Finn billige fly til Avignon

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 6.12.
ti. 13.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Avignon flyinnsikt og trender

Se innsikt for Avignon-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Avignon?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Avignon (Marseille), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 8t 20m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Avignon

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Avignon fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Montpellier

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Avignon

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Marseille (MRS)

Vanligvis er flyvninger til Avignon fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Marseille, som i gjennomsnitt koster 2 409 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Avignon

Når du skal finne flygninger til Avignon, Frankrike, fra Oslo Gardermoen, kan du regne med en flytid på omtrent 19 timer, på grunn av mellomlandinger og bytte til tog på veien. Når du reiser fra Oslo, mellomlander du ofte på London Stansted og i Marseilles, for så å ta tog videre til Avignon derfra. Fra Trondheim Værnes kan du regne med en reisetid på omtrent 18 timer, med to stopp på veien, i Oslo og Paris. Reiser du fra Tromsø Langnes, kan du regne med en reisetid på nærmere 21 timer, med tre stopp på veien, ofte i Oslo, Paris og Marseilles, før du tar tog videre til Avignon derfra.

Dessverre, er det ingen direkteflyvninger til Avignon fra byer i Norge, så du må regne med noen mellomlandinger på veien, noe som også forlenger reisetiden. Ofte er det beste alternativet å fly til Marseilles, for så å ta tog videre til Avignon derfra, noe som tar omtrent en halv time. Du finner også ofte flybilletter til Avignon-Provence lufthavn via Paris Charles du Gaulle. Du kan finne gode flytilbud til Avignon, og andre byer verden over, som du enkelt kan bestille gjennom momondo.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Avignon, lå på 77 kr/per person fra Bergamo, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Avignon. Du kan finne den billigste prisen til Avignon fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Både lokalbefolkningen i Avignon og turistene er enige om at Mont Ventoux er et flott område for fotturer, og får å nyte landskapet som området har å tilby. Det er som regel mer fornøyelig dra på turer i området når været begynner å bli varmere og det er mindre sjanse for regn. Med tanke på dette, anbefaler vi at du flyr til Avignon i løpet av april, mai og juni for å dra nytte av det varme været og dra på fjell- eller fottur.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Avignon. Hvis du planlegger å fly til Avignon, bør du vurdere å bestille flyvninger til Nîmes Garons flyplass (38 km fra sentrum i Avignon), Marseille flyplass (66 km fra sentrum i Avignon), Montpellier Méditerranée flyplass (79 km fra sentrum i Avignon), Beziers Vias flyplass (136 km fra sentrum i Avignon), eller Toulon Hyeres flyplass (143 km fra sentrum i Avignon).

Du kan finne tilbud for Nîmes Garons flyplass for i gjennomsnitt 1 051 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Hvilke flyselskaper flyr til Avignon?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Avignon

Hvilke flyselskaper flyr til Avignon?

På reiser til Avignon fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Air France, Lufthansa, KLM eller Brussels Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Avignon

Under finner du alle flyplassene i Avignon sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til Avignon sentrum fra Avignon-Provence lufthavn?

Du har flere alternativer når du skal komme deg videre fra Avignon-Provence lufthavn, inn til Avignon sentrum. Du kan for eksempel velge å benytte deg av kollektivtrafikk, og ta rute LER 23 og TER inn til byen, noe som tar nærmere en time. Hvis du heller vil ta fatt på turen inn til sentrum i bil, så tar det omtrent en halvtime, alt etter trafikkforholdene. Du finner flere alternativer for leiebil ved flyplassen, slik at du kan ta turen inn til byen på egenhånd, eller så kan du velge å ta taxi, som du også finner på flyplassområdet.


Visumkrav for Avignon

Reiser du til Frankrike og Avignon, må du fremvise gyldig pass ved både inn- og utreise. Du må også alltid kunne identifisere deg etter forespørsel, og for nordmenn er pass og nasjonalt ID-kort med reiserett gyldig legitimasjon. Som norsk borger trenger du ikke visum for å reise til Frankrike og Avignon, da både Frankrike og Norge er en del av Schengen.


Start planleggingen av reisen til Avignon


De beste tingene å se og gjøre i Avignon

Frankrike har en mengde attraksjoner og opplevelser å by på, og Avignon er intet unntak. Her kan du for eksempel ta en omvisning i det storslagne Palais des Papes, som er et gedigent palass, og en av Frankrikes mest kjente historiske bygninger. For en spektakulær utsikt mot bygningen, kan du ta turen til Place du Palais - et stort åpent område rundt palasset, som ble konstruert nettopp slik at folk kunne få se det storslåtte palasset. For nyere kunst, kan du ta turen innom Collection Lambert, som huser samtidskunst, film og fotografier, malerier og skulpturer fra 1980-tallet og oppover. Dette museet har både permanente og midlertidige utstillinger, så sjekk hva som er på plakaten under ditt besøk til denne franske byen. Place de l’Horloge, som er Avignons hovedplass, kan også være verdt et besøk. Her finner du blant annet operahuset, en karusell som vil falle i smak blant barna, og på sommerstid er plassen fylt med sitteplasser til de mange restaurantene og utestedene som befinner seg her. Besøker du byen i desember, er det et stemningsfullt og vakkert julemarked her. For en ordentlig turistopplevelse, kan du ta turen på Avignons gatetog, Petite Train, som lar deg se og utforske byens gater på en morsom og effektiv måte.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Avignon. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. Alle flyreiser til Avignon på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Avignon.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Avignon flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.