Finn billige fly til Abu Dhabi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Abu Dhabi

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Abu Dhabi

Beste pris på enveisbillett

1 446 kr

Beste pris på tur/retur-billett

2 720 kr

Raskeste flytid

11t 15m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Abu Dhabi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 446 kr (Oslo Gardermoen til Abu Dhabi Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Abu Dhabi fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 720 kr (Oslo Gardermoen til Abu Dhabi Intl).
Den kjappeste flyvningen til Abu Dhabi fra Norge tar 11t 15m (Oslo Gardermoen til Abu Dhabi Intl).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Abu Dhabi, deriblant Lufthansa, KLM og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Abu Dhabi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Abu Dhabi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Abu Dhabi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Abu Dhabi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Abu Dhabi (AUH)

Vanligvis er flyvninger til Abu Dhabi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Abu Dhabi Intl, som i gjennomsnitt koster 4 503 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABU DHABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars21 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Abu Dhabi koster i gjennomsnitt kun 3 548 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ABU DHABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli34 % dyrereDet koster ca. 6 039 kr for flyvninger til Abu Dhabi fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ABU DHABI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember499 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Abu Dhabi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Abu Dhabi?

Den beste tiden å reise til Abu Dhabi på er fra april til mai eller fra september til oktober. I disse månedene er det behagelige temperaturer, ikke for mange turister og relativt rimelige hotellpriser. Det er også gode muligheter for å få tak i billige flybilletter til Abu Dhabi i denne perioden. Det beste været i Abu Dhabi er derimot om vinteren mellom desember og mars, men dette er følgende også høysesongen i byen. I disse månedene er det svært folksomt her, strendene kryr av mennesker og det kan være vanskelig å få tak i taxi. Dersom du ser etter billig fly til Abu Dhabi bør du heller reise hit om sommeren, men vær forberedt på svært høye temperaturer og høy luftfuktighet i denne sesongen.

262 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Abu Dhabi. Denne flyvningen er fra Hambantota, og er 97 % billigere enn de fleste flyvninger til Abu Dhabi. Du kan finne den billigste prisen til Abu Dhabi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Abu Dhabi i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Abu Dhabi i Januar er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 3 681 kr.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Abu Dhabi på, er ca. 46 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 4 503 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Abu Dhabi på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 2 720 kr i løpet av de siste 72 timene.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Abu Dhabi. Hvis du planlegger å fly til Abu Dhabi, bør du vurdere å bestille flyvninger til Abu Dhabi Intl flyplass (28 km fra sentrum i Abu Dhabi), Dubai Al Maktoum Intl flyplass (93 km fra sentrum i Abu Dhabi), Al Ain flyplass (127 km fra sentrum i Abu Dhabi), Dubai Intl flyplass (133 km fra sentrum i Abu Dhabi), eller Sharjah flyplass (150 km fra sentrum i Abu Dhabi).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Sharjah flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Abu Dhabi, med en gjennomsnittspris på 3 796 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Abu Dhabi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Abu Dhabi som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL03:00Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
AUH15:20Abu Dhabi Intl
14. sep.
AUH15:45Abu Dhabi Intl
21t 35m
1 stopp
OSL13:20Oslo Gardermoen
2 720 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL03:00Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
AUH15:20Abu Dhabi Intl
15. sep.
AUH10:00Abu Dhabi Intl
20t 00m
2 stopp
OSL06:00Oslo Gardermoen
2 948 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL03:00Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
AUH15:20Abu Dhabi Intl
11. sep.
AUH17:55Abu Dhabi Intl
19t 30m
1 stopp
OSL13:25Oslo Gardermoen
2 977 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL03:00Oslo Gardermoen
12t 20m
1 stopp
AUH15:20Abu Dhabi Intl
10. sep.
AUH17:50Abu Dhabi Intl
12t 25m
1 stopp
OSL06:15Oslo Gardermoen
2 986 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. des.
OSL13:05Oslo Gardermoen
23t 10m
1 stopp
AUH12:15Abu Dhabi Intl
31. des.
AUH09:05Abu Dhabi Intl
11t 25m
1 stopp
OSL20:30Oslo Gardermoen
3 110 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
20. nov.
OSL02:45Oslo Gardermoen
10t 00m
1 stopp
AUH12:45Abu Dhabi Intl
3. des.
AUH09:05Abu Dhabi Intl
11t 25m
1 stopp
OSL20:30Oslo Gardermoen
3 205 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Abu Dhabi

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Abu Dhabi, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Turkish Airlines
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL14:30Oslo Gardermoen
28t 55m
1 stopp
AUH19:25Abu Dhabi Intl
1 446 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. sep.
OSL13:30Oslo Gardermoen
24t 25m
2 stopp
AUH13:55Abu Dhabi Intl
2 178 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
27. aug.
OSL11:55Oslo Gardermoen
30t 00m
1 stopp
AUH17:55Abu Dhabi Intl
2 739 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Abu Dhabi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Abu Dhabi

Hvilke flyselskaper flyr til Abu Dhabi?

Turkish Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Abu Dhabi med. Qatar Airways, Etihad Airways og KLM er også populære valg ved reiser til Abu Dhabi from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Abu Dhabi jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Turkish Airlines til Abu Dhabi

Turkish Airlines flyr til Abu Dhabi ca. 14 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Turkish Airlines, men det er funnet priser helt nede i 2 528 kr fra Oslo Gardermoen til Abu Dhabi. Turkish Airlines har fått en score på 8,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Qatar Airways til Abu Dhabi

2 617 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Qatar Airways til Abu Dhabi som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Qatar Airways har 18 flyvninger til Abu Dhabi de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 330 momondo-brukere har vurdert Qatar Airways og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,9/10.


Flyplasser nære Abu Dhabi

Under finner du alle flyplassene i Abu Dhabi sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Abu Dhabi, lander du på Abu Dhabi/Abu Dhabi internasjonale lufthavn. Herfra tar det omtrent 40 minutter å komme seg inn til sentrum med bil, og det er flere kjente bilutleieselskaper her. Det er også gode muligheter for parkering for de som ønsker å sette fra seg bilen sin for å hente eller slippe av passasjerer. Dersom du ikke ønsker å kjøre på egen hånd, kan du velge mellom taxier, busser eller Etihad-shuttle. Du finner taxier og limousiner ved taxiholdeplassen utenfor terminalen, og limousinene har ofte en fastpris inn til sentrum og til de største severdighetene.


Populære flybilletter til Abu Dhabi

Finn dine flybilletter til Abu Dhabi med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Abu Dhabi
Raskeste flytid10t 00m
Laveste pris4 052 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Abu Dhabi

Taxi er et svært vanlig og komfortabelt fremkomstmiddel i Abu Dhabi, som også er relativt billig sammenlignet med andre land. Du kan få tak i en taxi omtrent overalt i byen, så lenge det er trygt for sjåføren å stoppe, og taxiene kan ta deg rundt til de ulike attraksjonene eller hotellene. Du kan også ta buss rundt i byen, og alle bussene er luftkondisjonerte og i god stand. Dersom du ønsker å utforske byen på egen hånd, er det mange bilutleieselskaper du kan velge mellom her, både på flyplassen og i sentrum. For å leie en bil trenger du pass, kredittkort og et internasjonalt førerkort.


Visumkrav for Abu Dhabi

Du kan ikke fly til Abu Dhabi uten pass, som er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet. Passet må være gyldig i minst seks måneder ved innreise til De forente arabiske emirater. Du trenger ikke å søke om visum før du flyr til Abu Dhabi, og du får et gratis innreisestempel som er gyldig i 90 dager i passkontrollen.


Start planleggingen av reisen til Abu Dhabi


De beste tingene å se og gjøre i Abu Dhabi

Abu Dhabi er en by som er full av spennende severdigheter. Mens du er her bør du ta turen innom byens eldste bygning fra 1800-tallet, palasset Al Husn, som ble bygd over byens vannforsyning. Besøk også moskeen Sheikh Zayed Grand Mosque, og se luksushotellet Emirates Palace. Dersom du ønsker et avbrekk fra alle de moderne skyskraperne, kan du besøke fiskemarkedet Dhow Warf tidlig om morgenen for å oppleve den lokale atmosfæren.

De fleste leger og sykehus i Abu Dhabi holder høy standard, og de krever ofte forhåndsbetaling. Derfor er gyldig reiseforsikring nødvendig for å unngå dyre sykehusopphold.

Vannet fra springen i De forente arabiske emirater smaker ikke spesielt godt, og de fleste foretrekker derfor flaskevann.


Finn fly til andre byer i Forente Arabiske Emirater

Abu Dhabi har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Abu Dhabi. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Abu Dhabi med denne policyen.

Når du har søkt etter flyvinger til Abu Dhabi, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Abu Dhabi nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Abu Dhabi og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Abu Dhabi

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Abu Dhabi

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.