Finn billig fly til Kamerun

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til byer i Kamerun

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Kamerun fra Norge
Douala
Douala

Nyttig informasjon om flyvningen din til Kamerun

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Kamerun
  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Kamerun?

    De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Kamerun koster:
    4 290 kr per person med Turkish Airlines
    4 932 kr per person med Ethiopian Air
    5 254 kr per person med Brussels Airlines


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Kamerun? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Kamerun

Finn flyvninger til disse populære byene i Kamerun fra din nærmeste flyplass.

Kamerun kalles ofte for «miniatyr-Afrika», for her finner du hele Afrikas mangfold innenfor landegrensene. Landets varierte terreng, kulturelle mangfold og moderne steder gjør det til en perfekt destinasjon for de som ønsker å oppleve Afrika. Faktisk sies det også at hvis du ikke har vært i Kamerun, så har du heller ikke vært i Afrika. Det er utallige ting å se og oppleve her, enten du ønsker å besøke de idylliske byene, se langstrakte teplantasjer eller slappe av på noen av kontinentets vakreste strender. Dra til de sørlige regnskogene for å se hvordan pygmé-folket lever, se det spektakulære Kamerunfjellet, en av Afrikas største og mest aktive vulkaner, og besøk Limbe Wildlife Centre for å se reddede sjimpanser, gorillaer og andre primater.

Klimaet i Kamerun er relativt forutsigbart, som gjør det enkelt å planlegge reiser rundt regn- og tørkesesongene. Perioden november til februar er de tørreste månedene i året, og dette regnes ofte som den beste tiden å besøke landet på. I november er det relativt rolig her, men det er en av de beste månedene for de som ønsker å besøke nasjonalparkene, gå fjellturer i Fako-fjellet og besøke museer. Desember regnes som Kameruns mest populære måned, med masse liv, festivaler, bryllupsfeiringer og festligheter i tillegg til julefeiringer. I januar er det roligere igjen, og generelt også veldig støvete etter et par måneder med tørketid. Februar er igjen en mer aktiv måned, og perfekt for de som ønsker å få med seg sportslige og kulturelle arrangementer. Mars er perfekt for de som ønsker å dra på safari, da mange av dyrene samler seg rundt vannhullene. Fra april til oktober er det regntid i Kamerun, men dersom du tåler noen byger her og der, er det verdt å dra hit i disse månedene for å få en billig reise. Det er større sjanse for å finne billige flybilletter utenom høysesongen, og generelt lavere priser rundt i landet.

Når du skal fly til Kamerun, ankommer du sannsynligvis landets nest største by, Douala, som er landets politiske og forretningsmessige sentrum. Herfra går det tog til både hovedstaden Yaoundé og byer som Ngaoundéré, Kumba og Nkongsamba. Hos momondo kan du raskt og enkelt booke flybilletter til Kamerun online, også med hotell dersom du ønsker det. På nett kan du sammenligne flypriser, slik at du er sikker på at du bestiller flyreiser som passer best til dine behov. Du kan også reservere ønsket flysete slik at din reise blir så komfortabel som mulig.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Kamerun

Det er ikke mulig å fly til Kamerun direkte fra Norge, men med Ethiopian Air, Brussels Airlines og Turkish Airlines kan du komme deg hit med kun én mellomlanding. Flyvningene går fra Oslo/Oslo Lufthavn til Douala/Douala internasjonale lufthavn, som er landets største flyplass.

Når er det best å reise til Kamerun?

Når du skal reise på tur til Kamerun, er det lurt å få en oversikt over hvilke måneder det er best å reise hit. Som regel anbefales det å besøke landet i tørkeperioden mellom november og februar for å unngå store mengder nedbør. Imidlertid er det også da det er dyrest å reise hit. Mars anbefales for de som skal på safari, da det er gode muligheter for å se dyrene som samler seg rundt vannhullene.

Hvor lang tid tar det å fly til Kamerun?

Hvor lang tid det tar å fly til Kamerun avhenger av hvor mange mellomlandinger du har på veien, og lengden på disse. Som regel må du regne med at det tar omtrent 11-25 timer hver vei.

Kan man reise til Kamerun uten pass eller visum?

Norske statsborgere må ha visum ved innreise til Kamerun. Dette kan søkes om ved Kameruns generalkonsulat i Stockholm, og bør gjøres i god tid før avreise. Husk også at det er ditt eget ansvar å påse at alle reisedokumentene dine er gyldige for innreise.


Finn flyvninger til Kamerun

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor