Finn billige fly til Abu Dhabi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
lø. 23.10.
lø. 30.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Abu Dhabi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Abu Dhabi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Abu Dhabi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Abu Dhabi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dubai (DWC)

Vanligvis er flyvninger til Abu Dhabi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dubai Al Maktoum Intl, som i gjennomsnitt koster 3 164 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABU DHABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Abu Dhabi koster i gjennomsnitt kun 2 668 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABU DHABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember30 % dyrereDet koster ca. 4 570 kr for flyvninger til Abu Dhabi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABU DHABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember593 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Abu Dhabi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Abu Dhabi?

Den beste tiden å reise til Abu Dhabi på er fra april til mai eller fra september til oktober. I disse månedene er det behagelige temperaturer, ikke for mange turister og relativt rimelige hotellpriser. Det er også gode muligheter for å få tak i billige flybilletter til Abu Dhabi i denne perioden. Det beste været i Abu Dhabi er derimot om vinteren mellom desember og mars, men dette er følgende også høysesongen i byen. I disse månedene er det svært folksomt her, strendene kryr av mennesker og det kan være vanskelig å få tak i taxi. Dersom du ser etter billig fly til Abu Dhabi bør du heller reise hit om sommeren, men vær forberedt på svært høye temperaturer og høy luftfuktighet i denne sesongen.

 • Hvilken flyvning til Abu Dhabi er den absolutt billigste?

  928 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Abu Dhabi. Denne flyvningen er fra Jeddah, og er 82 % billigere enn de fleste flyvninger til Abu Dhabi. Du kan finne den billigste prisen til Abu Dhabi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Abu Dhabi?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Abu Dhabi i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Abu Dhabi i mars er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 845 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Abu Dhabi?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Abu Dhabi på, er ca. 56 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 3 503 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Abu Dhabi på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 003 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Abu Dhabi?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Abu Dhabi. Hvis du planlegger å fly til Abu Dhabi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Abu Dhabi Intl flyplass (28 km fra sentrum i Abu Dhabi), Dubai Al Maktoum Intl flyplass (93 km fra sentrum i Abu Dhabi), Al Ain flyplass (127 km fra sentrum i Abu Dhabi), Dubai Intl flyplass (133 km fra sentrum i Abu Dhabi), eller Sharjah flyplass (150 km fra sentrum i Abu Dhabi).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Abu Dhabi?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Sharjah flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Abu Dhabi, med en gjennomsnittspris på 3 691 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Abu Dhabi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Abu Dhabi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL05:30Oslo Gardermoen
37t 00m
2 stopp
AUH17:30Abu Dhabi Intl
15. nov.
AUH09:05Abu Dhabi Intl
30t 05m
3 stopp
OSL15:10Oslo Gardermoen
2 003 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL05:30Oslo Gardermoen
37t 00m
2 stopp
AUH17:30Abu Dhabi Intl
15. nov.
AUH07:40Abu Dhabi Intl
26t 45m
2 stopp
OSL10:25Oslo Gardermoen
2 306 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. nov.
OSL16:35Oslo Gardermoen
25t 55m
3 stopp
AUH17:30Abu Dhabi Intl
15. nov.
AUH09:05Abu Dhabi Intl
30t 05m
3 stopp
OSL15:10Oslo Gardermoen
2 719 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. des.
OSL03:50Oslo Gardermoen
12t 25m
2 stopp
AUH16:15Abu Dhabi Intl
13. des.
AUH09:05Abu Dhabi Intl
26t 00m
3 stopp
OSL11:05Oslo Gardermoen
3 097 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. des.
OSL03:50Oslo Gardermoen
12t 25m
2 stopp
AUH16:15Abu Dhabi Intl
13. des.
AUH08:55Abu Dhabi Intl
12t 30m
2 stopp
OSL21:25Oslo Gardermoen
3 106 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. des.
OSL03:55Oslo Gardermoen
36t 55m
3 stopp
AUH16:50Abu Dhabi Intl
13. des.
AUH09:05Abu Dhabi Intl
34t 30m
3 stopp
OSL19:35Oslo Gardermoen
3 661 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Abu Dhabi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Abu Dhabi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Etihad Airways og Turkish Airlines
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL16:35Oslo Gardermoen
25t 55m
2 stopp
AUH18:30Abu Dhabi Intl
Flere flyselskaper
14. nov.
OSL07:30Oslo Gardermoen
34t 10m
2 stopp
AUH17:40Abu Dhabi Intl
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
33t 00m
3 stopp
AUH18:30Abu Dhabi Intl
1 086 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Abu Dhabi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Abu Dhabi
 • Hvilke flyselskaper flyr til Abu Dhabi?

  KLM er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Abu Dhabi med. Turkish Airlines, Air France og Etihad Airways er også populære valg ved reiser til Abu Dhabi from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Abu Dhabi jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Abu Dhabi

Under finner du alle flyplassene i Abu Dhabi sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Abu Dhabi, lander du på Abu Dhabi/Abu Dhabi internasjonale lufthavn. Herfra tar det omtrent 40 minutter å komme seg inn til sentrum med bil, og det er flere kjente bilutleieselskaper her. Det er også gode muligheter for parkering for de som ønsker å sette fra seg bilen sin for å hente eller slippe av passasjerer. Dersom du ikke ønsker å kjøre på egen hånd, kan du velge mellom taxier, busser eller Etihad-shuttle. Du finner taxier og limousiner ved taxiholdeplassen utenfor terminalen, og limousinene har ofte en fastpris inn til sentrum og til de største severdighetene.


Populære flybilletter til Abu Dhabi

Finn dine flybilletter til Abu Dhabi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Abu Dhabi
Raskeste flytid12t 15m
Billigst pris1 709 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Abu Dhabi

Taxi er et svært vanlig og komfortabelt fremkomstmiddel i Abu Dhabi, som også er relativt billig sammenlignet med andre land. Du kan få tak i en taxi omtrent overalt i byen, så lenge det er trygt for sjåføren å stoppe, og taxiene kan ta deg rundt til de ulike attraksjonene eller hotellene. Du kan også ta buss rundt i byen, og alle bussene er luftkondisjonerte og i god stand. Dersom du ønsker å utforske byen på egen hånd, er det mange bilutleieselskaper du kan velge mellom her, både på flyplassen og i sentrum. For å leie en bil trenger du pass, kredittkort og et internasjonalt førerkort.


Visumkrav for Abu Dhabi

Du kan ikke fly til Abu Dhabi uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Passet må være gyldig i minst seks måneder ved innreise til De forente arabiske emirater. Du trenger ikke å søke om visum før du flyr til Abu Dhabi, og du får et gratis innreisestempel som er gyldig i 90 dager i passkontrollen.


Start planleggingen av reisen til Abu Dhabi


De beste tingene å se og gjøre i Abu Dhabi

Hva bør du se i Abu Dhabi?

Abu Dhabi er en by som er full av spennende severdigheter. Mens du er her bør du ta turen innom byens eldste bygning fra 1800-tallet, palasset Al Husn, som ble bygd over byens vannforsyning. Besøk også moskeen Sheikh Zayed Grand Mosque, og se luksushotellet Emirates Palace. Dersom du ønsker et avbrekk fra alle de moderne skyskraperne, kan du besøke fiskemarkedet Dhow Warf tidlig om morgenen for å oppleve den lokale atmosfæren.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Abu Dhabi er et paradis for barn, og både fornøyelsesparken Ferrari World og badelandet Yas er verdt et besøk.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

De fleste leger og sykehus i Abu Dhabi holder høy standard, og de krever ofte forhåndsbetaling. Derfor er gyldig reiseforsikring nødvendig for å unngå dyre sykehusopphold.

Kan du drikke vann fra springen?

Vannet fra springen i De forente arabiske emirater smaker ikke spesielt godt, og de fleste foretrekker derfor flaskevann.


Finn fly til andre byer i Forente Arabiske Emirater

Abu Dhabi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?