24Portland Intl
10. aug.
PDX06:48Portland Intl
22t 17m
2 stopp
SVG05:05Stavanger Sola
11 209 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jul.
SVG10:25Stavanger Sola
29t 50m
1 stopp
PDX16:15Portland Intl
10. aug.
PDX11:20Portland Intl
17t 15m
2 stopp
SVG04:35Stavanger Sola
12 860 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jul.
SVG14:15Stavanger Sola
26t 00m
1 stopp
PDX16:15Portland Intl
10. aug.
PDX09:25Portland Intl
19t 10m
1 stopp
SVG04:35Stavanger Sola
14 827 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. jul.
SVG14:55Stavanger Sola
48t 09m
2 stopp
PDX15:04Portland Intl
10. aug.
PDX12:00Portland Intl
36t 05m
3 stopp
SVG00:05Stavanger Sola
16 881 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Portland

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Portland, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Icelandair
Flere flyselskaper
16. sep.
OSL15:50Oslo Gardermoen
36t 21m
1 stopp
PDX04:11Portland Intl
2 678 kr
Finn lignende
Icelandair
30. mai
OSL09:45Oslo Gardermoen
13t 05m
1 stopp
PDX22:50Portland Intl
5 365 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. mai
OSL14:50Oslo Gardermoen
27t 35m
1 stopp
PDX18:25Portland Intl
5 470 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Portland?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Portland

Hvilke flyselskaper flyr til Portland?

KLM er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Portland med. Icelandair, Delta og Finnair er også populære valg ved reiser til Portland from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Portland jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Delta til Portland

Delta har ca. 29 flyvninger til Portland i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Seattle Tacoma, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Delta, kostet 5 239 kr (Oslo Gardermoen til Portland). Brukere har gitt de en score på Delta 7,9/10 basert på 385 vurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Portland

KLM (7,8/10, 121 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Portland, med tilbud fra så lite som 7 067 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 20 KLM flyvninger i uken til Portland, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Portland

Under finner du alle flyplassene i Portland sammen med avstanden til sentrum

Metroen bruker omtrent 40 minutter fra flyplassen og inn til byen, og det koster ca. 2-3 USD (20-30 NOK) for en enkeltbillett. Det finnes også shuttle-busser som kjører fra flyplassen og til ulike busstopp rundt i sentrum, og de koster som regel fra 14 USD (140 NOK) og oppover per person. Taxi er derimot en fin måte å komme seg direkte fra flyplassen til hotellet på. Prisen varierer etter hvor langt du skal og når på døgnet du reiser, men du kan regne med at det koster ca. 35-40 USD (350-400 NOK). Har du lyst å leie bil under oppholdet ditt? Du kan bestille på nett før avreise og hente den når du lander i Portland.


Populære flybilletter til Portland

Finn dine flybilletter til Portland med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Portland
Raskeste flytid30t 00m
Billigst pris11 315 kr
Flyvninger fra New York til Portland
Raskeste flytid37t 12m
Billigst pris5 988 kr
Flyvninger fra Stavanger til Portland
Raskeste flytid38t 42m
Billigst pris10 412 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Portland

Det sies at Portland er en av de mest sykkelvennlige byene i USA, og det kan være en god og billig løsning å leie en tohjuling når du skal på sightseeing. Du kommer deg ellers enkelt rundt ved hjelp av buss, metro og trikk. Billetter må kjøpes på billettautomater, bortsett fra trikken hvor du kan kjøpe av sjåføren også. Nattuglene blant dere bør huske på at de fleste linjene stopper etter klokken ett om natten, og du bør derfor sjekke rutene grundig hvis du vil ta bussen tilbake til hotellet på nattestid. Du kan alternativt ta en taxi istedenfor. Det hender at du ser dem kjøre rundt i byen, men du må som regel ringe etter en selv eller be bartenderen bestille for deg.


Visumkrav for Portland

Du er nødt til å registrere deg i Esta-databasen på nett før du kan å fly til Portland. Du kan alternativt søke visum hos USAs ambassade i Oslo. Det er ikke mulig å reise til USA uten Esta eller gyldig visum, og det er heller ikke mulig å reise til Portland uten pass.


Start planleggingen av reisen til Portland


De beste tingene å se og gjøre i Portland

Portland har mange severdigheter og kulturelle opplevelser å friste med, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne sightseeingen. Noen av de mest populære attraksjonene inkluderer Tom McCall Waterfront Park, Japanese Garden, Washington Park og Forest Park.

Det forventes at du tipser i USA, og du bør helst gi omtrent 15-20 % på restauranter. Taxisjåføren skal også tipses.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Portland på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Portland. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Portland, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Portland og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.