Finn billige fly til Santander

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Santander

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Santander

Beste pris på enveisbillett

666 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 436 kr

Raskeste flytid

8t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Santander fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 666 kr (Oslo Gardermoen til Santander).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Santander fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 436 kr (Oslo Gardermoen til Santander).
Den kjappeste flyvningen til Santander fra Norge tar 8t 35m (Oslo Gardermoen til Santander).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Santander, deriblant Vueling og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Santander

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Santander fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Santander

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Santander

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Santander (SDR)

Vanligvis er flyvninger til Santander fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Santander, som i gjennomsnitt koster 2 448 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTANDER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember62 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Santander koster i gjennomsnitt kun 846 kr i Desember
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTANDER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli108 % dyrereDet koster ca. 4 660 kr for flyvninger til Santander fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SANTANDER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli207 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Santander fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Santander?

Flygninger til Santander, Spania fra Oslo tar ofte nærmere 12 timer, inkludert mellomlandinger. Du finner Santander-flytilbud fra Oslo med både én og to mellomlandinger, men det kan hende at alternativet med to stopp på veien fortsatt er raskere enn om du finner flygninger med én lang mellomlanding. I dette tilfellet, må du velge om du vil tilbringe mer tid i lufta, eller mer tid på flyplassen. Reiser du fra Trondheim, må du regne med minst to mellomlandinger på veien, og en reisetid på rundt 14 timer, minst. Fra Tromsø må du også regne med et par mellomlandinger, og en reisetid på nærmere 16 timer eller mer. Vil du reise til Santander fra Kirkenes, kan du regne med en flytid på omtrent 21 timer, og to eller tre mellomlandinger.

Dessverre finnes det ingen direkteruter fra Norge og til Seve Ballesteros – Santander lufthavn, men om du for eksempel finner direktefly til Madrid, kan du ta tog eller direktefly videre til Santander derfra. Du finner også direkteruter til Santander fra andre spanske byer, som for eksempel fra Barcelona. Det er gode og direkte flybilletter til Santander fra London Stansted, en flygning som tar omtrent to timer. Kommer du deg enkelt til en av disse byene, så er veien videre til Santander ganske enkel og effektiv.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Santander fra Madrid for 758 kr. Dette er 29 % billigere enn de fleste flytilbudene til Santander. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Santander fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det Desember som er den billigste måneden å fly fra Norge til Santander. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 846 kr. mars er også et godt alternativ når du skal reise til Santander med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 008 kr fra Norge.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Santander. Hvis du planlegger å fly til Santander, bør du vurdere å bestille flyvninger til Bilbao flyplass (75 km fra sentrum i Santander), Vitoria-Gasteiz flyplass (109 km fra sentrum i Santander), eller Burgos flyplass (124 km fra sentrum i Santander).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Vitoria-Gasteiz flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Santander, med en gjennomsnittspris på 656 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Santander

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Santander som nylig ble funnet av brukere på momondo
Vueling
19. okt.
OSL17:20Oslo Gardermoen
10t 30m
1 stopp
SDR03:50Santander
26. okt.
SDR05:15Santander
11t 25m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
1 436 kr
Finn lignende
Vueling
7. sep.
OSL17:05Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
SDR04:10Santander
14. sep.
SDR05:15Santander
11t 25m
1 stopp
OSL16:40Oslo Gardermoen
1 978 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Santander

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Santander, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Vueling
Ryanair
6. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
SDR17:45Santander
Ryanair
6. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
8t 35m
1 stopp
SDR17:45Santander
Flere flyselskaper
22. aug.
OSL18:00Oslo Gardermoen
38t 00m
2 stopp
SDR08:00Santander

Hvilke flyselskaper flyr til Santander?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Santander

Hvilke flyselskaper flyr til Santander?

På reiser til Santander fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Iberia. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.


Flyplasser nære Santander

Under finner du alle flyplassene i Santander sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Seve Ballesteros – Santander lufthavn?

Når du har ankommet Seve Ballesteros – Santander lufthavn, og vil videre inn til sentrum av byen, kan du for eksempel benytte deg av buss, som ofte korresponderer med innkommende flygninger. Du kan også ta taxi, og det står flere drosjer på taxiholdeplassen utenfor ankomsthallen. Ønsker du å leie bil for oppholdet ditt i Santander og Spania, og oppdage området på egne premisser, finner du flere bilutleiefirma ved flyplassen. Det er flere muligheter for å komme seg inn til sentrum, og du kan velge det alternativet som passer best for deg og det eventuelle reisefølget ditt.


Populære flybilletter til Santander

Finn dine flybilletter til Santander med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Santander
Raskeste flytid10t 30m
Laveste pris1 436 kr

Visumkrav for Santander

Som norsk statsborger, trenger du ikke visum for å reise til Spania og Santander. Du må derimot ha gyldig pass, eller nasjonalt ID-kort med reisetillatelse. Nødpass aksepteres også. Passet ditt trenger ikke å være gyldig utover den planlagte hjemreisedatoen din. Er du utenlandsk borger med oppholdstillatelse i Norge, må du medbringe gyldig oppholdskort og pass når du reiser til Spania og Santander, men du trenger heller ikke visum.


Start planleggingen av reisen til Santander


De beste tingene å se og gjøre i Santander

Santander har noe for alle og enhver, men kanskje øverst på lista, ligger strandliv og natur. Du kan for eksempel ta turen innom Playa Primera de El Sardinero, som er en av de mest populære strendene i området. Denne stranda har rykte på seg for å være veldig fin og ren – og hvem har vel noe imot det? For mer natur, kan du ta turen til Peninsula of Magdalena, som er en nasjonalpark hvor du kan oppleve både dyreliv, flott natur og mer. Du kan også ta turen til Parque de Cabo Mayor, hvor du finner et fyrtårn, klipper og uslåelig havutsikt. For en opplevelse fylt med arkitektur, kan du besøke det flotte Palacio Real de La Magdalena, som ble bygget tidlig på 1900-tallet for å huse kongefamilien. Hvis du er lysten på mer historie, anbefales det å avlegge Prehistory and Archaeology Museum of Cantabria en visitt. Dette er altså et arkeologisk museum, som kan interessere hele familien. Om du bare vil ta innover deg denne spanske byen, så kan du for eksempel vandre langs Puerto Chico, som er havna i Santander.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Santander.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Santander som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Santander ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Santander nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Santander og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Santander

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Santander

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.