Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Okinawa

Finn billige flyvninger til Okinawa fra 8 120 kr

1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
on. 28.2.
on. 6.3.
"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Om fly til Okinawa

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Okinawa

Beste pris på tur/retur-billett

8 120 kr

Raskeste flytid

25t 10m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Okinawa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 8 120 kr (Oslo Gardermoen til Okinawa Naha).
Den kjappeste flyvningen til Okinawa fra Norge tar 25t 10m (Oslo Gardermoen til Okinawa Naha).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Okinawa, deriblant China Eastern.

Okinawa flyinnsikt og trender

Se innsikt for Okinawa-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Okinawa?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Okinawa er på tirsdag med priser helt nede i 11 444 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Den dyreste dagen å fly til Okinawa på, er torsdag, med priser som ligger på ca. 12 114 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Okinawa?

På ettermiddagen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Okinawa, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 11 821 kr. Å fly til Okinawa på ettermiddagen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Okinawa er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 13 268 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Hvor lang tid tar det å fly til Okinawa?

I gjennomsnitt tar det 38t 40m å fly fra Norge til Okinawa dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Okinawa Naha (den mest populære flyplassen i Okinawa). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Okinawa Naha, ligger flytiden på rundt .

Ofte stilte spørsmål om å fly til Okinawa

Hvor lang tid tar det å fly til Okinawa?

Raskeste rute mellom Oslo Gardermoen og Naha Airport, Okinawa i Japan, tar nærmere 21 timer, inkludert to mellomlandinger på veien. Fra Trondheim Værnes tar samme turen litt over 22 timer, noe som også inkluderer et flybytte i Oslo. Reiser du fra Bergen Flesland, så vil turen over til Okinawa også ta i overkant av 22 timer, og det samme gjelder fra Stavanger Sola.

Hvor kan du fly direkte til Okinawa fra?

Selv om det dessverre ikke finnes noen direktefly fra Europa til Okinawa, så er det svært gode muligheter for nordmenn som vil ta turen til denne tropiske øya, enten gjennom en mellomlanding på det japanske fastlandet eller ved andre asiatiske flyplasser. Det finnes en rekke daglige flygninger fra byer som Hong Kong, Bangkok, Singapore og Seoul, slik at du kan foreta mellomlandinger her. Det er også muligheter for å komme seg til Okinawa fra Shanghai og Beijing, for deg som foretrekker det. Fra Norge, og særlig Oslo lufthavn Gardermoen, så finnes det gode forbindelser til asiatiske byer som Singapore og Bangkok, slik at du kommer deg hurtig frem til Okinawa lufthavn. Det er også mulig å fly til byer på det japanske fastlandet, som Osaka eller Tokyo via Helsinki, København eller Amsterdam, som alle er lette å nå fra norske flyplasser som Bergen Flesland eller Oslo Gardermoen. For flere flytilbud på reiser til Okinawa fra Oslo lufthavn Gardermoen, samt billige flybilletter, så sjekk gjerne hva du finner gjennom momondo.

Hvilken måned er det billigst å fly til Okinawa?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Okinawa fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 8 539 kr. Hvis du ikke kan fly til Okinawa i November, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Okinawa i februar ligger i gjennomsnitt på 9 555 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Okinawa?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Okinawa. Hvis du planlegger å fly til Okinawa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Yoronjima flyplass (97 km fra sentrum i Okinawa), Kumejima flyplass (109 km fra sentrum i Okinawa), eller Wadomari Okino Erabu flyplass (149 km fra sentrum i Okinawa).

Når oppdaterte momondo sist prisene for Okinawa Naha flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Okinawa Naha flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Okinawa Naha flyplass fra flyvninger?

Det er 2 tilbydere fra Okinawa Naha flyplass flyvninger fra og med februar 2024.

Hvor gammel må du være for å fly til Okinawa Naha flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Okinawa Naha flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Okinawa Naha flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Okinawa Naha flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Okinawa Naha flyplass. Vi anbefaler alltid å sjekke med flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart som IATA for å få råd.


Flotte tilbud på flyreiser til Okinawa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Okinawa som nylig ble funnet av brukere på momondo
China Eastern
7. mar.
OSL06:20Oslo Gardermoen
25t 10m
2 stopp
OKA15:30Okinawa Naha
11. mar.
OKA14:30Okinawa Naha
33t 55m
2 stopp
OSL16:25Oslo Gardermoen
8 120 kr
Finn lignende
China Eastern
7. mar.
OSL06:20Oslo Gardermoen
47t 10m
2 stopp
OKA13:30Okinawa Naha
11. mar.
OKA14:30Okinawa Naha
33t 55m
2 stopp
OSL16:25Oslo Gardermoen
8 717 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jun.
OSL19:20Oslo Gardermoen
38t 40m
2 stopp
OKA17:00Okinawa Naha
13. jun.
OKA18:00Okinawa Naha
34t 10m
2 stopp
OSL21:10Oslo Gardermoen
9 189 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jun.
OSL21:00Oslo Gardermoen
29t 50m
2 stopp
OKA09:50Okinawa Naha
13. jun.
OKA10:15Okinawa Naha
35t 00m
3 stopp
OSL14:15Oslo Gardermoen
18 859 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Okinawa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Okinawa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av ANA
ANA
OSLOslo Gardermoen
38t 40m
OKAOkinawa Naha

Andre kabinklasser for flyvninger til Okinawa

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Okinawa

Visumkrav for Okinawa

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Okinawa?

Norske reisende trenger ikke visum ved reiser til Okinawa eller Japan for opphold på opptil 90 dager. Det anbefales derimot å medbringe et pass med minst 6 måneders gyldighet.


De beste tingene å se og gjøre i Okinawa

Hva kan du se og gjøre i Okinawa?

Okinawa er kjent som Japans sørligste øy, og har en variert historie og et perfekt klima for en avslappende ferie. Du finner flere gode sandstrender og områder for vannsport langs kysten, samt en rekke templer og severdigheter både i og utenfor Naha, som er hovedstaden på øya. Du finner blant annet flere templer som er på UNESCO sin verdensarvliste. Shuri-slottet like utenfor Naha er kanskje det mest kjente, med sitt storslåtte design og vakre ornamenter. Du kan også sjekke ut Nakijin og Zakimi, som er to andre slott like ved. Når det gjelder strender, så har du mange å velge mellom. Den attraktive Emerald Beach ligger like ovenfor akvariet på Okinawa, og kan skilte med rolige bølger og asurblått hav. Manzamo-stranden er et annet glimrende alternativ for deg som vil ha en avslappende dag i solen med rolige bølger. Ikei er en annen strand som blir flittig besøkt av lokale. Her finner du gode muligheter for vannsport, blant annet. Når det gjelder mat, så har denne øya et supert utvalg av forskjellige mattyper, enten du vil prøve tradisjonelle retter, mat fra det sentrale Japan eller annen øst-asiatisk mat. CoCo Curry House er et glimrende alternativ, og her finner du japanske karriretter til en billig penge, og med en mengde forskjellige smaker.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Okinawa?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Okinawa.

Kan jeg finne flyreiser til Okinawa med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Okinawa på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Okinawa?

Når du har søkt etter flyvinger til Okinawa, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Okinawa akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Okinawa flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Okinawa på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Okinawa.

Fly med ditt favoritt flyselskap til Okinawa
Flyselskaper er sortert og vist i henhold til klikk de siste 7 dagene på momondo.


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Flyvning til Okinawa
1 voksen
on. 28.2.
on. 6.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post