Finn billige fly til Accra

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 28.6.
ti. 5.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Accra

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Accra

Beste pris på tur/retur-billett

5 296 kr

Raskeste flytid

11t 45m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Accra fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 296 kr (Oslo Gardermoen til Accra Kotoka).
Den kjappeste flyvningen til Accra fra Norge tar 11t 45m (Oslo Torp Sandefjord til Accra Kotoka).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Accra, deriblant Lufthansa, KLM og Turkish Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Accra

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Accra fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Accra

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Accra

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Accra (ACC)

Vanligvis er flyvninger til Accra fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Accra Kotoka, som i gjennomsnitt koster 7 040 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ACCRA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Accra koster i gjennomsnitt kun 6 219 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ACCRA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust22 % dyrereDet koster ca. 8 609 kr for flyvninger til Accra fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ACCRA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember474 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Accra fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Accra?

Høysesong for fly til Accra er om sommeren når mange har ferie, og det er også et godt tidspunkt med tanke på været. Det regner ikke så mye på denne tiden, selv om temperaturene kan bli ganske høye. Regnperioden varer fra mars-november, men det pleier allikevel å være ganske populært i juli-august. Du bør bestille ferien din god tid i forkant om du ønsker å finne billige fly til Accra på denne tiden. Du kan få tørt vær og mildere temperaturer om du reiser til Accra i desember-februar, og mange foretrekker derfor å reise på denne tiden. Flybillettene er ofte veldig billige på nyåret.

Den billigste måneden å fly til Accra fra Norge på, er februar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 219 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. september er også et godt alternativ når du skal reise til Accra med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 248 kr fra Norge.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Accra fra Norge er 38 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 7 040 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Accra med en prislapp på kun 5 296 kr.Flotte tilbud på flyreiser til Accra

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Accra som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ethiopian Air
2. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 35m
2 stopp
ACC09:20Accra Kotoka
27. okt.
ACC08:20Accra Kotoka
18t 25m
2 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
5 296 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
1. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 35m
2 stopp
ACC09:20Accra Kotoka
27. okt.
ACC08:20Accra Kotoka
18t 25m
2 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
5 643 kr
Finn lignende
Lufthansa
26. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
12t 20m
2 stopp
ACC15:00Accra Kotoka
25. nov.
ACC17:55Accra Kotoka
18t 00m
2 stopp
OSL11:55Oslo Gardermoen
5 743 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
2. okt.
OSL07:20Oslo Gardermoen
32t 50m
1 stopp
ACC16:10Accra Kotoka
27. okt.
ACC15:30Accra Kotoka
12t 55m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
5 891 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
26. sep.
OSL07:20Oslo Gardermoen
33t 20m
1 stopp
ACC16:40Accra Kotoka
25. nov.
ACC15:45Accra Kotoka
12t 55m
1 stopp
OSL04:40Oslo Gardermoen
6 050 kr
Finn lignende
Ethiopian Air
1. okt.
OSL15:45Oslo Gardermoen
17t 35m
2 stopp
ACC09:20Accra Kotoka
28. okt.
ACC08:20Accra Kotoka
18t 25m
2 stopp
OSL02:45Oslo Gardermoen
6 179 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Accra

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Accra, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og Ethiopian Air
Air France
OSLOslo Gardermoen
12t 20m
ACCAccra Kotoka
Ethiopian Air
SVGStavanger Sola
27t 15m
ACCAccra Kotoka

Hvilke flyselskaper flyr til Accra?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Accra

Hvilke flyselskaper flyr til Accra?

På reiser til Accra fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, Turkish Airlines, Ethiopian Air eller Brussels Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Turkish Airlines til Accra

Det mest populære flyselskapet for fly til Accra på momondo, er Turkish Airlines som har 7 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Istanbul, og det beste tilbudet på en flyvning med Turkish Airlines til Accra, kostet 5 854 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Accra, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 128 Turkish Airlines vurdering, har det fått en score på 8,3 av momondo-brukere.

Flyvninger med Ethiopian Air til Accra

E annet populært valg for fly til Accra, er Ethiopian Air (8,2/10, 72 vurderinger). De fleste flyvninger med Ethiopian Air som lander i Accra, ankommer fra Lome, men det finnes 13 flyvninger med Ethiopian Air til Accra fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Ethiopian Air på momondo denne uken, lå på 6 202 kr (Oslo Gardermoen til Accra, tur/retur).


Flyplasser nære Accra

Under finner du alle flyplassene i Accra sammen med avstanden til sentrum

Du bør beregne god tid når du skal komme deg til og fra flyplassen i Accra, ettersom du må reise langs svært travle veier. Det er ikke uvanlig at kjøreturen tar en times tid, selv om det bare skal ta rundt 20 min i teorien. Noen ganger kan reisen ta opptil tre timer om trafikken er veldig travel. Det koster ca. 30-40 GHS (50-70 NOK) med taxi, men du må passe på å forhandle frem prisen før dere kjører. De fleste sjåførene bruker nemlig ikke taksameter. Holdeplassen er rett utenfor terminalen. I tillegg er Uber tilgjengelig i Accra, og du kan bestille henting på flyplassen. Hvis du ønsker å bruke offentlig transport, må du gå 500 meter fra Terminal 2 til Liberation Road. Enkelte hotell har shuttle-busser tilgjengelig for gjestene sine til en svært gunstig pris, og det kan lønne seg å undersøke hva nettopp ditt hotell kan tilby deg. Det er også mulig å bestille leiebil og hente den ved ankomst. Flere leiebilselskaper holder til på flyplassen, og du kan hente bilen din døgnet rundt.


Populære flybilletter til Accra

Finn dine flybilletter til Accra med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Accra
Raskeste flytid12t 20m
Billigst pris5 296 kr
Flyvninger fra Stavanger til Accra
Raskeste flytid27t 15m
Billigst pris7 310 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Accra

Det kjører både delte taxier og tro-tro rundt i Accra langs fastsatte ruter, hovedsakelig viktige landemerker. En tro-tro kan være enten en minibuss eller pick-up. Billettene er veldig billige, og det koster ikke mer enn 1-2 GHS per tur (2-4 NOK). Du bør imidlertid være forberedt på at kjøretøyene kan være ganske overfylte. De lokale rettleder deg mer enn gjerne, hvis du synes at det er vanskelig å sette deg inn i systemet og forstå rutene. Tro-troene kjører døgnet rundt, men avgangene er mindre hyppige mellom midnatt og fire om morgenen. Du kan også ta privat taxi eller booke en Uber om du foretrekker det. Det burde allikevel ikke koste mer enn 20 GHS (35 NOK) per tur inne i byen for vanlig taxi. Det er også mulig å leie bil med sjåfør, noe som ofte er en svært behagelig måte å reise på om du skal på sightseeing og ønsker å se mange attraksjoner på samme dag.


Visumkrav for Accra

Det er svært viktig at du har alle reisedokumentene dine under kontroll før du skal reise til Accra. Det er ikke mulig å fly til Accra uten pass eller visum. Norske statsborgere må søke om visum i forkant av reisen, og det er ikke mulig å ordne dette på flyplassen eller ved grenseoverganger til Ghana. Vi ønsker også å gjøre oppmerksom på at du må fremvise vaksinasjonskort før innreise som dokumenterer at du har tatt gulfebervaksine. Disse bestemmelsene kan imidlertid endres på kort varsel, og du bør sjekke at du innfrir alle innreisekrav i god tid før du skal reise.


Start planleggingen av reisen til Accra


De beste tingene å se og gjøre i Accra

Accra kanskje en liten by, men det finnes allikevel nok av severdigheter og attraksjoner til å holde deg opptatt en stund. Jamestown Lighthouse, Kwame Nkrumah Memorial Park og Makola Market er noe av det du bør få med deg under oppholdet.

Makola Market er et enormt marked som er full av spennende varer, enten du vil ha tekstiler, leker eller klær.


Finn fly til andre byer i Ghana

Accra har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Accra.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Accra som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Accra.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Accra, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Accra og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.