Billige flyvninger fra Oslo til Marseille fra 320 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 14.12.
on. 21.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til Marseille

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Marseille, og kan du fly direkte?

Beste pris funnet

320 kr

Raskeste flytid

16t 05m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Marseille

1 flyplass
Den beste enveisflyvningen til Marseille fra Oslo i løpet av de siste 72 timene, kostet 320 kr. Den beste tur/retur-flyvningen fra Oslo til Marseille funnet på momondo i løpet av de siste 72 timene, kostet 9 383 kr.
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Marseille tar 16t 05m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Marseille. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Torp Sandefjord flyplass - Marseille flyplass.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Marseille: Marseille (MRS)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Marseille

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Marseille?

Januar. Måneden med de billigste flyvningene til Marseille fra Oslo er Januar. Den dyreste måneden er juli

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Marseille fra Oslo?

Ryanair. Air France, Brussels Airlines, og KLM er de mest populære selskapene som flyr fra Oslo til Marseille

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - Marseille. Fly fra Oslo Gardermoen til Marseille for de beste Oslo - Marseille flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til Marseille?

48 dager før. Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til Marseille er ca. 48 dager før avreise

Finn de billigste enveisflyvningene fra Oslo til Marseille

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Oslo til Marseille, bør du ta en titt på noen av tilbudene våre nedenforfra Air France, KLM og Ryanair
Flere flyselskaper
17. jan.
OSL15:45Oslo Gardermoen
19t 50m
1 stopp
MRS11:35Marseille
Ryanair
29. jan.
TRF06:10Oslo Torp Sandefjord
21t 05m
2 stopp
MRS03:15Marseille
Ryanair
29. jan.
TRF09:00Oslo Torp Sandefjord
18t 35m
1 stopp
MRS03:35Marseille

De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til Marseille

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til Marseille med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
RyanairPrisFra 522 krGratis kanselleringRangering
7,0
7,0

Ombordstigningen

6,8

Comfort

7,6

Besetningen

6,1

Underholdning

6,5

Mat

Vurderinger

Likte prisen på flybilletten. Komforten er ikke den beste.

1 / 1
Søk etter flyreiser med Ryanair
LufthansaPrisFra 1 414 krGratis kanselleringRangering
7,1
7,3

Ombordstigningen

7,3

Comfort

7,8

Besetningen

6,7

Underholdning

6,7

Mat

Vurderinger

Førts flyen blir 20 minutter forsinket . Etterpå når vi sitte i flyen og skule fly hadde mye bråk som vi visste har teknisk problem . Så etterpå vi måte og sitte i flyen og venter cirka 2 timer . Det var veldig dømt og sitte i en fly og vente 2 timer ?!! Og hele tida vi følger ikke trygg siden vi hørte om flyen har teknisk problem. Vi forventet bytte flyen ikke tar samme fly som har teknisk problem . Og siden vi hadde en langs tur PGA flyen hadde problem vi fått ikke noe ekstra service som matt ellers litt drikke . Det var veldig dumt . Derfor vi følte veldig dårlig og det var veldig dårlig service !!! Mvh Salar Abdipour Elham Soroori .

1 / 1
Søk etter flyreiser med Lufthansa
Brussels AirlinesPrisFra 1 522 krGratis kanselleringRangering
7,1
Søk etter flyreiser med Brussels Airlines
Air FrancePrisFra 1 580 krGratis kanselleringRangering
7,6
7,6

Ombordstigningen

7,5

Comfort

8,3

Besetningen

7,0

Underholdning

7,2

Mat

Vurderinger

Hyggelige og effektive ansatte. Derimot er flyene til og fra Oslo alltid forsinket og i vår tilfelle var det på 25 minutter. I tillegg, er kabinene på enkelte fly delvis utdaterte, smart å sjekke på forhold hva slags fly du skal fly med. Ellers er det er svært bra selskap som jeg anbefaler å bruke.

1 / 1
Søk etter flyreiser med Air France
SWISSPrisFra 1 730 krGratis kanselleringRangering
8,4
Søk etter flyreiser med SWISS
KLMPrisFra 1 832 krGratis kanselleringRangering
7,5
7,5

Ombordstigningen

7,6

Comfort

8,2

Besetningen

6,7

Underholdning

7,0

Mat

Vurderinger

Fordeler: Likte at det var punktlig og at de serverte drikke

1 / 1
Søk etter flyreiser med KLM
Scandinavian AirlinesPrisFra 3 540 krGratis kanselleringRangering
7,2
7,5

Ombordstigningen

7,2

Comfort

7,8

Besetningen

6,7

Underholdning

6,7

Mat

Vurderinger

Seemingly per usual for SAS, the advised boarding time came and went without sight of a plane outside or staff at the gate. So was no surprise to ultimately see an updated departure time. The delayed pushback ultimately led to about a similar delay in arrival, although fortunately this did not impact on my ability to catch my planned bus connection home from the airport. The snack served on-board was served much too cold (which the staff admitted was the case during serving), but I ate it nonetheless.

1 / 4
Søk etter flyreiser med Scandinavian Airlines

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til Marseille som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    På grunn av de globale følgene av COVID-19 kan det være at noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til Marseille, f.eks. Lufthansa, Brussels Airlines og Air France, har innført fleksible retningslinjer for kansellering. Bruk nettsiden vår til å søke etter alle flyselskapene som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra Oslo til Marseille med fly?

    Avstanden fra Oslo til Marseille i en rett linje, er 1881,4 km.


Air France har flyvninger fra Oslo til Marseille med en mellomlanding på Paris Charles de Gaulle, som er et godt valg for reisende fra Oslo lufthavn Gardermoen. Videre er det mulig å benytte seg av Lufthansa, som tilbyr billige flyvninger fra Oslo til Marseille, via enten München eller Frankfurt. I tillegg finnes det flyvninger fra Oslo til Marseille via Brussel med Brussels Airlines. Et annet alternativ er KLM, som tilbyr rimelige enveis flyvninger fra Oslo til Marseille via Amsterdam, og så videre fra Marseille til Oslo igjen tilbake. Det er også mulig å komme seg til Marseille fra Oslo Sandefjord Torp med KLM, via en mellomlanding i Amsterdam for den som foretrekker det.

Den beste måten for reisende som vil komme seg til Oslo lufthavn Gardermoen er å ta flytoget F2-toget, som har hyppige avganger fra Drammen via få stopp i sentrum til flyplassen. Dette er det hurtigste alternativet for reisende som vil spare tid. Du kan også ta regiontogene R10 og R11, som har hyppige avganger, er rimeligere enn flytoget, men tar litt lengre tid. Et annet solid valg er å benytte seg av flybussen, som kjører fra Oslo bussterminal fra tidlig morgen til sent på kveld. Det er gode muligheter for å benytte seg av drosje, men det er det dyreste alternativet, og lønner seg om dere er flere som deler. Du finner et stort utvalg av typer drosjer utenfor busstasjonen eller jernbanestasjonen. For den som flyr fra Oslo Sandefjord Torp, er det enkelt å komme seg dit med regiontog R11 for deretter å ta shuttlebuss fra Torp stasjon. Når det gjelder Marseille flyplass går det en shuttlebuss frem til Vitrolles-Aerport Marseilles Provence togstasjon, hvor du finner ekspresstog inn til sentrum. Herfra kan du ta Metrolinjene M1 og M2 for å komme deg videre til ditt overnattingssted.

Oslo lufthavn Gardermoen kan tilby et stort utvalg av fasiliteter og severdigheter. Her finnes det et solid utvalg av butikker som selger alt fra elektroniske artikler til klær og kosmetikk. Videre byr flyplassen på et stort utvalg av restauranter og barer, hvor du kan slappe av før din Olso til Marseille flyvning. Hele terminalen har gratis trådløst nett, og du finner dedikerte lounger for reisende, slik at du kan slappe av med en kaffe eller mat. Flyplassen er tilrettelagt for reisende som er på tur med små barn, ettersom det finnes egne lekeområder. Forretningsreisende har god tilgang på konferanselokaler, og du finner samtidig et stort antall leiebilfirmaer for den som ønsker friheten ved å ha egen leiebil. Oslo Sandefjord Torp er en mindre, regional flyplass, og her finner du kiosk og spisesteder hvor du kan slappe av før avreise. Torp har gode parkeringstilbud og flere leiebilfirmaer. På Marseille flyplass får du stort sett det du trenger, om det er serveringssteder og barer eller et godt utvalg av shoppingmuligheter. Flyplassen byr også på mange bilutleiefirmaer, om du ønsker friheten med en leiebil.


Fra flyplassen kan du enkelt reise til koselige Aix-en-Provence, som ligger nord for Marseille bare en kort tur unna. Denne sjarmerende studentbyen er hjem til en rekke hyggelige områder, spisesteder og bygninger. Alle som tar turen til regionen bør besøke Aix-en-Provence. Du kommer hit enten med tog eller egen bil fra Marseille. Østover fra Marseille finner du den hyggelige byen Toulon, som er proppfull av historie, karakter og flere gode spisesteder. Du kommer deg enkelt til Toulon med bil eller ved å ta buss fra sentrum av Marseille flyplass.


Alternative fly Oslo-Marseille

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Nice
Raskeste flytid2t 55m
Laveste pris1 169 kr
Flyvninger fra Stavanger til Nice
Raskeste flytid18t 55m
Laveste pris2 488 kr
Flyvninger fra Bergen til Nice
Raskeste flytid7t 45m
Laveste pris1 429 kr
Flyvninger fra Haugesund til Marseille
Raskeste flytid14t 55m
Laveste pris7 554 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nice
Raskeste flytid8t 00m
Laveste pris3 387 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Marseille
Raskeste flytid19t 00m
Laveste pris3 727 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til Marseille

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Marseille

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser fra Oslo til Marseille. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i gode hender.

Alle flysøk fra Oslo til Marseille på momondo kan filtreres slik at du ser hvem som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen mellom Oslo og Marseille ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyreiser basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Marseille fra Oslo. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.