Finn billige fly til Zaragoza

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Zaragoza flyinnsikt og trender

Se innsikt for Zaragoza-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Zaragoza er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Zaragoza

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar det omtrent syv timer å fly til den internasjonale flyplassen i Zaragoza, som er Spanias femte største by. Fra Bergen Flesland tar det nærmere syv og en halv time å komme seg til Zaragoza lufthavn, Spania. Hvis du tar turen fra Stavanger Sola, så klarer du reisen på litt over syv timer. Fra mindre flyplasser lenger nord, slik som Bodø, så vil hele turen ta i underkant av ni timer. Fra Tromsø lufthavn vil det gjennomsnittlig også ta omtrent ni timer til Zaragoza lufthavn. Reiser du fra Molde lufthavn, så er forventet flytid nærmere åtte timer, og fra Torp Sandefjord, så tar turen litt over syv timer, litt avhengig av vær og vind.

Det finnes dessverre ingen direkteflygninger fra Norge eller Norden, slik at det enkleste for nordmenn er å fly til Zaragoza via byer som Wien, London, Paris eller Brussel, som alle har hyppige flygninger til og fra Oslo lufthavn Gardermoen. For byer som Bergen eller Stavanger, så er det mulig med flyreiser via London til Zaragoza. Fra mindre byer som Molde, så trenger du å bytte fly i Norge underveis slik at du kommer deg videre til en av de større europeiske byene. Bor du lenger nord i landet, slik som i Bodø eller Tromsø, så er det enklest å fly til Oslo før du bytter fly der. Du finner ofte svært gode tilbud på flybilletter hos momondo, samt utmerkede flytilbud på destinasjoner over hele verden.


Andre kabinklasser for flyvninger til Zaragoza

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Zaragoza

Hvilke flyselskaper flyr til Zaragoza?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Zaragoza

Visumkrav for Zaragoza

For norske borgere som reiser til Zaragoza og Spania er det ingen krav til visum. Det eneste du trenger på reisen er et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Zaragoza


De beste tingene å se og gjøre i Zaragoza

Zaragoza er kjent for sine vakre katedraler, slik som den imponerende Nuestra Senora del Pilar, som ligger midt i hjertet av byen på høyre siden av elven Ebro. Katedralen ble ferdigstilt i 1872, etter nesten to hundre års arbeid. Innvendig er deler av taket malt av den verdenskjente spanske kunstneren Francisco Goya, noe som bør sees. Du finner også en annen vakker katedral ikke langt unna, kjent som La seo de Zaragoza, som er byens eldste. Denne bygningen har hatt tallrike oppdateringer og runder med renovasjoner, men er fortsatt verdt å få med seg. For deg som vil oppleve noen av byens flotte og grønne parker, så er Parque Grande José Antonio Labordeta en av de flotteste i hele byen. Her finner du en stor botanisk hage som også er hjem til en rekke konserter om sommeren. Sjekk også ut Puerta del Carmen, som en gang på 1700-tallet representerte bygrensen i Zaragoza. Totalt finnes det 12 porter, og de er verdt å sjekke ut når du først befinner deg i denne byen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Zaragoza. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Zaragoza med denne policyen.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.