Finn billige fly til Nantes

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Nantes

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Nantes

Beste pris på enveisbillett

352 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 439 kr

Raskeste flytid

5t 45m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Nantes fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 352 kr (Oslo Gardermoen til Nantes Atlantique).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Nantes fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 439 kr (Oslo Gardermoen til Nantes Atlantique).
Den kjappeste flyvningen til Nantes fra Norge tar 5t 45m (Oslo Gardermoen til Nantes Atlantique).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Nantes, deriblant Air France, KLM og Vueling.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nantes

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nantes fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nantes

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nantes

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Nantes (NTE)

Vanligvis er flyvninger til Nantes fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Nantes Atlantique, som i gjennomsnitt koster 3 160 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NANTES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars42 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nantes koster i gjennomsnitt kun 1 840 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NANTES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember46 % dyrereDet koster ca. 4 619 kr for flyvninger til Nantes fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NANTES FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli397 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nantes fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nantes?

Nantes er en vakker by og en populær destinasjon, med en rekke ulike flyreiser å finne flybilletter til. Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det som regel fra fire til fem timer og oppover, helt avhengig av eventuelle mellomlandinger. Bergen Flesland ligger på rundt det samme, og reiser du helt fra Tromsø Langnes så er flyreisene dessverre lengre, med ti timer og oppover som gjennomsnittlig raskeste flygning til Nantes.

Dessverre er det per i dag ikke noe direkte Nantes-flytilbud fra Norge. Selv fra Oslo må du beregne en eller to mellomlandinger. De raskeste flygningene går med ett stopp, ofte i Paris Charles de Gaulle, og så videre derfra. Mer normalt er en lengre flygning som går fra Oslo til Amsterdam, så til Paris og videre. Ta dette med i betraktning når du ser etter billige flybilletter, og vær ikke nervøs for mellomlandingene som gjerne er på større lufthavner med et godt tilbud, og som har gode merkinger for å finne frem til neste gate på veien mot Nantes.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Nantes fra London for 571 kr. Dette er 84 % billigere enn de fleste flytilbudene til Nantes. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Nantes fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Nantes med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 967 kr fra Norge.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Nantes 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Nantes med en gjennomsnittspris på 3 160 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Nantes med en prislapp på kun 1 439 kr.

Saint-Nazaire Montoir flyplass, Rennes Saint Jacques flyplass, Angers Marce flyplass, La Rochelle Laleu flyplass eller Bangor Belle-Île-en-Mer flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Nantes.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Angers Marce flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Nantes, med en gjennomsnittspris på 1 675 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Nantes

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nantes som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
23. okt.
OSL06:05Oslo Gardermoen
5t 55m
1 stopp
NTE12:00Nantes Atlantique
28. okt.
NTE03:00Nantes Atlantique
13t 00m
2 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
1 439 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. okt.
OSL06:05Oslo Gardermoen
5t 55m
1 stopp
NTE12:00Nantes Atlantique
28. okt.
NTE12:45Nantes Atlantique
6t 05m
1 stopp
OSL18:50Oslo Gardermoen
1 820 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. okt.
OSL06:05Oslo Gardermoen
5t 55m
1 stopp
NTE12:00Nantes Atlantique
29. okt.
NTE05:40Nantes Atlantique
5t 10m
1 stopp
OSL10:50Oslo Gardermoen
1 977 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. okt.
OSL06:25Oslo Gardermoen
5t 45m
1 stopp
NTE12:10Nantes Atlantique
28. okt.
NTE12:45Nantes Atlantique
6t 05m
1 stopp
OSL18:50Oslo Gardermoen
1 987 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. okt.
OSL10:55Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
NTE19:30Nantes Atlantique
28. okt.
NTE12:45Nantes Atlantique
6t 05m
1 stopp
OSL18:50Oslo Gardermoen
2 006 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. okt.
OSL06:25Oslo Gardermoen
5t 45m
1 stopp
NTE12:10Nantes Atlantique
29. okt.
NTE05:40Nantes Atlantique
5t 10m
1 stopp
OSL10:50Oslo Gardermoen
2 153 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Nantes

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nantes, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
11. okt.
OSL15:55Oslo Gardermoen
15t 50m
1 stopp
NTE07:45Nantes Atlantique
Flere flyselskaper
12. okt.
OSL05:35Oslo Gardermoen
5t 55m
1 stopp
NTE11:30Nantes Atlantique
Ryanair
6. sep.
OSL15:55Oslo Gardermoen
19t 35m
1 stopp
NTE11:30Nantes Atlantique

Hvilke flyselskaper flyr til Nantes?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nantes

Hvilke flyselskaper flyr til Nantes?

Air France er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Nantes med. KLM, Brussels Airlines og Lufthansa er også populære valg ved reiser til Nantes from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Nantes jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Air France til Nantes

Det går 31 fly med Air France til Nantes under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Paris Charles de Gaulle, og den beste billettprisen med Air France som er funnet på momondo, kostet 1 771 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Nantes). Air France har en score på 7,6 basert på 201 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med KLM til Nantes

KLM (7,5/10, 152 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Nantes, med tilbud fra så lite som 1 575 kr fra Oslo Gardermoen, tur/retur. Med i gjennomsnitt 31 KLM flyvninger i uken til Nantes, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Nantes

Under finner du alle flyplassene i Nantes sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Nantes flyplass Atlantique?

For å komme deg inn til sentrum av Nantes fra flyplassen har du flere valg. Først og fremst kan du naturlig nok leie en bil, eller du kan også ta en taxi. Du finner taxiene utenfor terminalene i retning av hall 1, rett ved utgangen. Det er også mulig å ta buss, da det jevnlig går shuttlebuss hele uken. Ruten er fra flyplassen til Nantes togstasjon, og så videre inn til sentrum, før den går tilbake igjen i en sirkel. Du finner busstoppet rett foran hall 2.


Populære flybilletter til Nantes

Finn dine flybilletter til Nantes med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nantes
Raskeste flytid13t 40m
Laveste pris1 282 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nantes
Raskeste flytid23t 30m
Laveste pris3 836 kr

Visumkrav for Nantes

Frankrike som helhet er en del av Schengen/EØS-samarbeidet, og det er derfor veldig enkelt for nordmenn å reise hit. Det er ikke noe behov for turistvisum, men passet må du ikke glemme. Frankrike krever pass ved både inn- og utreise. Det er også påkrevd å kunne oppgi identifikasjonspapirer ved enhver tid i landet, og for nordmenn er passet eneste gyldige ID.


Start planleggingen av reisen til Nantes


De beste tingene å se og gjøre i Nantes

Nantes var basen til hertugene av Bretagne, og deres slående palass og festningsanlegg fra middelalderen, Château des Ducs de Bretagne, er i dag blant byens største attraksjoner. Her finner du selve borgen, Nantes historiske museum, og glem heller ikke muligheten for å gå på toppen av festningsanleggene. Rett utenfor festningsanlegget finner du Tour Lu. Dette tårnet er svært vakkert, men viktigst er at du fra toppen av tårnet får en fantastisk utsikt over hele byen. Som seg hør og bør har også Nantes en flott katedral i sentrum, og du finner også en stor mengde utsøkte kunstverk på Nantes kunstmuseum, der samlingene spenner seg fra antikken til det moderne. Ikke langt fra både katedralen og borgen finner du Jardin des Plantes, som er blant Frankrikes største botaniske hager, og som tilbyr en avslappet spasertur gjennom uendelig med ulike planter og blomster. Glem heller ikke å se hele byen, med sjarmerende og vakre hus, promenaden langs elven Erdre og en rekke innbydende kafeer og restauranter. Sist må nevnes de ulike maskinene i Nantes Les Machines de l’île. Denne øyen av maskiner er et prosjekt der ideene til DaVinci og Jules Verne kombineres. Mest berømt er en gigantisk elefant som til og med kan bevege seg. Men det er også en rekke andre kuriøse maskiner og ideer å se her på øya som er midtpunktet i Nantes. Som du forstår: Med et par flybilletter er du fort i en fantastisk by, med et stort og variert tilbud.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Nantes. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Nantes med denne policyen.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Nantes. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Nantes. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Nantes

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Nantes

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.