Finn billige fly til Okinawa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Okinawa?

Raskeste rute mellom Oslo Gardermoen og Naha Airport, Okinawa i Japan, tar nærmere 21 timer, inkludert to mellomlandinger på veien. Fra Trondheim Værnes tar samme turen litt over 22 timer, noe som også inkluderer et flybytte i Oslo. Reiser du fra Bergen Flesland, så vil turen over til Okinawa også ta i overkant av 22 timer, og det samme gjelder fra Stavanger Sola.

Selv om det dessverre ikke finnes noen direktefly fra Europa til Okinawa, så er det svært gode muligheter for nordmenn som vil ta turen til denne tropiske øya, enten gjennom en mellomlanding på det japanske fastlandet eller ved andre asiatiske flyplasser. Det finnes en rekke daglige flygninger fra byer som Hong Kong, Bangkok, Singapore og Seoul, slik at du kan foreta mellomlandinger her. Det er også muligheter for å komme seg til Okinawa fra Shanghai og Beijing, for deg som foretrekker det. Fra Norge, og særlig Oslo lufthavn Gardermoen, så finnes det gode forbindelser til asiatiske byer som Singapore og Bangkok, slik at du kommer deg hurtig frem til Okinawa lufthavn. Det er også mulig å fly til byer på det japanske fastlandet, som Osaka eller Tokyo via Helsinki, København eller Amsterdam, som alle er lette å nå fra norske flyplasser som Bergen Flesland eller Oslo Gardermoen. For flere flytilbud på reiser til Okinawa fra Oslo lufthavn Gardermoen, samt billige flybilletter, så sjekk gjerne hva du finner gjennom momondo.

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Okinawa fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 736 kr. Hvis du ikke kan fly til Okinawa i mai, er juni det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Okinawa i juni ligger i gjennomsnitt på 5 355 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Okinawa. Hvis du planlegger å fly til Okinawa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Yoronjima flyplass (97 km fra sentrum i Okinawa), Kumejima flyplass (109 km fra sentrum i Okinawa), eller Wadomari Okino Erabu flyplass (149 km fra sentrum i Okinawa).Flotte tilbud på flyreiser til Okinawa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Okinawa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Japan Airlines
OSLOslo Gardermoen
23t 45m
OKAOkinawa Naha

Finn de billigste enveisflyvningene til Okinawa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Okinawa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Japan Airlines
Japan Airlines
OSLOslo Gardermoen
23t 45m
OKAOkinawa Naha

Hvilke flyselskaper flyr til Okinawa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Okinawa

Hvilke flyselskaper flyr til Okinawa?

Japan Airlines er det mest populære flyselskapet som flyr her som flyr fra Norge to Okinawa jevnlig, ifølge våre data. Du bør kunne finne flyvninger til Okinawa med that airline og andre flyselskaper som flyr fra Norge.


Flyplasser nære Okinawa

Under finner du alle flyplassene i Okinawa sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Okinawa lufthavn?

Det går jevnlig en togforbindelse fra flyplassen og inn til sentrum av Naha, som er største by på øya, og du finner også regelmessige bussforbindelser fra alle de større og mindre byene på Okinawa og videre inn til flyplassen. Fra Okinawa lufthavn er det også et godt utvalg av drosjer, som du finner like utenfor ankomstområdet. For deg som heller foretrekker det, så er det også mulig å leie en bil ved flyplassen, noe som kan være praktisk for å kunne utforske området på egenhånd.


Populære flybilletter til Okinawa

Finn dine flybilletter til Okinawa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Okinawa
Raskeste flytid23t 45m
Laveste pris7 885 kr

Visumkrav for Okinawa

Norske reisende trenger ikke visum ved reiser til Okinawa eller Japan for opphold på opptil 90 dager. Det anbefales derimot å medbringe et pass med minst 6 måneders gyldighet.


Start planleggingen av reisen til Okinawa


De beste tingene å se og gjøre i Okinawa

Okinawa er kjent som Japans sørligste øy, og har en variert historie og et perfekt klima for en avslappende ferie. Du finner flere gode sandstrender og områder for vannsport langs kysten, samt en rekke templer og severdigheter både i og utenfor Naha, som er hovedstaden på øya. Du finner blant annet flere templer som er på UNESCO sin verdensarvliste. Shuri-slottet like utenfor Naha er kanskje det mest kjente, med sitt storslåtte design og vakre ornamenter. Du kan også sjekke ut Nakijin og Zakimi, som er to andre slott like ved. Når det gjelder strender, så har du mange å velge mellom. Den attraktive Emerald Beach ligger like ovenfor akvariet på Okinawa, og kan skilte med rolige bølger og asurblått hav. Manzamo-stranden er et annet glimrende alternativ for deg som vil ha en avslappende dag i solen med rolige bølger. Ikei er en annen strand som blir flittig besøkt av lokale. Her finner du gode muligheter for vannsport, blant annet. Når det gjelder mat, så har denne øya et supert utvalg av forskjellige mattyper, enten du vil prøve tradisjonelle retter, mat fra det sentrale Japan eller annen øst-asiatisk mat. CoCo Curry House er et glimrende alternativ, og her finner du japanske karriretter til en billig penge, og med en mengde forskjellige smaker.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Okinawa.

Alle flysøk til Okinawa på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Okinawa, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Okinawa flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Okinawa

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Okinawa

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.