Finn billige fly til Lamezia Terme

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Lamezia Terme?

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det i snitt nesten åtte timer til Lamezia Terme Aeroporto Internazionale di Lamezia Terme Sant'Eufemia i Italia, som er den viktigste flyplassen i Calabria-regionen sør i Italia. Hvis du reiser fra Bergen Flesland, så vil det ta nærmere åtte og en halv time. Flygninger fra Sola lufthavn i Stavanger til Lamezia Terme lufthavn er omtrent det samme. Hvis du bor i Trondheim kan du forvente en flytid på nærmere ni timer, og for den som bor enda lengre nord, som i Bodø, vil forventet flytid mellom de to byene ligge i overkant av ni og en halv time. Fra Tromsø er gjennomsnittlig flytid til Lamezia Terme på litt over ti timer. Du finner gode flytilbud på alle strekninger, og du finner billige flybilletter tilgjengelig gjennom momondo.

Det finnes ingen direktefly fra Norge og Skandinavia, men det er mulig å fly fra Norge via Helsinki for deg som ønsker det. Videre har Lamezia Terme flere direkteruter som går til byer i Nord-Europa, slik som de viktige knutepunktene Frankfurt og München. Det er også mulig å fly til Lamezia Terme fra andre viktige byer, slik som Düsseldorf, Berlin og Hamburg. Det finnes også flere ruter til byer i Storbritannia, slik som til London og Manchester, for deg som vil benytte deg av det. Alle disse knutepunktene bidrar til at det er lett for nordmenn som vil ta turen fra Norge og ned til Lamezia Terme. Det er også mulig å mellomlande ved den travle Milano Malpensa-flyplassen, som har flere direkteflygninger til de Skandinaviske landene. Alle disse forbindelsene til Lamezia Terme betyr at du enkelt kan reise fra hele Norge uten problemer.

Brukere som har bestilt reiser til Lamezia Terme fra Zürich fant flyvninger som er 70 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Lamezia Terme. Du kan finne den billigste prisen til Lamezia Terme fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

mai er også et godt alternativ når du skal reise til Lamezia Terme med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 807 kr fra Norge.

De som skal fly til Lamezia Terme kan potensielt finne bedre priser for Crotone flyplass (67 km fra sentrum i Lamezia Terme), eller Reggio Calabria T Menniti flyplass (114 km fra sentrum i Lamezia Terme), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Crotone flyplass har en gjennomsnittspris på 3 299 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Lamezia Terme. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Lamezia Terme

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Lamezia Terme som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Lamezia Terme?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lamezia Terme

Hvilke flyselskaper flyr til Lamezia Terme?

På reiser til Lamezia Terme fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Ryanair, Lufthansa ellerSWISS. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med SWISS til Lamezia Terme

I gjennomsnitt går det 2 fly med SWISS til Lamezia Terme hver uke. De fleste av dem flyr fra Zurich til Lamezia Terme, som er den mest populære ruten som trafikkeres av SWISS til Lamezia Terme. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med SWISS til Lamezia Terme som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 2 714 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. SWISS er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,4/10 av 134 av brukerne våre.

Flyvninger med Lufthansa til Lamezia Terme

E annet populært valg for fly til Lamezia Terme, er Lufthansa (7,3/10, 316 vurderinger). De fleste flyvninger med Lufthansa som lander i Lamezia Terme, ankommer fra Munchen Franz Josef Strauss, men det finnes 1 flyvning med Lufthansa til Lamezia Terme fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Lufthansa på momondo denne uken, lå på 2 359 kr (Oslo Gardermoen til Lamezia Terme, tur/retur).


Flyplasser nære Lamezia Terme

Under finner du alle flyplassene i Lamezia Terme sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Lamezia Terme lufthavn?

Det finnes tog- og bussforbindelse fra flyplassen og inn mot sentrum av Lamezia Terme. Det er enkelt å forhåndsbestille billetter før avreise, slik at du raskt kan hoppe på et tog inn mot sentrum av byen. Flybussen kjører strekningen fra flyplassen til Lamezia Terme sentrum med jevne mellomrom, slik at du aldri trenger å vente lenge på neste buss. Bussen stopper ved alle de viktigste hotellene og stoppestedene i byen, noe som inkluderer jernbanestasjonen. Alternativt er det også gode muligheter for å ta reisen innover med en av de mange ventende drosjene som du finner utenfor terminalbygget. Det finnes også selskaper som tilbyr større drosjer for store reisegrupper på tur. Her gjelder det å spørre ved informasjonsområdet som ligger ved ankomstterminalen. Videre er det også muligheter for å benytte seg av leiebil under oppholdet for deg som foretrekker det. Du finner alle de store leiebilfirmaene representert inne på flyplassområdet, slik at det er enkelt å plukke opp en passende bil. Alle bilene står parkert ved det tilhørende parkeringshuset som ligger en kort spasertur fra selve terminalbygningen.


Visumkrav for Lamezia Terme

I likhet med resten av Italia, så er det ingen spesielle krav til visum eller andre dokumenter for nordmenn som ønsker å reise hit på ferie. Det eneste som er nødvendig er et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Lamezia Terme


De beste tingene å se og gjøre i Lamezia Terme

Lamezia Terme har et koselig og sjarmerende sentrum med en rekke mindre gater som strekker seg på kryss og tvers. Du finner flere slott og historiske monumenter tett på disse gatene. Kanskje mest kjent er Castello normanno-svevo di Nicastro, som ble bygget av normanniske tropper i sin tid. Du finner også det gamle vakttårnet kjent som Bastione di Malta, som ble bygget i 1550. Vakttårnet er den perfekte attraksjonen for familier eller venner på tur.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Lamezia Terme på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Lamezia Terme som passer deg.

Alle flysøk til Lamezia Terme på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Lamezia Terme. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja. momondo kan spore flypriser for Lamezia Terme og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.